< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2115. sayfa)

-
-
Sr geliyormu bu gece .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatlar hayaller :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine saçma indirimler yapmış eski envanterde.
Yahu 2 gün önce ne fiyat yazıyordun performansa. Şimdi bir çizikte LR'nin altına indir.
-
Satamadıkça düşüyorlar. Alan da olması mümkün değil bu saatten sonra eski araca kimse vermez bu parayı. 2 milyona temiz araçlar var ilanlarda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almanya'dan SR fotoğrafları gelmeye başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oswinaldo -- 17 Nisan 2025; 13:25:42 > -
Hayır benim anlamadığım; YOLDA Yazan Eski kasa LR QS Renk var misal bunu nasıl satmayı düşünüyorlar?
Yani yolda olmasa anlarım ve onda indirim de yok :)
-
Beyler malum yaz geliyor, bir güneşlik de lazım bu araca :)
Daha hava 20-25 civarıyken araç içi 37 görüyor :D
Güneşlik öneriniz var mı?
Herkes faydalansın.
-
Geçen Ay 582-TL iken almıştım. Gümrük dahil 1.040'a gelmişti.
Biraz zamlanmış. Ama memnun kaldım. Yüksek satış oranına sahip bir ürün/satıcı idi.
share.temu.com
Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & Morehttps://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&pic_h=375&pic_w=375&refer_share_id=bgFA64ExzIUMCIgAOuavT0jkgKFPp4Nq&refer_share_channel=whatsapp_chat&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Faca29221-852b-4129-abba-6aec11fea30c.jpg&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Faca29221-852b-4129-abba-6aec11fea30c.jpg&from_share=1&goods_id=601099544421198&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBBCW667TSNHVMZZQGA362UKL5QAVJAJZCUAZRH7OIONFSTOPD2KREL2GZJEQWRRSK2DGGDA&locale_override=203~tr~TRY
-
Şu kapı içi materyaller denildiği gibi mi pek anlayamadım. Komple kumaş olacak diyorlardı, temsilci ise LR nasılsa aynı olacak demişti bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kadar övülen teknoloji harikası denilen araçta güneş perdesi yok mu? Gerçi güneş perdesi eski nesil bir teknoloji, bu araca yakışmaz kendinden kararan cam tavanın makyajli modelde bile olmaması hala sizce çok büyük bir eksiklik değil mi ? özellikle bizim gibi güneşin bol olduğu ülkelerde bu aracın hem içinin çabuk yıpranmasına hem klimadan dolayı menzilin kısalmasına hem de yolcuların seyahat konforunu etkileyecek çok ciddi bir kusur. Sonradan alınan yan sanayi güneşliklerin de görüntüsünü kotu olmasida ayri bir durum.
Bazıları perde koysa da tül gibi oluyor, misal TOGG. Chery gibi kapanınca tamamen normal tavana dönen kararan bir perde lazım.
-
Sorun güneş perdesi olmaması değil tavan camının aşırı ısınması. Yeni araçta çözmüşler geçen baktım test aracına izmir’de hava da çok sıcaktı, tavan ısınmıyor. Ayrıca yeni lüks araçların hepsi perdesiz geliyor artık (bmw ix, porche taycan, vs).
Bugun öğle vakti araç 1 saat kadar güneşte kaldı.Cam tavana dışardan elimi değdiğimde elimi yakacak kadar ısınmıştı.Araç beyaz olduğu için beyaz yerler serindi hatta hiç ısınmamıştı.Bu cam tavana dışarıdan olacak şekilde ısıyı düşürecek bir film yada ona benzer birşey yapılıyor mu acaba
-
Cam ısındığı zaman eğer bir perde veya arada aparat yoksa bu sıcaklığı kabine veriyor, Porsche’da güneş perdesi yok ama kendinden kararan cam tavan var Tesla’da bu özellik opsiyonel olarak var mı?
Porsche Riversideyoutube
The sky's the limit with the Porsche Taycan's panoramic roof with Light Control. Check it out.https://www.youtube.com/shorts/y1IwZEhIdl4?si=XWd-gB3ZuDq31VDtGüneşlik gunduz tak gece cikar uğraşılacak is degil, bence en mantiklisi tavana aynali cam flimi yapip iceri gelen gün ışıgini azaltmak. Disaridan da kabinin ici gözükmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro16 -- 17 Nisan 2025; 15:44:7 >
Tesladada var o cam tavan bir miktar kararıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dışarıdan PPF tarzı bir kaplama yapılıyor Ziebart tarzı yerlerde. İçten yapılırsa çatlama yaptığı söyleniyor.
-
Camın içinden kaplama yaparak bir nebze ısı azaltılabilir ama yazın gölge aramaktan başka bir çare yok gibi
İçinden yapınca da dediğiniz gibi genleşme farkı nedeniyle çatlama olabilir, bu daha büyük bir sorun
Evet hocam orası biraz farklı gözüküyor beyaz iç mekanda. Siyah iç mekanda aşağıdaki fotoğraftaki gibi çıkmıştı;
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X