< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2419. sayfa)

-
-
bir istasyonda yığılma olmuş. sebebini anlamadım.
x (formerly twitter)
Tesla Maniac (@modelyturkiye) on Xhttps://x.com/modelyturkiye/status/1932127569597415601 -
Hankook en iyi lastik markalarından biridir.bana göre pirelli den ve continental dan daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dilovası Oksijen tesislerinde şarj istasyonları çalışmamış diye bir haber okudum.
-
Pasta ve cila ile geçer hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu aracin boya kalitesi cok dusuk, ben de daha 2 haftalik aracta ilginc vernik bozulmalari tespit ettim… Yerli clionun dahi daha iyi boya kalitesi var gibi duruyor…
Neden bu kadar kötü bu aracın boyası? Kaporta alüminyum olduğu için olabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyaz arabadan şaşmayın arkadaşlar.
Bende önceden uzay gri megane vardı.
Satarken kusursuz sandığım arabama alıcının yanında ki tayfası bir çullandı, ön direğinde boya sedefinde damlacık şeklinde 3, 5 belli belirsiz leke yüzünden 20bin tl fiyat kırdı alıcı. Tavan komple boyanmalı, normalde almam böyle ama müşterisi hazır dedi. İnanmadım tanıdığım bir ustaya götürdüm o da aynısını söyledi. Bunu herkes kafaya takmaz ama takan da arabadan vazgeçer dedi.
Tesla'ya ödeme yapmam gerektiği için pazarlıktan 20.000tl daha düşüğe verdim.
Beyaz iyidir arkadaşlar.
Onceki kasada matrah tan dolayi neredeyse herkes beyaz aldi aracini. Bu kasada beyaz o kadar enderki. Bende beyaz istiyorum.
-
Beyaz iyidir de Teslaların beyazı sedefli beyaz bilginiz olsun. Ben komple ppf yaptırdım o yüzden. En ufak bir çizik olsa rötuş imkansız.
-
yoğun günlerde bu durumlarla karşılaşmamak için ne yapmalıyız?
-
Herkesin gittiği yerden gitmemek.
Planlama. Cogunlugun yola ciktigi saat neredeyse belirli. Tek yapmaniz gereken ortalamadan 1 saat yada biraz daha erken yola cikmak. Ben oyle yapiyorum ve genelde sorun yasamiyorum.
-
Diğer otomobille seyahat edebilirsiniz.
peki rezerve etme gibi birşey vardı sanırım. bu şekilde olsa sıranın önüne geçme yapabiliyor muyuz? bütün istasyonlarda böyle birşey var mı?
-
Bunu ben de merak ediyorum, diyelim ki benim 12:30'da rezervasyonum var, ancak benden önce -örneğin 12:00'de- aracını şarja bağlayan kişi aracını almadı; saat 12:30'da şarjı kesilse bile aracı çekmeme ihtimali var. Ayrıca bizim milletten beklenir, kasıtlı olarak çekmeyebilir de, "çekmiyorum aracımı rezervasyon mezervasyon anlamam, iptal et rezervasyonunu ben şarj edeceğim" diyen çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 10 Haziran 2025; 11:34:37 > -
Ben zes te rezerve yaptım daha önce.
Şarj kesme yok.
Kullanıcıya bildirim gidiyor sadece.
Başka bir yaptırımı yok.
Dün en yoğun gündü bir sürü boş yer vardı İzmir - İstanbul otoban üzerindeki şarj noktalarında
Bu sıra indirimli SC sırası olabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X