Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2349. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 24 Misafir (5 Mobil) - 28 Masaüstü7 Mobil
5 sn
52.153
Cevap
1.380
Favori
3.465.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 23472348234923502351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LR RWD seçeneğide yaklaşık 200-250bin ucuza satılıyor . zaten %40ta o model . isteseler avrupa fiyatına satarlar .demekki belirli bir oranda indirim kararı aldılar ülkemiz için.

aksesuarlarda aynı şekilde indirim önceki mesajlarda listesi paylaşılmış.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Hocam evlerde trifaze 20-30 yıldır var. hatta 2000lerde 5kw üzerine zorunlu oldu diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BoorMan B kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Ben pek karşılaşmıyorum. Demek eski evlere denk geliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    Arac sahibi kendi app inden size davet gonderirse ilave profil yaratarak olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tylan kullanıcısına yanıt

yapabilirsiniz. Müşteri hizmetleriyle görüşün. Kimlik bilgilerinizi ve evlilik cüzdanınızı mail yoluyla istiyorlar.

• SilverRing33 kullanıcısına yanıt
    1. Bunu Tesla MT'nize sorun. Kredi işleri biraz karışık. Ödeme farklı hesaplardan parça parça yapılabiliyor.
    2. VIN numarası atandığında bu numara ile sigorta ve kasko yapılıyor. Ben önden ikisini de Anadolu sigortadan yaptırmıştım. Elektrikli araç kaskosu var.
    3. 5 girişli prizse trifaze hattır. Yine sitenin teknisyeninden çalıştıklarını teyit edin. Sorun yoksa Telsa mobil charger ile ucuna trifaze blue adaptor ile kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukidoki -- 23 Mayıs 2025; 21:53:6 >
  • veyselh V kullanıcısına yanıt

Araç teslaya ait.

Gündüz aklıma gelmedi, bu saatten sonra kimseye yaptıramam artık.

Çok teşekkürler yine de, basit bir yolu vardır belki dedim ama yokmuş demek.

• Gukidoki G kullanıcısına yanıt
    Kırmızı uç lazım sanırım mavi uc 3 soket girişli ama kırmızı uçla ilgili bir şey göremedim sitesinde bizim priz su sekilde

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• iki tip mavi adaptor var. 3 pinli olan monofaze, 5 pinli olan trifaze priz için. Yalnız aklıma takıldı, siz sitenin prizinden şarj ederseniz sarf ettiğiniz elektriğin ücretlendirmesi konusunda komşularınız sıkıntı çıkartabilir. Bir çok site yönetimi otopark temizliği vs için kullanılan bu prizlerden araç şarjına haklı olarak müsade etmiyor. Ilılmlı ve butik bir siteyse o prize bir süzme saat takılabilir. Harcadığınız KW'ı yönetime ödeyebilirsiniz. Önden görüşüp fikir almadan alım yapmayın bence.

• Arkadaşlar aramıza yeni katildim. Makyajsız model y aldım mavi kablo var ama ev priziyle şarj edebilmem için ne almak lazım yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Normal ev tipi prize takip şarj etmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt

Bir arkadaş amazon da ürün paylaşmıştı. 22Kw diye arattırdığımd aşağıdaki ürünü gördüm.

Hem 22,11,7,3 KW kullanılır. Tüm aparatlarda bir arada güzel bir ürün gibi duruyor.

11/22Kw için trifaze (KIRMIZI beşli)

2 ve 7.4 için 32amper monafaze (Mavi üçlü)

Normal kriz 12amper 3Kw

• Gukidoki G kullanıcısına yanıt
    Evet evet sitede süzme saatle kullanan arkadaslar var o yüzden soruyorum zaten cokça priz var kolonlarda bu 3 pinli uç da bu girişe giriyor sanırım bu sekilde tip1 için uyumlu 3pinli kablolar satılıylr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverRing33 -- 23 Mayıs 2025; 22:17:22 >
  • mertshop kullanıcısına yanıt
    Aynen bu kırmızı 5 pinli baslıktan satıldıgınj göremedim hiç bu ürün de tükenmiş

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Maasallah Tesla TR arabalara zam yapmıyor ama mobil şarj cihazına habire zam yapıyor. Arabadan ettiği zararın bir kısmını mobil şarj cihazından çıkarmaya çalışıyor galiba

Bu cihaz 2 ay öncesine kadar 6600 TL (ağustosa kadar da bedava idi) . Simdi 9000 TL olmuş. İlginçtir mavi adaptore zam gelmemiş. Hala 1500.

Ben mobil şarj cihazını sabitlemek için bir tane serum askısı uydurdum. Öyle şarj ediyorum.

• the_kid1 T kullanıcısına yanıt

2. cevabınız yanlış olmuş. Mavi adaptör için trifaze hat değil monofaze yeterlidir. Direk saatten 3x6 kablo çektirip uygun kaçak akım ve sigorta ile 32 amperde 7.4 KW alınıyor. Ben 1.5 yıldır normal prizden sarj ediyordum. 1 ay kadar önce monofaze saatten kablo ve uygun tesisatları yaptırıp mavi adaptörle 32 amperle 7.4KW ile sarj edebiliyorun ama geceleri amperi uygulamadan düşürüp sabah saatlerinde %80-%90 olması için 20-25 amper arası ayarlıyorum.

Eğer trifaze hat varsa sadece tek fazdan bağlantı yapıp aynı işlem yapılabilir.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Altaki ürünü alıp (sağdakini duvara sabitlerseniz) mobil konvektör içerisine oturuyor.

İstediğiniz zamanda mobil sarjı çıkarıp yanınıza alabilirsiniz.

Aynı ürünü Temu veya aliexpresstede bulunur hatta 3D yazıcı varsa oradan bile bastırılabilir.

Daha güzel ve sağlam bir çözüm olur bence...

• bu uygun 22kw a kadar 3 faz 32A destekliyor, yalnız RFID nfc ile çalışıyor APP Bluetooth WIFI yok çokta önemli degil wifi app felan aracın içinden kontrol edilebiliyor zaten, 1500 tl daha fazla olan modeli APP Bluetooth WIFI var, kullananlarda memnun...

wifisiz

QOKLIYUI Araba Ev EV Şarj Cihazı Tip 2 Şarj Kablosu 5 PİN CEE 32A 22KW EV Duvar Kutusu EV Taşınabilir/Ev EV Şarj Cihazı Tip 2 Dayanıklı 5 PİN Fişli : Amazon.com.tr: Otomotiv

wifili

QOKLIYUI Tip 2 EV Mobil Şarj Cihazı 7KW Taşınabilir Elektrikli Araç Şarj Kablosu 8-32A Tek Fazlı Renkli Ekran APP Bluetooth WIFI Sürümü IP66 Su Geçirmez (22KW 32A üç fazlı) : Amazon.com.tr: Otomotiv

• korcin K kullanıcısına yanıt

Doğru mu anladım? Teslaya ait test araci bütün hafta sonu sizde kalacak.

Bu nasıl oldu? Tanıdık mı vardı bayide?

• SilverRing33 kullanıcısına yanıt

Kırmızı olan trifaze bağlantıdır.

3'ü faz

1'i nötr

1'i toprak

olarak bağlantı yapılmıştır.

İsterseniz bir tarafı kırmızı erkek diğer tarafı mavi norm dişi priz (tek fazdan elektrik alan) kablo yaptırarak/alarak bu çıkıştan mavi adaptör+Mobil sarj cihazıyla 7.4 KW 'ye kadar sarj edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23472348234923502351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.