Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2165. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 25 Misafir (6 Mobil) - 26 Masaüstü6 Mobil
5 sn
52.126
Cevap
1.380
Favori
3.463.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 21632164216521662167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt

Posta kodu girdiysen o yüzden alamışsındır aylardır bekliyorum youtube den video gördüm görmez olaydım ona uyduk chorome otomatik doldurdum posta kodu geçersiz dedi aynı kodu yaptım yine olmadı otomatik doldur silince araç satıldı dendi nasıl bi kadersizlik kızmetsizlik 10 dakika öncesinde girmiştim

• Ben en azından yıl sonuna kadar bu fiyattan sarılacağını düşünüyorum. Kendi adıma da iki üç ay sonra ancak alabilirim.

Şu an kullanmış olduğum aracı il dışından bir tanışa satacağım. Plakayı vermeyeceğim, şayet nasip olur da Juniper'ı alabilirsem, eski aracımdaki plakayı nasıl Tesla'ya aldırabilirim? Araç İnternet üzerinden satıldığı için plaka süreci nasıl işleyecek hiç bilmiyorum. Teşekkürler.

• koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    Proforma fatura cıkınca emniyete gidip plaka işlemlerini başlatıp ayırtıyorsunuz. bu evrağıda uygulamaya yüklersiniz ancak plaka değişimini nasıl halledersiniz bilmiyorum orası sıkıntılı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ön siparişi verdik. Kredi kullanım imkanları olabiliyor mu? Eğer oluyorsa nasıl ve hangi koşullarda yapılabiliyor.

• Tesla Avrupa nasıl satmak isterse o şekilde olur. Bu adamlar buradan fazla satış istiyorsa bütün renkleri matraha da sokar, fiyatı aynı da yapar.

• 2 ay önce istediğim rengi almak için 700 bin tl fark istenen %40 dilimine sokulan araçları şimdi hemde yeni kasayla eski fiyata satıyor.Demekki bu şirket beni kazıklamış. Dolayısıyle mecburen hiç istemediğim beyaz renk almak zorunda kaldık.Şimdi yeni kasaya aynı fiyata bütün renkleri açmaları açıkçası kendimi kötü hissetmeme ve Teslanın satış stratejisini kötü niyetli bulmama neden oldu.

Yukarıda arkadaşlarında dediği gibi LR VE P sahiplerini perişan ettiler.Şimdi ise 2 aylık araçları çöp yapma politikası nedir kardeşim.2 ay önce farklı renklere ve iç döşemelere bile 2600-2700 ödeyenler ne yapacak şimdi.Sizin satış ve müşteri anlayışınıza tüküreyim.2 ay önce neden diğer renkleri 700 bin tl farkla sattın şimdi neden fark istemiyorsun bu kötü niyet değil mi? bir çeki demirini bile %40 ötv ye sokup aracı 2500 e çıkarıyordun.

Bundan sonra tesla benim için bitmiştir. Elimdeki aracı en kısa sürede satıp daha da bu delinin hiç bir şeyini almam.Sırf bu duruma kızdığımdan elimdeki 1 milyon DOGEyide bugun sattım.

Tesla artık ne yapsa tüm dünyada işi bitti.ABD de Avrupada artık araç satamaz.Zaten Avrupa Abd halkı bilinçli bir daha asla bu kişinin malını almaz Ülkeleri tehdit ederek Elindeki gücü(X) baskı aracı olarak kullanarak Trump delisini kullanıp ülkeleri vergi manyağı yaparak kendini bitirdi,Faşist bencil köpek

• Juniper sipariş veren arkadaşların mutluluğunu ve heyecanını görünce ben de çok mutlu oluyorum. Tesla Türkiye ekibi ilk gün LR ve P siparişi verenleri çok mağdur etti. İnşallah sizleri mağdur etmez.
    Sipariş verdiğimde araç 1800dü. Bana geldiğinde 2300 oldu. O arada el altından araç alanlar oldu.
    Tesla Türkiye ekibi bilgi sızdırdı, millet çeki demiri ekleyerek erken getirtti falan.
    Sonra da ikinci el hikayesi.
    İnşallah şimdi 40 bin euroya araç satma işi yılan hikayesine dönmez.
    Tesla Türkiye samimi ise ilk lr ve p alanları tekrar kazanmalı.

• Bu işte bir iş var posta kodum artık doğru konumu gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç endişelenmeyin birkaç ay içinde herkes aracını almış olur. Avrupa’da yüzde 50 satışların düştüğünden bahsediliyor o boşluğu az da olsa dolduracak yeri buldular. bu sene teslaya doyar piyasa.

• 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt

Mecbur ihtiyac varsa alacaksın sistem malesefki tasarruf yapmana izin vermiyor ya seve seve diyor alacaksin. Anca nasıl kurtulunur bu durumdan insanlar gercekden kaziklandiginin farkina varip alimlari bicak gibi kestiginde.tesla bu fiyata bu kurla arac satiyorsa diger firmalarin nasil bizi kazikladigini bir dusunun.

• ulaş72 U kullanıcısına yanıt

1 sene teslaya binmenin maliyeti 1 milyon yaw baya zengin işi bu iş🙂

• munadi M kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıkların bu ülkede gayet normal şeyler..
    Herkese saat 17 deyip 10 dakika önceden siparişe açmaları bazı kişilere bilgi verildiğinin zaten en açık göstergesidir
    Bunu burada inkar edebilen olmayacaktır sanırım bütün YouTuberların gayet zamanı çokmuş ve istedikleri kadar alabilirlermiş gibi bir izlenim oluşuyor insan YouTube seyredince...

Furkan bile daha kaç gün önce yatırım yapacam diye arabayı satmış yeni model y almış tesadüf olamaz sanırım bu kadar şey

Neyse sui zanda bulunduk Allah'ım affet ama bizim insanımız bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 26 Nisan 2025; 11:30:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilirmi acaba? Vın numaramız belli olduğuna göre kalan parayı ne zaman havale etmemiz istenir? Teslimat tarihi 7-21 mayıs görünüyor

• munadi M kullanıcısına yanıt

Valla çok tanıdık hikayeler ama bunları bu ülkede sadece Tesla yapmıyor diye biliyorum...

Bakın bugün hala gözümüzün önünde iX1'leri canları isterse %10'dan veriyorlar, istemezse %40'tan veriyorlar.

Demek ki sorun markada değil, başka yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbeyaz_1 -- 26 Nisan 2025; 8:52:29 >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    7 mayıs haftası mesaj gelir 3 iş günü içerisinde bakiyeyi kapatın diye. Sonraki 2 haftaya da teslim ederler.

• vires kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Halen inanamıyorum valla. 1866 ya tesla alabildik . Çok acaip .

Hayırlısıyla bi an öncede faturayı kestirebilsek. Teslimat zamanı çok sıkıntı değil

Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu 9.sıfır aldığım aracım olacak.ilk aracım dahil hiç bu kadar heyecanlandırmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 26 Nisan 2025; 9:13:21 >
  • Tesla fiyat politikasını beğenmeyenler 2.9 eqb 2.7 ix1 yada 1.5 lik byd i 2.0 alabilirler…

• 
Sayfa: önceki 21632164216521662167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.