< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2163. sayfa)

-
-
Yanlışlıkla LR alanlar iptal ederse bir deneyecem bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş vermeye çalışıp ekranında o yuvarlak dönüp duran ve sonra hata alanlar, tesla hesabınıza girip ürünlerim kısmına bakabilir misiniz? Orada rn ile başlayan sipariş numarası gibi bir numara var mı?
Sipariş verebilen şanslı dostlar sizin sipariş numaranız rn ile mi başlıyor? Ve bilgisayardan hesabınıza girdiğinizde ürünlerim kısmında ne görüyorsunuz?
-
Arkadaslar istediginiz arac geldiginde kontrol etmek icin Distill Web Monitor kullanin(Chrome uzerinden kullanici gibi siteyi acar, bir farklilik varsa size bildirim gonderir ve siteyi sizin icin yeni tab'de acar, envanter farklilikarini yakalar.), hizli satin alma icinde chrome uzerindeki satin alma ve adres bilgilerinizi doldurun. Hatta bir araci satin aliyormus gibi islemleri yapin ve bilgilerin dogru gelip gelmedigini hangi islemi yapmaniz gerektigini (ben adresin yarisini asagi yapistirmam gerekti, tel no'da fazladan basina 0 ekliyordu) gibi islemleri yapip elinizi alistirin, arac geldigi zamanda alistirmasini yaptiginiz islemleri sakin bir sekilde heyecanlanmadan yapip aracinizi siparis edin. Umarim herkes istedigi araca en kisa surede kavusur, merak etmeyin Tesla Turkiye'yi gayet onemsiyor cunku talep cok fazla, daha bir suru arac gelecektir evet Turkiye gibi yarin ne olacagi belli olmayan bir ulkede erken kavusmak istiyor herkes bu fiyata, umarim hep %10'da kalir ve hem elektrifikasyon donusumu hizlanir, herkes kaliteli araclara biner ve heryer sarj noktasi olur. Adres otomatik doldurmada TC kimlik noyu girmiyor, bunu girmeniz gerektiginide elle unutmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wo0t7 -- 25 Nisan 2025; 22:33:33 >
-
Şu yontem hocam.
Ayrica telegramda anlik envantere arac dusunce mesaj geliyor. O da bu:
Zeyd Acaryoutube
Telegram Botu: https://t.me/envantertakip Bu Telegram botu, yeni kasa Model Y araçları anlık olarak tespit eder ve Telegram üzerinden bildirim gönderir. Bildirimlerde aracın tüm özellikleri ve doğrudan sipariş sayfasına yönlendiren bir "Sipariş Ver" butonu yer alır. Bu sayede aracı saniyeler içerisinde rezerve edebilir, sipariş işlemini hızlıca tamamlayabilirsiniz. 💳 Sipariş Sürecini Hızlandırmak İçin İpucu: Chrome tarayıcınızda Ayarlar - Otomatik Doldurma ve Şifreler kısmından Ödeme Yöntemleri ve Adresler bölümüne kart ve adres bilgilerinizi kaydedebilirsiniz. Böylece formlar otomatik olarak doldurulur, zaman kaybetmezsiniz. ⚠️ Dikkat: Bu bilgiler cihaz bazlı olarak kaydedilir. Yani sadece bir cihazda kayıtlıysa, diğer cihazlarda tekrar manuel olarak eklemeniz gerekir. Bilgisayar, telefon ve tablet gibi kullandığınız her cihaz için bilgilerinizi ayrı ayrı eklemeniz önemlidir.https://www.youtube.com/watch?si=fysPQbjW7_rTGQLe&v=UiAlO0fXFVg&feature=youtu.be
Evet RN ile basliyor ve siparis ettigimiz urunu goruyoruz. Sen siparis verip aslinda vermediginimi dusunuyorsun? :D Bende o donup duran ekrandan oteye gidemedi ama karttan cekti hem siparislerime hemde tesla app e dustu arac.
-
RN ile başlıyor ve ürünlerim kısmında görünüyor.
-
Sayfayı yenilesek ara ara stok düşme ihtimali var mı?
Aynı sebepten patladım, 1 dk basamadım sipariş vere, sonra farkettim, iş işten geçti, şaka gibi
-
Stealth Gray nasıl merak edenler var yeni renk diye. Videoda çok net görünüyor, bence gayet yakışıklı.
crospotter13youtube
Tesla Model Y Facelift (Juniper) in Stealth Grey color - I filmed this model at Salzburg Auto and in this video I show you the exterior & interior details. SUBSCRIBE for more! MODEL IN THE VIDEO: TESLA MODEL Y FACELIFT (JUNIPER) 2025 model (European spec) COLOR: Stealth Grey PRICE of the model in the video: 52.870 EUR Music: Inventions of the Future - Experia Itza - Bonsaye #TeslaModelYJuniper #TeslaModelYFacelift #TeslaModelYFacelift2025StealthGrey #TeslaModelYFaceliftgreycolor #TeslaModelYFaceliftnew #TeslaModelYFaceliftmodel #TeslaModelYFaceliftdetails #TeslaModelYFaceliftwalkaround #TeslaModelYFaceliftStealthGreycolor #TeslaModelYFaceliftvisualreview #TeslaModelYFacelift2025Europe #TeslaModelYFacelift2025model #TeslaModelYFacelift2025details #TeslaModelYFacelift2025new #TeslaModelYFacelift2025walkaround #TeslaModelYFacelift2025ambientlights #2025TeslaModelYFacelift #2025TeslaModelYFaceliftJuniper #2025TeslaModelYFaceliftmodel #2025TeslaModelYFaceliftdetails #2025TeslaModelYFaceliftStealthGreyhttps://www.youtube.com/watch?si=gqSliplflVzkpvPX&v=f_xvknaYaA8&feature=youtu.be -
-
-
Almanyada’da beyaz ücretsiz, stealth grey 1300 euro. Ülkeden ülkeye değişiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kaç tane araö envantere girdi onu merak ediyorım. Bunlar gemidemi yoksa üretilenlerin bir kısmımı haftaya açılacak envanter ile birliktemş gelecekler vs..
Sistem yogunlugundan kaynakli boyle askida kalan islemler olabilir, en iyi cevabi Tesla mt verir bu olaya sanirim.
-
Araçlar üretilmiş vın numaraları görünüyor. Daha önce teslimattan 1-2 hafta önce atanırdı bu numara.
Sipariş te kredi kartlarında ekstra bir kesinti de oluyor mu 50 bin dışında
Ben dahil şu ana kadar gördüğüm kadarıyla 4 kişide bu durum olmuş. Kimi diyor ki tesla ücreti tahsil edip siparişi sürdürür, kimi diyor ki ücret alınamadığı için iptal olur. Daha önce böyle bir tecrübesi olan da yok galiba. Mail attım ama hafta sonu dönüş yapmayabilirler, hafta içi bakalım nasıl dönecekler.
İşin tuhaf bir kısmı da bu siparişteki ürün hangisi onu da bilmiyorum. Kırmızı da olabilir stealth grey de. İkisi de benzer hatalar vermişti.
-
Siz aynı anda iki araç mı alıyodunux
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X