İçi siyah olanlar önce geliyor, vin atananların çoğu öyle benim gördüğüm. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (199. sayfa)

-
-
Hiç belli olmuyor. Benim içi beyaz aracım geldi benden yarım saat sonra sipariş veren peformans quicksilver, içi siyah renk kardeşimin araç gelmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında benim pek acelem yok , ilk sipariş Ekim - Aralık görünüyordu ve o tarih bana daha uygun. Fakat bankaların nakit avans kısıtlaması, ihtiyaç kredisi faizlerinin arttırılması gibi nedenlerle ilk günlerde sipariş verenlerden siparişini iptal eden pek çok kişinin olmasına yol açabilir. Min. Ekim görünen sipariş Haziran gelirse beni zorlayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siyah cam tavan olunca bir kere arabanın çoğu ön arka cam tavan siyah olmuş oluyor. model y de zaten istediğin kadar beyaz seçsen bile arka cam zaten dev gibi hemde yatay +tavan arabanın yarısından fazla tepeden güneş vurdumu.
siyah koltuk esas büyük sıkıntı yazın. yandan güneş deri koltuğa vurdumu kavurur. 30 dakikada soğumaz o koltuk. klimada içeriyi soğutmak için enerji harcayacak dışarıyı değil. o yüzden en iyisi beyaz koltuk. dışını ne istersen seç.
-
Selamlar. Yanlış isem düzeltin lütfen. Kredi sonucuna göre devam edip etmeyeceğinize karar verebiliyoruz anladığım kadarıyla.
lr ye program yükleyince 5,0 dan 4,4e iniyor 0-100.
perfoyada 19 jant 45 yanak lastik takınca o da hem yumuşar ve menzili 30-40 artar. hatta 50 yanak lastikle araç yükselirde.
-
Haklısın 2. Arabam mx5 nc araba sedefli beyaz buz gibi tente ve koltuklar siyah temmuz Ağustos aylarında öyle yanıyorki sabah güneşiyle koltuğa havlu sermeden oturamıyorum. Ondan içi beyaz seçtim o cam tavan ne kadar güneşi süzerse süzsün illa içeri akvaryum gibi olur yazın. Arabanın dışının ne renk olduğu çok önemli değil asıl yaşam alanı koyu renkse illa içeriye ısı kusuyor. Kışınsa koltuğun siyah olmasının neredeyse hiç bir artısını görmedim deri koltuk illa buz gibi oluyor. Tüm araçlarım siyah suni veya gerçek deri fark yok.
Audi a4 var bende en son kasa bana daha premium hissettirdi A4 te yolcu koltuğu manuel en basitinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 18 Mayıs 2023; 18:49:54 >
o zaman kötüymüş. süspansiyonda değişen varmış diye duydum ama garanti önemli. ancak abd de bir tanıdığım model 3 perfo aldı daha ilk hafta lastiği çukura girince yarılmış yeni lastik aldı ki 21 lastik epey pahalıya gelir hemde aynı marka almak zorundasın tek alırken. hani servise gitmeyeceğin için aslında garanti çok dert değil montajda avrupa. çin değil. garanti dışı ne alaka onu anlamadım? neden yani?
-
Hocam nakit avans ile arabanın ne alakası var
nakit avans ne kadar veriyor ki ?
700 k 12 taksit 1,36 orandan kullanabilirdim
kart limitinle alakalı
2,19 373 k kullandım
https://www.mountainpassperformance.com/product/mpp-1-75-suspension-lift-kit-tesla-model-3-y/
Ne düşünüyorsunuz?
Performans modelleri için mantıksız görünüyor. Hem sert hem yüksek olacak üstelik modelin amacının dışına çıkıyor.
LR için düşünülebilir ancak bu şekilde bir yükseltmeye ihtiyaç duymak için araziye çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Kaç kişi bu araçla arazi için heveslidir emin değilim.
Her koşulda iki model de performansı yüksek araçlar. Ağırlık merkezini yukarı taşımak risk doğuracaktır. Benim kesinlikle tercih etmeyeceğim bir geliştirme olur.
Saygılar.
+1
bir kere kullanırkende park ederkende mümkün olduğunca gölgelerden faydalanmak gerekli.
çinden katlanır perde var tesla için. hani yazın tak kışın aç. tavana cam filmi kaplamakta fayda verir. şu ön cama takılan şeffaf uv filtreli filimler var. ama netliği biraz bozuyor onlar özellikle bakış açın dik değilde biraz yatıksa netliğide bozuyor akşam uzaktaki ışıklarıda puslu gösteriyor. zamanında bir araca zibarttan yaptırdım, tanıtım için gösteride yaptılar uv ışığı tutup derece ile ölçtüler falan. ama ayna etkisi yaptı. torpidoyu ön camda seyrediyordum. özellikle önden güneş vurduğunda polarize gözlük takmadan uzun yol gidemiyordum. polarize gözlük kesiyordu o yansımayı sadece. bir dahada ön camı ellemedim.
ön cama şu aliminyum görünümlü koruyuculardan koyuyorum katlanır. iş görüyor. yoksa önden koltuğa güneş vurdumu hapı yuttun. yandan vuruyorsa da koltuğa oto yıkama bezini seriyorum. arabaya binerken bezi kaldırıyorum koltuk serin oluyor. birde sırt kısmına tişört geçirenler var. evde bilgisayar koltuğu eskidi pul pul dökülüyordu, eski tişört geçirdim. ama arabada hiç öyle birşey yapmadım. en güzeli gölgeye park etmek. kışında güneşe park etmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 18 Mayıs 2023; 19:24:7 >
-
Evet evet LR için, açıkçası yaklaşma uzaklaşma açıları ground clearence değerine göre kötü, x1 20 cm bu 17,2, o mantıkla şöyle 20-22 olsa diyorum. Bu arada viraj performansı dışında sorun olmayacaktır ve piller altta olduğu için halen x1 den hatta forester dan avantajlı olabilir ama tabi yükseltme yükselmedir, dezavantajı olacağı kesin eskisine göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KG -- 18 Mayıs 2023; 19:14:10 >
Limitler dahilinde 2 - 3 karta epeyce yaymak mümkündü hocam. Misal değişime gideceğim aracın üzerine ₺750k ekleme yapmam gerekiyor. Bunun en az yarısını nakit avanstan finanse edebilirdim araçta rehin olmadan.
Ben kredi başvurusunda bulundum onaylandı fakat onaylanmadığında nasıl bir bölüm açılıyor yada seçenek sunuluyormu bilemiyorum
Banka bilgi veriyor değiştir diyerek nakit ödemeye geçebiliyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X