Rica ederim |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2090. sayfa)

-
-
ACC siz ve 360 sız araç nasıl alınır bu zamanda?
Getirsinler kaç paralık masrafsa verelim
-
:) 500.000 tl falan sanırım masrafı... Araç %40 a girmesin diye koymuyorlar... İx1 de de egea koltuğu var bu yüzden:)
Model Y bu yüzden en iyi seçenek....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aranızda en güncel navigasyon sürümü hangisi paylaşabilecek var mı?
Teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Edirne sonrası İskeçe de şarj mantıklı. Ben tam bu noktada şarj ettim. Müdür ve çalışan Türk. Üstü de kapalı. Şarj sırasında sıkıntı yaşamazsınız. İnternet konusunda da yardımcı olurlar. Şarj firması adı ElpeFuture
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 9 Nisan 2025; 16:42:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Elektrikli araçlarda kıymeti bilinmeyen araçlar var. Doluluk olarak Citroen ec4, eC4X ve Fiat 600e fiyatlarına göre bence çok çok iyi araçlar. Piyasanın da en ekonomik araçları. Bu arada MTV leri de çok düşük. 2.el eşime almayı düşünüyorum.
C4 lerde pil biraz küçük ama 600e 54kv pil ile idare eder düzeyde... Donanım da iyi fiyatı da uygun sayılır...
Pil küçük ama verimli bir araç. Ben model Y ile aynı menzili alıyordum. Şehirlerarası 300km.nin üzeri çok rahat yapıyordum. Tabi 110km gibi hızlar ile. Önemli olan dopdolu bir araç ve elektronikleri güzel çalışıyordu. Bu arada yeni modelleri 600e ile aynı motor ve aynı pil.
ID4 için temsilciyle görüştüm zamanında donanımı evet çok iyi ama menzil düşük. 1.6-1.7 idi fiyatlar o dönem şimdi nasıl bilmiyorum. Yıllık bakım olayı da ayrı rezalet.
Tesla temsilcisi aradı %10 bekliyoruz tarih net değil ama dolar artarsa %10’da kalamayız dedi. Dolarda 42-43 seviyesine kadar ne diyosunuz dedim yorum yapamadı. Şuan %10’dan gelse almak bildiğin kumar işi olacak. Ben şu süreçlerde ülkenin durumuna bakıp bu kumara girişemem. 45 günde saçlar bembeyaz olur. Almak isteyene allah kolaylık versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 9 Nisan 2025; 17:11:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temsilci vs önemli değil matrah değişmesin %10 kalmasın bu araba %10 a ama öyle ama böyle girecek. € 50 falan olmadıkça risk görmüyorum. Burası Türkiye yarın € 70 lira olsa şaşarmıyız ? Hayır ama olma ihtimali bayağı düşük...
Konforlu, eğlenceli, şekilli. Ben de beğeniyorum bu arada. 600e ilk çıktığında benim gözüme yüksek rakamlı gelmişti. 1.1 - 1.3 bandına satılıyor diye biliyorum.
Bütçe olsa ben de eşime almak isterim Fiat olmasına rağmen.
Ancak PSA'dan uzak dururum ya.
-
Dolara bakıyorlar euro kuruna bakmıyorlar da mantık aynı tabii.
Sipariş verenlere Allah yardım etsin biz ne çektik o süreçte dolar mı artar vergi oranı mı değişir :) Fatura kesilene kadar bütün riski alacak sipariş veren arkadaşlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yıl 308, 1 yıl eC4X kullandım. Eski algıları yıkmak gerektiğini bizzat yaşadım.
Araçlar € ile geliyorlar...
Envanter sistemine geçtikleri için eski bekleme süreleri olmayacak. Sattıkları araçlar zaten ellerinde bulunan araçlar olacak. 1 hafta 10 gün içinde araç teslim alınır muhtemelen.
Hayır envanterden 21 Mart sipairşe açılan lr awd 14 Nisan -28 Nisan teslimat tarihi gösteriyor .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla Allah sabır versin. 38 olursa üst dilime girer diyorlardı. Her sabah ilk iş Euro bakıyordum. Fatura kesildiğinde çektiğim oh’u bir ben biliyorum bir Allah hahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Peugeot çok istedim. Özellikle 3008. Hayta Tesla ve elektrikliye yönelmesem 408 düşünüyordum ama çok basık görünmüştü. Algı konusunda çok takılmam ya ancak psa nın bayi anlamında ülkede sorunu var. 2.9 milyon yazan E-5008 nasılsa 2.090’a satılıyor. Çok acayip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X