Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
48.217
Cevap
1.284
Favori
3.180.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya bunlar kim teslaya binmek yürütmek kim?? Altına imzamı atarım. Bunlar sanıyor ki renault falan geliyor. En iyi yazılımcılara sahip son teknoloji bir araca binecekler gelmiş. Çeki demiri türkiye de takılacak diyor zuhaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceki demiri kolayca sokulup takilan bir aksesuar mi acaba? Arac zaten uzun, Istanbul icinde ceki demiri sorun yasatir diye eklememistim.

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş blokluyorum artık 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • joseph27 kullanıcısına yanıt
    Karsten Stenderupyoutube
    Get the Tesla Y Hitch Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=HmSMPuiaR4I&feature=youtu.be

Yeri belli zaten sanırım çeki almayanında tamponundaki bu kapak mevcuttur diye düşünüyorum çünkü kanyonda inceledim bu kapak vardı. Eğer yoksa kes biçe girer sonradan mesai harcamadan kolayca eklenen bir parça olmadığı düşüncemi destekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockinger -- 3 Mayıs 2023; 17:46:0 >

Üslup çok kötü, yakışmıyor Size. "Zuhaha" nedir? Ergen muhabbeti

Umarım tez zamanda hakaretamiz üsluptan vazgeçip, kendinize yakışan şekilde yazışmaya başlarsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt

Sipariş direk fabrikaya gidiyor değişiklik yaparsak teslimat değişir dedi müşteri temsilcisi.

Şimdi hazır arabaya eşleşmeye döndü iş.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Sözde sipariş saatine göre fabrikadaki araçlar eşleşirse sıraya göre gelecekti. Ama öyle olmadı. Eylül yazana araç geldi. araca diyelim çeki demiri ekledin fabrikadan çeki demirli araç çıktı önce alabilirsin. Ama otonom değişikliği zaten değiştirmiyor. Yazılım olduğu için . Şans işi biraz . İnşallah ayın 10 da yeni gemi geliyormuş o gemide araç fazla olur ise belki bir şans gelir .

ben müşteri hizmetlerini aradım, oto pilotu çıkarsam sipariş teslim tarihi değişirmi dedim.

hayır değişmez dediler çıkardım

başka bir değişim yapmadım.

10 mayıs gemisini bende duydum

Bekleyeceğiz artık şans bakalım. Ama performance seçip sonra Lr ye geçip çeki demirli araç alan var . O yüzden bir mantıksızlık var.

• Arkadaşlar Tesla müşteri hizmetlerine ulaşmam gerekiyor. Mail attım ama geri dönüş yapılmadı. 0212 319 38 44 ve 0212 922 15 37 nolu telefonda saatlerce beklememe rağmen ulaşamadı. hangi numaradan nasıl ulaşabilirim? Akasyadaki yerindeki standdaki yetkililer 1.derece akraba (eş,anne,baba vb) kayıt değişikliği konusunda oradan yardımcı olabiliyorlar mı?

teşekkürler

Hocam hangi numaradan ulaştınız müşteri hizmetlerine . 35 dk bekledim açan olmadı.

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    kardeş olmuyormuş eş kesin , anne , babada oluyor diye hatırlıyorum.

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Bloklayin rahat edin. arac alamamış sanırım burada milleti aşağılıyor.

artık hiç bir şekilde ellemem hocam

olursa olur olmazsa almam

Merhaba sizin otopilottan kastınız full seli-driving mi yoksa geliştirilmiş otopilot özelliği mi ?

• Güncelleme olarak ödeme sayfası açılmasının ardından Yapı Kredi üzerinden kredi başvurusu yapmıştım. Başvuru çok kolay, uygulamadan finansman desteğini seçince Yapı Kredi sayfasına yönlendirdi, oradan başvuruyu yaptım. Gün içinde Yapı Kredi'den bir kaç kez arayıp finansal durumumla ilgili istediler. Kredi onaylanırsa Tesla'ya bildireceklerini söylediler. Az önce uygulamada finansman desteği kısmının açıldığını ve ödemem gereken tutarın azaldığını gördüm. Aracın %20 bedeline kadar 12 ay 1.89 faizle kredi veriyorlar. Enflasyon oranın düşününce bana mantıklı geldi. Kullanmak isteyen olursa diye bilgi vereyim istedim. Tesla sistemine bilginin otomatik işlenmesi, sürecin hızlı olması çok başarılı.

Bir de ufak bir not ben önceki mesajlarımda aracın erken gelmesinden şikayetçi olmadım, zaten aracımı satmış hazır bekliyordum. Ben bir görevlinin arayıp sadece bugün bu saatte alabilirsiniz demesinden rahatsız oldum, ki hala sorunum çözülmedi. Problem şu ki ben Ankara'dan gideceğim ve gitmemin en zor olacağı, en problemli günü bana öneriyorlar, herhangi bir alternatif sunmuyorlar. Bu beni oldukça rahatsız etti ancak umuyorum yarın bir şekilde çözülecek.

Son olarak bilgisi olan varsa acaba Tesla için kasko yaptırmış olan, daha önceden bilgisi olan var mı? Ben sattığım aracın kaskosunu transfer ettim ancak sigortacının çalıştığı firmalar Tesla'ya teklif vermedi. Yarın daha genel bir sorgu yapacağım.
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Size kişisel fikrimi söylemek istiyorum; daha telefonlara ve maillere yetişemeyen tesla yönetimi müşteri temsilcilerinin araçları el altından satışını nasıl denetleyecek takibini nasıl yapacak.Boşa düşen araçları dilediği kişiye satabilir bunu denetleyecek mekanizma yok bence.Umarım yanılırım ama ben böyle düşünüyorum.

• Merhabalar,

Bugün beni Tesla Türkiye ofisinden aradılar, edindiğim bilgiler şöyle ;

Çeki demiri önceliği diye bişey yok, zira benim araç MYP Quicksilver, beyaz iç döşeme ve çeki demiri yok.

İlk parti araçlar TR'ye bir gemi ile gelmiş.

Birinci parti araçları 6 Mayıs Cumartesi teslim edecekler.

İkinci parti arçaları 11 Mayıs Cuma teslim edecekler.

İkinci gemi de yoldaymış.

Fiyat teklifi yapanların 5 iş günü içinde parayı EFT yapması bekleniyor Citibank hesabına.

Para ödmesi tamamlanmış ve trafik poliçesi sisteme yüklenmiş araçları teslim edecekler bu hafta sonu, yetiştiremeyenleri önümüzdeki cuma teslim edecekler.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.