TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2342. sayfa)

-
-
Pratikte daha uzun ömürlü olduğu iddia ediliyor. Haftada bir %100 yapmak zorunda olmakta sıkıcı. Çünkü %80 den sonra şarj hızı düşüyor. Regen konusu sıkıntı. Soğuk havalar sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ruhsat olmadığı için seri numarası da yok. Noterden ruhsatı alınca gözükecek.
-
Buna sadece güldüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla siparişi verenler neden ne kadar geç teslim ederlerse o kadar karımız oluyor diyor? Fiyatlar artmazsa 1500 ü olan adamda aynı nedenlerle150-200 ü bulur mu? Piyasada vergi faiz oranı enflasyon dengesi çok karışık kimse kolay para kazanmıyor isteyen istediği malı istediği fiyata satışa koyar alıcısını bulursa ne ala Allah herkesin gönlüne göre versin…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanıyor musunuz?
Ben hep 100% yapıyorum.
Regende bir problem yok. Bunlar genel sehir efsaneleri.
siteye girilmiyor. kesinlikle açılmadı bende.
-
15dk dır açmıyor. Kapısında köpek etti Tesla bizi
Telefonda safaride gördüm stokları ancak seçim yaptığında access denied
-
Site açılmıyor yine, yaw zaten arabada LFP pil var dandikmi dandik arkası saga sola kayıyo berbat arabaya alınmaz zaten hahhaaaa
Site pert
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 Safari 1 ms edge tek gördüğüm access denied
Tipi kurbağaya benziyor almayın bence salın bir siteyi
-
Aynı rezalet devam ediyor. Engel işi yalan. Dün bal gibi çalışıyordu site. Az yoğunluk olsun kaldıramıyor serverlar.
Bir sürü araç görünüyor ama tıklayınca "access denied" hatası alıyorum.
-
Yaw herzaman bişekilde arabaları görürdüm bugün araçların yüzünü dahi göremedim
Bu sefer alabildim
Az yoğunluk değil, büyük ihtimalle saldırı var, belki 10binlerce kişi, toplam kaç kişi yükleniyor aynı anda rakamı bilmek mümkün değil.
İki kez envanter sayfası açıldı, bir kere de sipariş aşamasına gelebildim ama tamamlanmadı.
Not : Tesla hesabınız varsa ve onunla giriş yaptıysanız hiç açılmıyor nedense, herhalde mevcut Teslası olanlar beklesin hiç Teslası olmayanlar alsın diye bir mantık var. Tesla hesabınız varsa çıkış yapıp öyle denemenizi tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X