Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1359. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cokoy , ysn61 , ysn61 , seaportr , yas6686
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (6 Mobil) - 18 Masaüstü7 Mobil
5 sn
51.381
Cevap
1.372
Favori
3.416.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayat bu kimi yatakta eceliyle kimi sokakta kaderiyle ölür. Bu olaydada aldığım bilgiye göre içinde kimse yokmuş bir anda alev almış. Fosil araçlar motor kısmından yanmakta pilliler ise direk yaşanılan yerin altına yerleştirildiği için oradan alev almakta. Kapılar vs direk sıcaklığa yangına maruz kalmakta.. Vakit kaybetmeden kaçmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı lifte kaldırıp anca alttan köpük sıkarak söndüre bilmişler. Ve dediğim gibi aracın en çok yanan yerleri kaçış noktası olan kapılar.
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• Togg yangını kötü olmuş. Tam da Almanya'ya açılacakken.. Bildiğim kadarıyla togg batarya koruması alttan darbelere karşı zayıf. Acaba alttan darbesi var mıydı? Onun dışında aklıma ısı pompası olmaması handikapı geliyor. Bu yüzden termal yönetim sistemi zayıf kalıyor maalesef. Toggun ivedi geliştirilmesi gerekiyor. Alttan extra korumalı, ısı pompalı V3 versiyonunu yıl bitmeden çıkarmalılar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda bursada geçen ay yanan tesla, bundada ilk yanan yer ne yazıkki arabadaki yaşam alanı dediğimiz koltukların altı ve kapılar. Neden çünkü direk pillerin üzerinde oturuyorsunuz.
    www.ntv.com.tr
    Seyir halindeki Tesla alev alev yandı! Sürücü son anda kurtuldu
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/seyir-halindeki-tesla-alev-alev-yandi-surucu-son-anda-kurtuldu,D2SpxV7xNU2Nv9CZ-hALxw

• redbee R kullanıcısına yanıt

üstat aynı kazığı ben de yedim.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Şahane bilgi. Elinize sağlık. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• merhaba, ben de 19 nisan sabahi siparis vererek yeni tesla model y sr araci bekleyenler arasina katildim. Hali hazirda kullanan veya bekleyen hepimize hayirli olsun

dikkatimi ceken bir konuya deginmeden gecemeyecegim;

bu aracin sarji 300-400 km gidebilir, sarj suresi 30 dk- bir saat surebilir, aracin pil degisim maliyeti 5 sene sonra 20 bin dolar olabilir, seneye ikinci elde 1 milyon tl edebilir vs vs

bu araci almak istemeyenler her bir molada 5 dk gecirip, 1.000 km pil menzili bekleyebilir. Dsg li dizel aracindan cok memnun da olabilir. Bu tesla modeli seneye cop olabilir, bir cogumuz bunlari bilerek, dusunup degerlendirerek, arastirarak bu araci almaya karar verdik

kimin hangi forumda ne yazacagina karismiyoruz elbet ama

mesela hyundai ioniq 5-6 alanlara veya kia niro alanlara da elektrikli araclarla ilgili bu tip faydali bilgileri vermenizi, bu argumanlari sunmanizi ve kendilerini aydinlatmanizi bekliyoruz. Neden bu tip argumanlar hep tesla forumunda agirlikli olarak konusuluyor?

size passat veya jetta veya her ne arac kullaniyorsaniz mutlu olun, biz de tesla heyecanini yasayalim izin verirseniz. Bu degerli bilgilerinizi diger elektrikli arac forumlarinda da paylasin, herkes faydalansin

tesekkurler

• kirelli77 K kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Hepimize hayırlı olsun. Troller sanırım yine bir şeyler yazıyor. Bu sebeple yazdınız? Ben hepsini engellediğim için göremiyorum. Passat ve Jetta görünce gülesim geliyor. Yanında Fernando Torres'de var. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025  Böyle şeylere hiç takılmayın. Çok keyifli saygılı bir şekilde ihtiyaçlara göre paylaşım yapan arkadaşlar var. Bu şekilde daha keyifli oluyor. O tarz paylaşım yapanları bloklayıp geçin. Pek takan yok onları. Sevgiler, TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• İyi akşamlar
    Bataryaların hasar görmemesi için lifte kaldırırken kullanmakta fayda var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şarj halinde yanan tesla,

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Ozellikle bugunku bir paylasima yanit degil ama, gercekten biktirdilar artik. Bloklamak en iyisi, haklisiniz

selamlar

• kirelli77 K kullanıcısına yanıt

Dert degil. Takilmayin. Her zaman olacak bunlar. Bizim G20 konusunda neler oluyordu. Geliyorlar ve gidiyorlar. Bizler birbirimizi taniyoruz. Her konuda yardimci olmaya calisiyoruz. Bu sebeple saygi ve keyifli bir sekilde sohbet edildikten sonra keyfimizi kaciranlara asla malzeme vermemek lazim. Yoksa tabii ki elestirelim eksikleri soyleyelim. Karsilikli tartisalim. Forumu forum yapan sey bu. Ancak bunlar tadini kaciriyor. Artik biraz heyecan yapalim. Araclar atansin. O zaman senlenecek ortam. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Tesladan bu gün bir mail geldi “açık kampanya kontrol modülleri” olarak servis açmamı istedi. Şüpheli elektronik kontrol ünitesini( ECU) değişmesi diye. Sizlere de gelen böyle bir servis çağrısı var mı? Ayrıca servis olarak tuzlayı mı yoksa Bakırköy İstanbul servisi mi önerirsiniz?

• rektörhuman R kullanıcısına yanıt

Bakirkoy Otomol. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• FirstClass F kullanıcısına yanıt

vestel'in montaj şeması aşağıdaki gibi. En sağdaki monofaze bağlantı için. 50 metreden uzun döşemede bir üst kalınlık öneriyor.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

güvenlik tedbiri olarak beraber yolculuk ettiğiniz kişilere açma düğmesi dışında mekanik açma kolunu da göstermek gerekir. Allah korusun bir yangın durumunda hızla aracı terk edip uzaklaşmak gerekir.

Teşekkürler

Haklisiniz, en dogrusu. Takilmamak lazim

selamlar

• Merhaba bir uyemiz alinan aksesuar ve linkleri sormustu. Kendi aldiklarimi linkleriyle yaziyorum. Ali express’te cok daha uygun fiyatli urunler mutlaka var, bazilari gereksiz de olabilir kiminize gore. Ben araci uzun sure kullanma niyetinde oldugum icin arac icindeki aksesuarlari spigen veya basenor sectim, kaput ve bagaj ici malzemeleri de ( paspas haric) aliexpress’ten aldim
    Hepsiburads da spigen de gecen hafta 30% gercek indirim yakaladim ve amazon amerika fiyatlarina nispeten yakin aldim urunleri
    1) ekran koruyucu spigen mat

2 ) spigen orta konsol duzenleyici
    www.hepsiburada.com
    Spigen Tesla Model Y & 3 Uyumlu Orta Konsol Düzenleyici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-tesla-model-y-3-uyumlu-orta-konsol-duzenleyici-t0220-black-acp04508-pm-HBC0000473UYN

3) spigen kartlik

4)spigen on koltuk alt cekmece

5) spigen bardaklik

www.hepsiburada.com
    Spigen Tesla Model Y & 3 Uyumlu Bardaklık Tutucu T0210 Black Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-tesla-model-y-3-uyumlu-bardaklik-tutucu-t0210-black-acp04507-p-HBCV0000473UYQ?magaza=Hepsiburada

6) basenor arka koltuk ortasi esya gozu ( amazon tr fiyatlari amerikaya yakin)

www.amazon.com.tr
    BASENOR Araba kol dayama pedi Tesla Model 3 Model Y orta konsol kılıfı kol dayama kılıfı TPE kaymaz kol dayama yastık pedi Tesla iç aksesuarları siyah 2019-2024 (Model 3 Highland için uygun değildir) : Amazon.com.tr: Otomotiv
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CDBQT1R8?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

7) spigen emniyet kemeri aparati

www.amazon.com.tr
    Spigen Tesla Model Y Uyumlu Arka Koltuk Emniyet Kemeri Yükseltici TO250 Black - ACP06041 : Amazon.com.tr: Otomotiv
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BRR15B71?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_image

8) spigen pedal seti

9) ic paspas seti ( xpe tercih ettim, bence daha zarif duruyor)

www.amazon.com.tr
    GAFAT Tesla Model Y Paspaslar, 2020-2023 2024 Model Y Paspaslar, Kauçuk Paspaslar, Model Y 2024 Paspas Seti Orijinal 3D Tarama, XPE Yüksek Kenar, Tesla Model Y Aksesuarı [5 Kişilik] : Amazon.com.tr: Otomotiv
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09QM3Z927?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

10) bagaj havuzu seti ( tpe daha dayanikli malzeme)
    www.amazon.com.tr
    [3 Adet] GAFAT Tesla Model Y Bagaj Paspası Ön ve Arka, Model Y 2024 2023 2022 2021 Bagaj Paspası Paspas, Yüksek Kenarlı TPE Orijinal 3D Tarayıcı, Paspaslar, Tesla Model Y Aksesuar : Amazon.com.tr: Otomotiv
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09Z615DFK?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

11) kapi gozu saklama

www.amazon.com.tr
    Araba İç Kapı Organizatör, Tesla Model Y 2020-2023 Için 4 Adet Kapı Yan Saklama Kutusu İç Organizatör Değiştirme : Amazon.com.tr: Otomotiv
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BZ42D7YX?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Ayrica aliexpress ten kaput icine su girmesini engelleyen aparat ve arka kapi yanlarina hali ustune kilif aldim

Umar yardimci olur

Selamlar

• 
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.