Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1026. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 37 Misafir (7 Mobil) - 38 Masaüstü10 Mobil
5 sn
46.794
Cevap
1.233
Favori
3.076.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wav formatında 550 kb lık ses hazırladım usb ye taktım ancak kilit sesini görmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mp3 ü wav formatına çevirdim bilgisayarda adınıda söylediği şekilde yeniden adlandır yaptım ancak usb yı takınca boombox da görmüyor usb deki wav dosyasını sinir oldum

• avkatbey A kullanıcısına yanıt

Voltla tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunatek kullanıcısına yanıt
    USB içine baktınız mı

• Tesla güncelleme sonrası WiFi pedine telefonun kılıfını çıkartınca şarj başlıyor muhtemel şarj gücünü azaltmışlar kılıfla şarj etmiyor bu sorunla karşılaşan varmı

• beyaz performansları 2400 den teklif etmeye başlamışlar.

yanında mtv ödemesi veya

tesla şarj cihazı veya

istanbul dışı adrese teslim

seçenekleri ile. Telegramda gördüm az önce. Son dönemdeki test sürüş günlerine katılanları telefonla aramışlar. Muhtemelen yarın envantere de eklerler indirimi.

bilginize.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt

Bende duydum.

Almayi dusunenler icin bu yilin son gunleri buyuk firsat verecekler. Dusunen kacirmasin.

Umarim loyalty programini da baslatirlar. Bu yil arac alanlara da puan yuklerler ise herkesin gonlunu alirlar. O puanlarla acceleration boost yada supercharger kredisi alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 25 Aralık 2023; 21:6:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb ye attım zaten wav uzantılı sesi bilgisayara bağlayıp

Bir mb tan az olacak

• 480 kb ama görmüyor enteresan şekilde. program ile mp3 ü wav doayasına çevirdim ondan olabilir mü acaba

Window’ta online çevirici kullanın bazen convert ederken wav dosyası çökmüş olabiliyor değişik çeviricileri kullanın yani deneme yanılma metodu

• aynen ücretsiz online ceviricileri denedim ben de . bir de cevrilmemiş wav dosyası bulursam biryerden onları denicem

Dosya ismini “LockChime.wav” olarak değiştirmiydiniz

• Ali® kullanıcısına yanıt
    Valla enayi gibi hissediyorum kendimi. Ocak mart 2024 teslim dedikleri araçlar için birden vın atandı. Koştur koştur para denkleştirdik araç aldık. Kimse serbest piyasa demesin. Tüketicinin korunması lazım her ne olursa hangi ülkede olursa olsun.

• tabiki de videoları izleyip de yaptım aynısını

Özelden eposta verirseniz Windows’tan indirdiğim orjinal wav dosyası gönderebiilirim

• msg gondermek için tel numaranızı onaylamanız lazım diyor , onu çözmeye çalışıyorum onay nerden verildiğini

• Herkese hayırlı geceler dilerim. 2. el 4K km tesla satın aldım bu gün araçta normalde fsd daha önce alınmış ancak kendi profilimizi aktif ettiğimizde bu özellik gözükmüyor ücret sayfasına yönlendirmektedir. Burada tecrübeli arkadaşlar konu hakkında yorum yaparak yardımcı olabilir ise eğer çok memnun olurum. Teşekkürler

Donanım haberin ayarlarından

• gld2020 G kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan araç sahiplik devri yaptınız mı ? Youtube’da nasıl yapılacağına dair videolar var.

• 
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.