Valla öğlene doğruydu ben sipariş verdiğimde, 12-13 gibi sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (176. sayfa)

-
-
bence sana vınn atanmamış ekran görüntüsünden öyle anlaşılıyor dış renk nedir
-
Olayı aşırı çarpıttınız
banane Volvo’dan ?
banane böw den ?
buradaki olay tanamen farklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de şase numarası gelmiş. Saat 7:58’de siparis vermistim performans, beyaz renk, beyaz koltuk.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabah 9:30 da quicksilver performance içi beyaz gelişmis otopilot vermiştim, henuz VIN yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murats1907 -- 14 Mayıs 2023; 12:2:22 > -
perforans mı hocam dış renk ne saat kaçta siapriş verdiniz çeki demir ivar mı otopilot detay veirrmisiniz
-
Performance beyaz siyah gelmiş araçlar . Fsd ve otopilot ekleyen geç saatlere gelmiş.
Cihan Performance alanlara çıktı . Seninle ne alakası var. Sen P sipariş vermedin ki ?
-
Tekrar okumanızı öneririm, belki anlarsınız ne alakası olduğunu.
Atanmış hocam görüyorum ekran kocaman. Sadece VIN numarası değil 2 tane motor numarası da atanmış hatta.
04.04.23 13.00LR aldım, 05.04.23'te perf yaptum
HİÇBİR EKSTRASI YOK DİREKT BEYAZ P
Ekim aralıktı bugün vin atandı
Birisi önünde en az 3000 bin kişi varken bu aracı almış. Sistem tamamen şans arkadaşlar. Ekim olanlarda uygulamaya girip baksın .
7:52 performance beyaz vin geldi
-
%100 emindim en başından beri
bugün ispat etmiş olduk
tesla da olsan olmuyor bazı şeyler
Bence yanılıyorsun. Etrafımda 7:50 ile 9:00 arası sipariş veren 5 arkadaşa da geldi. Hepsi performance.
-
Arkadaşlar merhaba, benim şasi numaram çıkmış uygulamada gözüküyor, bundan sonraki süreçle alakalı bilginiz var mı
Ortalama 2-3 gün içinde fiyat gelecek diyorlar ancak bu kadar hızlı gelir mi bilemedim.
-
Vin gelenler, parasını ayarlasın. Hepinize hayırlı olsun. Long Range siparişleri gelmemiş.
Gelenlerden çeki demiri durumu nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde vin atandı arkadaşlar beyaz p çok mutluyum
Hayırlı olsun ilk gün müydü? Sipariş
Benim performance aracım standart çeki demiri dahil hiç bir ek opsiyon yok. Beyaz içi siyah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X