< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (179. sayfa)

-
-
Tüm evraklarım tamam ama sadece problem performance olmasına rağmen QuickSilver renk seçimim sanırım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç mavi sipariş eden yok mu acaba?
Forumda sıklıkla Gri ve Beyaz sipariş edenleri okuyorum.
Ben de ilk olarak gri istemiştim ama sonra Mavi'ye döndüm. Içi beyaz performans...
Bakalım ne kadar bekleyeceğiz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var 😀, bende mavi LR sipariş etmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 15 Mayıs 2023; 9:25:32 >
aynı konfu long range olarak sipariş verdim, ya zaten bir yerden para bekliyorum, sıra gelsin diye acelem yok ama bu belirsizlik de can sıkıcı. Olan parayı kur korumalıya atamadım mesela.
-
Arkadaşlar ilk gün sipariş verenlerdenim. Sipariş verirken ödemeyi krediyi seçmemiştim. Sonrasında yüzde 20 kredili olacak şekilde ödeyebiliyor muyuz?
Ben sizden erken sipariş verdim ama bana gelmedi. Bir tam donanım nedir? Beyaz performans benimki
dış beyaz iç siyah , hiç bir opsiyon yok.
-
vın atandıktan ve kesin fiyat geldikten sonra kredi ekranı açılıyor.
-
-
İyi günler kolay gelsin tesla şarj hakkında birşey sormak istiyorum aracın ev elektriği ile direk şarj etmek için kendi katımdan 5-6 metrelilk 3*2,5 kablo ile şarj etmem mümkün müdür? yada hangi kablo ile şarj edebilirim wallbox olmadan süre önemli değil sıkıntısız şekilde tek kablo ile şarj etmek için tavsiyelerinize açığım
-
Merhaba,
Bu tip uzatmalarla araç ile birlikte gelen şarj cihazını kullanabilirsiniz
Brennenstuhl şantiye-uzatma kablosu IP44 10 m Siyah, 1166810amazon
Brennenstuhl şantiye-uzatma kablosu IP44 10 m Siyah, 1166810https://www.amazon.com.tr/dp/B0024QPW4W?ref_=cm_sw_r_apin_dp_ZYMQYFCWCH5G2RJ5J9N7
CEE 230 V kamp kablosu seti, 10 m kauçuk uzatma/güç kablosu + 2 x adaptör H07RN-F 3G2,5 IP44 3 x 2,5 mm 230 V 16A IP44 - CEE bağlantısı + CEE fiş koruyucu kontak priz/soketamazon
CEE 230 V kamp kablosu seti, 10 m kauçuk uzatma/güç kablosu + 2 x adaptör H07RN-F 3G2,5 IP44 3 x 2,5 mm 230 V 16A IP44 - CEE bağlantısı + CEE fiş koruyucu kontak priz/sokethttps://www.amazon.com.tr/dp/B086RV6XC2?ref_=cm_sw_r_apin_dp_5MN02SFS5M6800N43JQ3
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
https://www.hepsiburada.com/oznur-3-x-2-5-ttr-kablo-20-m-beyaz-tam-bakir-pm-HB00000SGDUB
Bu kablodan alsam kendi metre ölçümde uygun olur mu?
-
Gemi direk gelmiyor bir kaç limanda boşaltma yapıyor. Her limanda 2 gün kalsa süre ister istemez uzuyor. Aralık ayında sıfır nissan qasqai almıştım gemiyi bizzat takip ettim. Derince marineport a ulaşması 25 günü bulmuştu. Tab aralık ayı hava şartları daha da ağır bunuda hrsaba katalım.
Tabi ki, bildiğim kadarıyla evden direk şarj ederken (16A kadar) 3x2,5 kablo olması güvenlik açısında yeterli oluyor
Trafik sigortası almak istiyorum fakat sıkıntı yaşıyorum. Normalde çalıştığım firmalara sordum, biri 2 tane motor var hangisini yazacağım diyor, diğerinin hiç haberi yok. Trafik sigortası teklifini nasıl alıyoruz acaba?
-
İlk aracı alanlardan bir arkadaş motor numaraları arasında boşluk bırakmadan ikisinin yazılması gerektiğini söylemişti
Yan yana iki motor numarasıda yazılacak araya boşluk vermeden. Ruhsatta da iki numara görünüyor. Bu araçlarda iki motor var çünkü.
arkadaşım mavi içi beyaz istedi ona çıkmadı
fabrika sanırım ağırlık beyaz üretiyor
-
Buna cevap olarak 15 hane girebildiğini iletti. Başka bir yere soracağım mecburen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X