Hayırlı olsun aracınız. Güzel günlerde kullanın. Teslim aldınız mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (231. sayfa)

-
-
haziran ilk haftası diye söylediler heyecanla bekliyoruz. Bakalım kredimizi çekebilcek miyiz ? Gelen haberler çok kötü
-
Allah aşkına bu lastik rotasyon olayını kim çıkardı ? Broadway mi bu lastikleri rotasyon yapalım. AWD araçta lastik rotasyonunu kim uydurdu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 jantlarda bu mümkün ve lastiği daha bulunabilir olacak diye ortaya attıydım 10 sayfa önce oturdum izliyorum konu nereye varacak diye 🤔
Elon musk uydurmus;
Tire rotation is important to balance tire wear evenly across all tires. When staggered tires (different front and rear tire sizes) are installed, regularly rotating the front and rear tires between the left and right sides of your vehicle will still make your tires wear more evenly and extend their life.
Failure to rotate tires as recommended poses a risk of hydroplaning and losing control of the vehicle on wet roads. Failure to rotate tires also decreases the life of your tires, requiring premature replacement.
It is recommended that you schedule service via your Tesla Mobile App or with an independent service provider to have your tires rotated when:
- The difference in tire tread depth between any front and rear tire exceeds 1.5mm
- Your vehicle has been driven for more than 6,250 miles (10,000 km) since the last rotation
Tires may need to be replaced if the rear tread depth is determined to be at an unsafe level and either of these conditions applies:
- A tire rotation is no longer adequate
- Staggered tires (different front and rear tire sizes) installed on your vehicle make front/rear tire rotation unavailable
-
En azından rotasyon konusunda bizden yada dışarıdan hizmet alabilirsiniz diye ibare düşmüşler :) budurumda rotasyon garantiyi etkilemez. 4x4 de olsa kamber kaster ayarına göre içten yer az çok yada arka lastiklere göre daha az aşınır her şekilde 15 binde bir ön, arka, iç dış yapılması tavsiye edilir lastik çapları aynı ise 4 teker farkı ise iç dış. Bilmediğim konu bu aracın ağırlık denge oranı izlediğim kaynaklarda çekişin ağırlığı arkadan %60 gibi zorlanınca arkadan bırakan araba iyidir 4 teker kopmaya göre
Selam,
ötv vs indirimleri konuşuluyordu seçimleri beklemiştim sipariş vermeden önce .Kendi adıma alacağım ilk aracım olacağı için belki güzel bir gelişme olur diye bekliyordum ama sanırım nafile.
Şu an Skoda Karoq 2022 Prestige kullanıyorum bu araçtan geçeceğim.Sizce hala mantıklı mı Model Y çok kararsız kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kushy06 -- 25 Mayıs 2023; 0:49:36 > -
Selamlar,
BMW F36 ve G26 MSport kullandım (G26 duruyor). Her iki araçta da m paket olduğu için arka lastikler ile ön lastiklerin ebatları farklıdır. 6-7 milyonluk araçlarda başlayan bir durum değil :) İlk taşı ben atayım size fakat doğru bilgi için atıyorum yanlış anlamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 25 Mayıs 2023; 1:12:0 > -
Hayırlı olsun güle güle binin. Renk harika, gelmez dediğimiz her kombinasyon geldi :) QS renk zor gelir diyerek ilk 2-3 gün değiştirmeyi düşünsemde dokunmamıştım.
-
Faydalı bir link ;
https://service.tesla.com/docs/Public/diy/modely/en_us/index.html
-
Eğer evde şarj imkanınız varsa mantıklı. Eğer az kullanıyorsanız veya ikinci araç olacaksa mantıklı. Bunlar dışında keyif işi bence.
1 dk düşünmem alırdım, su an bu arac buyuk fırsat hem fiyatiyla hem satis sekliyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatttroporte -- 25 Mayıs 2023; 10:7:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesla Türkiye'nin günlük 200 sevkiyat yapmasının şuan ve önümüzdeki 1 yıl için mümkün olduğunu düşünmüyorum. Çünki herhangi bir araç teslimatı esnasında sizin oraya vardığınızda sadece imza işi bile en azından yarım saat ila 1 saat arasında sürer. Kaldı ki araç teslimatı öncesi kontrol, temizlik gibi teslimat hazırlıkları da araç başına en az 3-4 adam.saat sürer.
Ayrıca teslimat işleminin tek lokasyondan yapılıyor olması da bunu imkansız yapar. Enaz 10 teslimat noktası ve gerekli personel olursa ancak o sayılara ulaşılır. Şuan haftalık 200 araç teslim etsinler büyük başarı bence.
-
Böyle bir videoya ya bugün denk geldim, teslimatın çok hızlı olduğu söylenmiş. Zamanla göreceğiz nasıl olacak artık
FDyoutube
10 Dakikada Model Y Teslim aldım!https://www.youtube.com/watch?v=9LyDK5i-h_Q&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba
Tesla teslimatlarında temizlik, imza vb prosedürler yok. Aracınızı teslim eden bir personel de yok. Sahaya gidip telefon uygulamanız aktif oluyor ve aracınıza binip alandan ayrılıyorsunuz. Ruhsatınız aracın içine bırakılmış oluyor.
Ayrıca haftada 200 araç demek bugünden sonra hiç sipariş almasa Tesla Türkiye, mevcut siparişleri 2025 sonu 2026 başında tamamlaması demek. Yıl sonuna kadar %90 teslimatlar bitecek dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byemrahozd -- 25 Mayıs 2023; 11:2:55 > -
Bizim araçlarda bulunana aıtopilot 3.0 a sahip model S araç, fikir vermesi açısından izlenebilir.
FDyoutube
Merhaba Bu videoda Model S aracımızda bulunan FULL SELF DRIVING özelliğinin nasıl çalıştığını, nasıl zorluk çıkardığını :) şuan neden ihtiyaç olmadığını anlatmaya çalıştım. Yorumlar kısmını lütfen kullanarak bana ulaşın, soruları cevaplamaya çalışıyorum.. #tesla #autopilot #elektrikli #otopilot #fullselfdriving #enhancedautopilot #gelişmişotopilot #modely #modelshttps://www.youtube.com/watch?v=FVg6W3nUwjo&feature=youtu.be -
Günlük 200 Sevkiyat imkansız zaten
Günlük 200 sevkiyat olsa şuan ki siparişleri 2024 e atmazlardı.
Bütün Türkiye Tesla mı sipariş etmiş anlamadım?
Ülkemizde artık togg yatırımı var, sarj ağı her yere yayılır merak etmeyin. Evde sarj imkanınız yoksa da her sene dışarıda sarj imkanları artacak. Terettüt etmeden alın derim.
Merhaba,
Teslanın sitesinde vekaletname falan var. Onları doldurmak süreci hızlandirır mi ? Bu işleri yapan bilgi verebilir mi? Sira gelince mail mi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X