< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2113. sayfa)

-
-
-
Forumu tkaip eden adam bu rakamları verip almaz ki.
Parayı umursamayan kişiler alıyordur diye düşünüyorum.
-
Son guncellemeyi yaptiniz mi?
Aksesuar Gücünü Açık Tutun
2025.14'e dahil edilmiştir
Araçtan çıktıktan sonra akü %20'nin üzerinde olduğu sürece cihazları düşük voltaj prizleri, USB bağlantı noktaları veya endüktif telefon şarj cihazı aracılığıyla kullanın veya şarj edin.
Etkinleştirildiğinde, siz orada olmasanız ve araç kullanımda olmasa bile bu bağlantı noktalarına güç verilmeye devam edilir. Bunun, hiçbir cihaz bağlı olmasa bile aracın güç tüketimini artırabileceğini unutmayın.
Kontroller > Şarj Etme > Aksesuar Gücünü Açık Tut seçeneğine gidin.
-
Henüz yapmadım son güncellemeyi.
Teşekkürler bilgi için.
-
Kendi kendimi cevaplıyorum ama kokpit aşırı ısınma olayından sanırım gitmiş şarj. 35 derecedeymiş. 40'a çektim.
-
ÖTV dilimi yüksek
Fiyat yüksek
İkinci el değer kaybı hayvanımsı
MTV yüksek
SR %10 ile satılmaya devam ettikçe LR sahipleri acı çekecek arada fiyat farkı devasa ama neredeyse aynı arabalar
İlk Sr çıktığında bazıları Q gelecek SR aynı kaderi payalaşacak demişti
Hayır yaşamayacak çünkü B sınıfı bayan arabası ile Y pek aynı arabalar değil
Yaşamayack çünkü %10'dan daha ucuza verecek değil (mümkün değil)
Juniper %10 ile gelirse satın almak biz mevcut model Y sahipleri için çok daha kolay olacak
Juniper %40 tan gelirse aracımızın değeri yükselir
Her halükarda kârdayız
Korkmayın üzülmeyin zafer inananlarınıdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 16 Nisan 2025; 16:8:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracı hiç uygulama üzerinden uyandırdınız mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben onu komple kapattım
Ben de komple kapattım, kullanmaya başlamadan hemen 2-3 dak önce uygulamadanklima kontrol ile içerinin ısısını artırma veya azaltma yönteminin uyguluyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz gözlemleyip ben de kapatırım gibi geliyor.
Araç kokusu takılamıyor bizim arabalara ya :d
-
merhaba araçta Spotify sorunu yaşayan var mı uygulamayı açmak istediğimde Bağlanılamadı lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası veriyor premium bağlantı üyeliğim var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCCP_34 -- 16 Nisan 2025; 16:40:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim üyeliğim free, bu sabah sorun yoktu.
-
Öğlen bende de sorun yoktu simdi yola çıktım çalışmadığını fark ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spotify da genel bir sorun var..
-
Telefonunun arama menüsünde favori aramaların bir kısmı maalesef gözükmüyor.
Bluetooth sildim açtım, kapadım, tekrar eşleştirdim, aygıtı unut dedim, Tesla reset attım, senkronize açtım kapadım, telefondan favori numarayı sildim, tekrar favorilere ekledim mamafih ne yaptımsa olmadı.
Tavsiyesi olan var mı?(2025.14)
Model Q en az C sınıfı HB tarzı bekleniyor, Amerikada minyatür bir B HB kimse almaz
-
Buna inanan varsa elimde güzel bir köprü var, geçiş garantili, uygun fiyata bırakırım.
-
Hangisine ? Topraktan yaratılmaya mı yoksa Teslanın otomatik evlere teslimatına mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elon showu seviyor, adam uzaya araba firlatip canli yayin aciyor, stadyuma arabalari doldurup light show yapitiriyor, FSD ile fabrika cevresindeki yerlere gonderip video atarlar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X