100 araçtan fazla araç satılmadı. Ya ara ara tekrar stok açacaklar yada stok bu kadardı. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2154. sayfa)

-
-
ben beyaz kullanmadım, 8 yaşında çocuk ta var ama beyaz iç mekan ferah gösteriyor diye istiyordum, siyah oldu, bu da güzel, yen gri renk çok güzel zaten, 23 nisanda test sürüşü yapmıştım, inşllah bu renk %10 dan gelir demiştim, temiz kalpliymişim :)
-
Araç aldıysan hayırlı olsun yola çıktıktan sonra hepimizin aracı -250 bin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeme ekranında sistem Çöktü tekrar ekleyecekler mi stok acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sitede çok yoğunluk oldu diye bence ara verdiler dağılsın ortalık diye. ara ara gelecektir. aynı renkten belki 100 tane satıldı. o yüzden herkes aynı arabayı aldı gibi olduysa da öyle değildir. kontrole devam. sorun yok teslada araç bitmez günde 500-600 araç üretiyorlar. hele burdaki madeni gördüler dibini sıyırmadan avrupaya ağırlık vermezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vierna -- 25 Nisan 2025; 17:22:34 > -
arkadaşlar şimdi araca 50 bin kapora vericez ya, kalan ödemeyi ne zaman yapmamız gerekiyor? 45 gün sonra araç tesliminde diğer para ödeniyor?
-
Uygulamayı yükle yapman gereken adımları takip et o sana herseyi söyleyecek zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl bu kadar vaktiniz oldu. Ben zor açtım önüme ne geldiyse ona bilgileri girerken sistemden atti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla Model Y SR Kullanamayanlar Kulübü diye başlık açmak lazım :(
sipariş sayfasına bile geçmedi bende.
-
araç teslimi uygulamada 11 mayıs - 25 mayıs diyor, tabi bu tahmini, gecikebilir ancak teslimden 1 hafta önce kalan parayı istiyorlar(mış)
-
posta koduna ne yazılıyordu. bende geçersiz uyarısı verdi
-
Tekrar stok ekleyecekler mi ki
Evet bende de posta kodu hatası verdi Ben İzmir/Aliağa da oturuyorum diye 35800 girdim. Adresinizle teslimat posta kodu uyuşmuyor gibi bir hata verdi. Sonrada olay bitti zaten.
-
Çok stok gelecek demişlerdi sakin olmakta fayda var.
posta koduna ne yazıyorduk hocam, ben de geçersiz konum uyarısı verdi
-
Ben alamadım inşallah galerici stokcular alıp sarı siteye 2 ye koymazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alamadık Posta kodu hatası vardı nedir bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlinizin posta kodunu
3-4 dk erken acildi sans eseri sayfayi yenileyince geldi, zaten satin almaya yonlenince yeni bir sayfada aciyor o yuzden burasi acik kaldi bende sonradan ekran goruntusu aldim. TC girmemisim bende son anda patliyordum :) siparisiniz onaylandi diye bir sayfa goremedim bile donup kaldi oyle bir baktim karttan cekmis ve tesladan mail gelmis siparisiniz onaylandi diye, app'e girince araci gorup adimlari tamamladim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X