Ne kadara aldiniz.Arac ozellikleri nelerdir? |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1030. sayfa)

-
-
Yaşı geliyor hocam o zamana. Türkiye için bu süreler çok uzun zaman dilimleri. Sadece makyajın aracı yenilemeye yetecek yenilik getirdiğini de düşünmüyorum. Misal, ben içerisindeki ahşap kaplamalardan çok memnunum. Diğer aracımda her yer süet ve suni deri. İnsan biraz da ahşap sıcaklığı istiyor, arada okşuyorum filan
Bir sonraki nesilde oluşacak menzil farkı ve diğer yeniliklere, vergi durumlarına bakarız. Mantıklı gelirse o zaman yenileriz. Juniper geldiğinde böyle 2.5 lu fiyatlar olmayacak bence. Hiçbir araçta bu fiyatları göremeyebiliriz Nisan sonrasında. Bekleyelim görelim, o zamana kadar alınmış alınmıştır diyerek keyfine odaklanalım. Kabul edelim ki biz bu kadar süre indirim gelsin diye evvelki araçlarımızı satıp parayı vadeye filan koyup bekleyemezdik zaten. Elinde nakit olanlar için değerlendirilebilir güzel fırsatlar tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle; anın keyfini çıkarmak lazım. Sonu yok bu işin.
Üretim önce Çin'de başlayacak; Almanya daha sonra. Öncelikli talepler Avrupa pazarından gelir zaten.
Türkiye için çok uzun bir zaman dilimi beklemek adına sonuç olarak...
-
Hocam ahşabı bende okşayım bi 🤣 bakalım bir faydası olacak mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beni heyecanlandıracak bi yenilik olursa gözünün yaşına bakmam değişirim. Yoksa devam. Menzil konusunda takıntım yok şahsen. 600km çok büyük yenilik değil ama 800v mimari olması apayrı işte. Steer by wire falan güzel özellikler eğer olursa tabi.
Tesla’dan yakın zamanda daha uzun menzil beklememek lazım. Cybertruck çıkış döneminde de üstüne basarak söylemiş oldular. Kullanıcılar 300 mil civarı menzilden memnun, daha ötesine iyi bir şarj ağı olduğu sürece ihtiyaç duyulmuyor.
Uzun yolda da evden %100 ile ilk çıkış sonrası menzilin etkisi minimal oluyor. Örneğin aşağıdaki video var. Rivian araçta Max ve Large packlerin uzun yol performansını karşılaştırıyor. Aynı test koşullarında hızlı şarj sonrası iki araç da birebir aynı menzili gidiyor.
Out of Spec Reviewsyoutube
Rivian R1T Max vs Large Pack 10% EV Road Trip Challengehttps://www.youtube.com/watch?v=z9N_rkADLjE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ya şu büyük laflara sinir oluyorum, yazmayayım yazmayayım da diyorum ama dayanamıyorum.
arabanın hakkı en az 20" ise neden 19" de var, biz enayiyiz o zaman...
bu arada 19" standart jant kapağını, übertürbin ile değiştirmeyi düşünüyorum, ama çok tereddütte kaldım, gereksiz mi diye.
-
Jant tartışması bana da çok anlamsız geliyor. Herkes keyfine göre kullansın işte. Şahsen, arabanın içindeyken göremediğim hiçbir şeye para vermek benim tercihim değil :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O jant kapagi yakisiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Tanidigim herkesin degistirdik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyajda gelmeyecektir bence; ancak yeni modelde.quote:
Orijinalden alıntı: altugbank
Beni heyecanlandıracak bi yenilik olursa gözünün yaşına bakmam değişirim. Yoksa devam. Menzil konusunda takıntım yok şahsen. 600km çok büyük yenilik değil ama 800v mimari olması apayrı işte. Steer by wire falan güzel özellikler eğer olursa tabi.
görseli paylaşırmısınız dediğiniz jant kapağının
t parts | türkiye'nin ilk ve tek tesla aksesuar ve yedek parça mağazası
Model Y 19” UberTürbin v2 Jant Kapağıhttps://www.tparts.com.tr/model-y-19-uberturbin-jant-kapagi-155 -
Hazır envanterde 79km’deki beyaz performansı 2440₺’ye çekmişler. Diğer performansların fiyatlarında değişiklik yok aynı indirimde devam.
şöyle bir güzellik var uydu görünüm zoom için haritayı İngilizce yapmanız gerekse de seslendirmeyi türkçe yapabiliyorsunuz
-
mart ayı diyorlar
-
merhaba site yönetimi hiç oralı olmuyor bedaş izin vermiyor diyor taktılar bir zeplin 5.5 tl den şarj edelim istiyorlar. nasıl başardınız acaba vaktiniz olduğunda anlatabilir misiniz? bir de ayrı bir saat mi çektiniz yoksa evden mi çektiler. aynı prizden bende de var sırf hakka falan girmeyeyim diye kullanmıyorum biraz daha oralı olmazlarsa her gece takacağım:) teşekkürler şimdiden
-
Bu 79 km tam olarak nedir net bilgisi olan var mi ? Aradigimda yasal olarak 250km altinda olmasi deniyor. Ama 79 da cok yuksek bir rakam
telefon edin o km olanını da aynı fiyata veriyorlar beyazını
-
Kendi saatimden sonra aracımın park yerine hat çektirdim.
Bizim otoparkta her sene dairelerin park yerleri değişecekti. Ama bu sene alınan kararla artık insanlar elektrikli arabalara geçeceği için hat çekip her sene değiştiremeyeceği için artık otopark yerlerimiz son kez noter huzurumda yapılan bir çekilişle sabitlendi. Sonrasında bende hattımı çektirdim.
Elektrik firmasından falan bir izin almadım. Bu ara biraz yoğunum ama önümüzdeki aylarda abonelik gücümü arttırıp önümüzdeki senelerde herkes elektrikliye geçtiğinde sıkıntı yaşamak istemiyorum.
⚠️
Herkese iyi akşamlar, kısa ve önemli bir bilgilendirme yapmak istiyorum güvenliğiniz için lütfen dikkate alın.
Kamp modunu kullanırken lütfen aracı telefondan değil araç ekranı üzerinden kilitleyin. Aksi takdirde araç içerisinde konakladığınız vakit araç kilitlenmeyecek ve dışarıdan müdahale ile kapılar açılacaktır.
sizler de etrafınızda kullanan kullanıcılara iletirseniz sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X