< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2089. sayfa)

-
-
Bugüne kadar kendim 2 aracımı + kardeşimin aracını, toplam 3 aracı Vavacars'a sattık. Valla hiç problem yaşamadım. Sarı siteden satmak istesem gideceği rakamın %2-3 altında bir rakama 2-3 saat içinde satıp kurtuldum. Sarı sitedeki ölücülerle uğraşmadan, yok şu olur mu bu olur mu, vs. gibi saçma sapan 1000 tane muhabbete girmeden şipşak halloldu.
Şu an hatta MYP'mi satmak istesem piyasanın %10 altını bile verseler direkt uğraşmam satarım. Benim için zaman ve sinirimin bozulmaması o %10'dan çok daha değerli : )
-
Ben de zaten geçmiş deneyimlerim nedeniyle bu yönde bir soru sordum. İlan ile araç satma işi gerçekten zor, huzur her şeyden önemli, fiyat da piyasa fiyatından abartılı ayrışmazsa ben de bu yolu seçeceğim..
-
Beni de aradılar açamadım ne için aradılar acaba
Forum vavacars reklamı mı aldı anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 9 Nisan 2025; 15:24:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar arkadaşlar. Özel bir soru olacak ama Tesla ile İstanbul’dan Yunanistsn Thassos adasına giden oldu mu hiç? Şarj sıkıntısı var mı? Merak ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burdan bile belli mtnin salladığı. Kendi içlerinde bile çok tutarsız tesla mtleri.
-
Reklam lık bir şey yok hocam hızlı ve daha ucuza vermek istiyorsanız bir alternatif... Dönem dönem öldüren teklifler de olmuyor değil ama hemen satmak isteyen, gelen giden ile uğraşacak vakti, psikolojisi olmayan deneyebilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 9 Nisan 2025; 15:35:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzinli araç ile gittim ama durum şöyle : Sınırdan çıkmadan Türkiye’ de şarj edebilirsiniz veya Dedeağaç’ a girmeniz lazım. Thassos adasında da şarj imkanı var. Otobanda imkan yoktu yanılmıyorsam.
-
Teşekkürler. Sınırdan çıkmadan şarj edince Thassos ‘a kadar yeter diye düşünüyorum. Önemli olan Thasoss’ta şarj imkanı olması. O da rahatsa sıkıntı olmaz o halde.
Tesla temsilcisi arkadaş, tesla 1,9’dan gelmeze countryman alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha uyguna ID4 de tercih edilebilir 360 kamera ve ACC yok Minide
ID4 bataryası 4.5 kWh daha az ID4 verimi daha yüksek
-
Not alıyorum Scorpioleo bey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampana rezilliği yüzünden vw alınmaz
Tesla olmazsa Mini daha doğru bir seçim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera neyse de bu bmw grubu acc den ne istiyor ben anlamadım... BMW 2 serisi plugin hibrit de de yok...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugüne kadar en az 10 kez gittim geldim, birkaç kez adaya, birkaç kez Selanik ve diğer şehirlere.
Türkiye'den çıkmadan şarjınız full olsun, buradaki altyapıyı orada çok ararsınız : ) Ben inmedim ama Atina ve çevresi daha iyiymiş ancak Selanik'in kuzeyinde şarj istasyonu büyük sıkıntı. Hızlı şarj yazanlar bile max 60-70 kwh veriyor. Bizdeki gibi 200-300-400 kwh bulmak imkansız.
Kullanabileceğiniz uygulamalar: incharge ve PPC blue.
O rotada Gümülcine'de (Komotini) bir tane hızlı inCharge var (bir Shell istasyonunda), onun dışında adada Lidl'da şarj var, diğerlerine PlugShare'den vs. bakabilirsiniz.
-
Yol zaman zaman çok yokuşlu ve virajlı... araç kalabalıksa ve hava sıcaksa zorlanabilirsiniz. Adada şarj var, ben Lidl'da ücretsiz şarj ettiğim için diğer seçenekleri hatırlamıyorum. Uygulamadan bakarsınız. Otoyolda da dediğim gibi Gümülcine'de var, otoyoldan mesafe 5 dk falan.
-
Teşekkür ederim
Ya he he, 2007'den beri burdayım, paraya sıkışınca en son Vavacars'la anlaştık... Zihniyete bak, forumu sadece birilerini eleştirme ve gömmek amaçlı kullanmak için burdasınız anlaşılan. Neyse cevap verip harcadığım zamana yazık, gerçekten bilgi paylaşmak için yazanlara odaklanıp engeli basalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X