Bilgi olarak Allianz Kasko için 28400TL ücret çıkardı. Genelde bu firmayla çalıştığım için kabul ettim. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (180. sayfa)

-
-
ilk gün saat 8:45 de performance gri içi beyaz sipariş etmiştim, 2 hafta sonra falan gene performance dışı beyaz içi siyah ile değiştirdim, bana bir vınn ataması olmamış :(
-
Bu vınn ataması nasıl oluyor anlamadım bende de hâlâ bir hareket yok beklemedeyiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bende de aynı şu an
backend patlamış düzelir 1 2 saate
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar merhaba ben 2 adet tesla siparisi verdim siparis verirken ikisini de bireysel olarak sectim ama simdi bir tanesini sirkete almam gerekiyor. Vekaletname olayi bugun mailime dustu. Bireysel secip sonradan kurumsala cevirebiliyor muyuz bir bilgisi olan var mi
Ben de benzer bir konuyu sorduğumda şu şekilde dönüş yaptılar:
ben aracın kayıt kişisini düzenlemek istemiştim, önceki aracım babam adına idi, sigorta ve kasko indiriminden faydalanmak için yine babam adına mı yapsam diye düşündüm ama güncelleyemedim kayıt kişisini..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkete -- 15 Mayıs 2023; 13:11:19 > -
4 Nisan 10.00 da beyaz lr siparişi verdim. İç döşemeyi beyaz istemiştim. Siyah olarak güncellenen sizce teslimat süresini etkiler mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen hepimizi bir lotta toplayıp yollayacaklar 3 aşağı beş yukarı. Mavi LR içi beyaz sipariş ettim.
-
Mavi performance sipariş ettim. Saat 11:20’de, vekaletname ve kimlik gönderdim, henüz bilgi yok…
Tesla Türkiye'den biraz önce arandım. Aracım 3. gemideymiş. Haziran başı teslim görünüyor.
Teslim tarihiniz Mayıs-Haziran mıydı
Vekaletname vermeden önce, yani siparişten hemen sonra da mı değiştiremiyorlar acaba? Bilginiz var mı?
yok hocam etkilemez. Şans biraz sıra mıra yok zaten.
-
İlk kez aranan biri duydum siz mesaj filan mı attınız?
-
sorun hala devam ediyor. vekaleti yukleyecektim, kaldi oyle. hallederler gun icinde.
-
VIN atanız atanmaz 5 günümüz mü kalıyor?
-
2-3 gün onay 5 gün ödeme.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X