Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: gupta , reapeer , drsancak , raskolinkov , ananni
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil
5 sn
47.973
Cevap
1.274
Favori
3.161.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 23452346234723482349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam rekabet ortamı var ülkede. Diğer markaların hepsi anında şikayet eder aşılabilecek bir şey değil dediğiniz gibi. Cezaları aşırı miktarlarda. Talep düşmeden imkansız satışların normal bir şekle düşmesi

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Tesla mobile alın hocam bu ne olduğu belli olmayan Çin mallarına para kaptırmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • truwa06 kullanıcısına yanıt
    Amerika’da vergisiz 37500 dolara satıyor lr rwd’yi. Avrupa fiyatları da nakit değil taksitli fiyatlar. Orada kimse nakit almıyor zaten. Burada zarar etmiyor gayet güzel kar ediyordur 36 bin dolara sr satıyor onda da talep patlaması var daha ne kar edecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mhhtyy M kullanıcısına yanıt
    6-10 bin wallbox harici trifaze için wallbox da koyarsanız 30 ü bulur.

• truwa06 kullanıcısına yanıt

Tesla zararına satmıyordur. EU grubuna göre vergisiz fiyatta biraz daha uygun %5-7 arası ama bu zarar anlamına gelmiyor.

Almanya'da 6000 euro peşinat 500 euro aylık taksitle satışın Türkiye'den 35000 euroluk peşin satıştan daha karlı olması imkansıza yakın. Finansman maliyetini Tesla hesaplamıştır ki bu fiyattan satabiliyor.

Katıldığım nokta ben de bu aracın %10 ötv tavanında olacağını düşünüyorum. Tavan arttıkça bence de fiyatı artar çünkü şu an talep kesilmeyecek kadar fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curry_30 -- 23 Mayıs 2025; 12:42:18 >
  • mbkaynar M kullanıcısına yanıt

Bu tür tavsiyeler veriliyor ama değişen hiçbir şey olmadı ,daha da kötüye gitti olay.. benim anladığım ve firma bağlantılı konuştuğum bazı kişilerden aldığım izlenim şu: türkiye ekibi tamamen operasyonel olarak görevliler, hiçbir karar alma yetkileri yok.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

50 araba sallamasyon, bir dünya adam aracını teslim aldı.

• al bu kirazdan kalmaz birazdan  

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Dün İzmirden aracımı teslim aldım. Bende TESLA ailesine katılmış bulunmaktayım.

Teslim noktasında az araç vardı. Tahminime göre 50 - 60 araç olabilir.

Tanıdığım bana kullanılmamış eski model Y için olan rizline marka paspas setini hediye vermişti.

ilk işim paspasları teslim noktasında aracıma yerleştirmek oldu. Arka taraf güzel oturdu. Sağ ön yolcu tarafı da güzel oldu. Şoför tarafının 3D kısmı tam oturmadı. Sanki o kısım değişmiş olabilir.

Araç gerçekten genişmiş, kullanırken hissediyorsunuz. Şeridi neredeyse tamamen dolduruyor.

ikinci işim, aracın içine bıraktıkları geçici ruhsatla notere gidip ruhsatımı çıkarmak oldu. (Ruhsat artık tek yaprak olmuş. Benim eski ruhsat 2 sayfaydı. 1200 TL civarı noter masrafı var.)

Aracımı şimdi PPF kaplamaya verdim. Kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım.

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt

kaça verdiniz ppfe?

kazasız kullarsınız umarım

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Sadece youtube’da aracımı teslim aldım videosu çeken 50 kişi var. Dün ciddi teslimat olmuş.

• vires kullanıcısına yanıt

Valla dün ki vpn fiyaskosundan sonra videoları izlemek bile içimden gelmedi. 1 saat boyunca Access Denied yazısı ile bakıştık.

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt

yanlızca ruhsat 1200 civarı değil 1634tl. bende dün çıkarttım ruhsatı.

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

vpn muhabbeti olmasaydı herkes alabilecek gibi bir hava var sanırım.

şanslı olan önceden aldı, yine aynı şekilde alacaktır. Talep devam ettiği sürece bunun çözüleceğini sanmıyorum, dünkü haberlerden sonra tesla duymayanlar da duydu. Bir sonrakine daha fazla talep gelecek.

• Teslaya uzun bir süre ara verdim. Konuyu favoriden cik. Her envanterde yeni bir metot denemek zorunda kalan arkadaşlara da bol şans başarılar dilerim. 👋😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam yoğun talep olduğunu biliyoruz sebep o olsa ve sürekli hata alsak en azından önce giremedik/ denk getiremedik deriz. Ancak ilk defa girdiğim pcden 18:25 te ilk yenilemede siteye erişemedim. Vpn açtım giremedim, mobilden giremedim başka pcden giremedim. Dün ki olay standart bir yoğunluk değildi bence. 14 mayısta da denemiştim onda hızlı giremediğim için alamamıştım.

• code61 C kullanıcısına yanıt

bi sonraki envanterde görüşmek üzere :D

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

doğrudur tabi hocam, bir şey yapmaya çalıştılar. Muhtemelen onu yaparken TR'deki bazı ipleri yetkisiz kıldılar.

Bu talebe canlı olarak dayanabilecek bir sistem yok , fiyatlar böyle olduğu sürece devam edecek. Bakalım bir sonrakine umarım.

Arkadaşlar kusura bakmayın dün karttan çok harcama yaptığım için yanlış rakamı yazmışım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Noter masrafı 1633 TL tutmuş, onu da karttan ödemişim.

PPF için Gaziemir'de yer alan DD Garage ile anlaştım.

Full Cam Filmi + Mat PPF yaptıracağım.

Cam Filmi ve PPF'in markası 3M olacak. (XPEL çok iyimiş ama çok pahalı)

Toplam 80 bin TL'ye anlaştık. Ben pazarlığımı kart ile ödeme üzerine yaptım. Nakit olsaydı fiyat daha uygun olabilirdi.

DD Garage'ın sahibi Şenol Bey çok ilgili, neyin ne olduğunu açıkça anlatıyor.

• 
Sayfa: önceki 23452346234723482349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.