İkisine de. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2114. sayfa)

-
-
Teslanın evlere gitmesi ihtimali çok yüksek Amerika’da . Elon musk tweet attı konuyla ilgili . Unsupervised teslalar bir kaç eyaletten onay alacak neden olmasın . Çok zor değil. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstediği kadar sevsin şovu, FSD büyük kaos. Amerikan mahkemelerinde binlerce dava var, promise edilen hiçbir şeyi yapamadığı gibi bundan 3-5 sene önce sırf FSR için Hw2.5'tan Hw3'e retrofit ettiler onbinlerce arabayı, şu an görülüyor ki Hw3 de bunu yapamayacak. FSD konusunda başarı kaydeder de FSD satışını patlatırlarsa satılırken FSD eligible olarak satılan 8 milyon aracı tekrar retrofit etmeleri gerekecek vs... uzun hikaye ama Elon paçayı kurtarmak için şov yapıyor işte, 3-5 seneye o davalar sonuçlanır, Trump da gider, bakalım neler olacak : )
-
AI4 ile Fsd Çin de nasıl çalıştığını gördükten sonra eleştiriler bir kısmı boş bana göre . Davalar açılır kapanır yakın zamanda bu Fsd güçlenerek her yere yayılacak .ayrıca aı3 araçlar 4 e ücretsiz güncellenecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 16 Nisan 2025; 17:25:29 >
Aynı sorunu 2 saattir yaşıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende gün içinde gitti sonra geldi şimdilik sorun yok gibi
Az önce farkettim cam açıkken sanki salıncaklardan gıcırtı geliyor. İlk gıcırtıyı 2500 km de duyduk galiba …
O söylediğiniz işlemin (hw3 ten hw4 e güncelleme) maliyetini biliyor musunuz?
-
Donanımsal fark var o dediğiniz imkansiz. Bizim araçlarda zaten HW4 var biz güncelleme alabiliriz ama 2023 LR araçlar alamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum ama önceden Fsd alanların değiştirileceğini hatta iyikide çok kişi alamadı bu süreç zor ve acı verici olacağını musk söyledi belki de o da şovdur . Bildiğim kadarıyla direkt donanım değişikliği olmadan uyarlama şeklinde olabilir . Zaman gösterecek
Bu davaların Tesla'ya çok büyük maliyeti olacağını söyleme sebebim bu zaten...
Ya bugüne kadar FSD almış HW2.5 ve HW3.0'lü araçların hepsine FSD'i iade edecek ki burada false advertising olduğu için ekstra tazminat ödemesi gerekecek ya da hepsini HW4 ile değiştirecek, ki bunun maliyetinin çok yüklü olacağı öngörülüyor.
Daha 2 gün önce paylaşılmış:
electrek
Tesla (TSLA) has to replace computer in ~4 million cars or compensate their ownershttps://electrek.co/2025/04/14/tesla-tsla-replace-computer-4-million-cars-or-compensate-their-owners/
-
https://x.com/teslatoplulugu/status/1912512120555479105
Şöyle bir şey gördüm gerçekten yazık
Maliyetli olacak elbet bakalım bu süreci nasıl yönetecekler göreceğiz. AI4 ile çalışan Fsd gerçekten çok etkileyici . Eskisi ile arasında uçurum var Amerika’da kısa bir süre deneyimlenmiştim. Ülkemizde umarım bizlerde kullanırız AI4 araçlarımızda . Benim beklentim yüksek özellikle Hollanda üzerinden
geçirecekler gibi duruyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 16 Nisan 2025; 20:41:46 >
Euro üzerinden yapıyor.
-
Elon senin kadar düşünmüyor dostum bir token fısıltılar X'te (önceden aldığı) tüm zararı çıkarır tek celsede..
Yapmadı mı çok şahit olduk kekius maximuslara ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katiliyorum, parayla sorunu olan dunyadaki son insandir, elindeki AI imkanlariyla crypto ve amerikan borsasisin icinden geciyordur kesin.
-
bmw nin koku stickleri var , ben onu kullanıyorum önceki aracımdan kalmıştı, stickleri havalandırmaların olduğu yere koydum klimayı aşınca çok güzel kokuyor
-
Ben yaklaşık 2 ay kadar önce 10bin küsürde gittim arka taraf diye duymuştum ama önde bir plastiğin anırtisöre sürttüğünü söylediler. 5-10 dakka sürdü.
🤣🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X