Şimdi Ara

Tesla Model S'e sağlam rakip geliyor: Audi e-tron GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Alman otomobil devi Audi kısa bir süre önce ilk tam elektrikli aracı olan e-tron SUV modelini resmen tanıtsa da otomobil tutkunları şirketin yakında sahneye çıkaracağı elektrikli sedanı heyecanla bekliyor. 2020 yılında lanse edilmesi beklenen Audi e-tron GT hakkında bazı önemli detaylar ortaya çıktı. Şirket, önümüzdeki ay Los Angeles Otomobil Fuarı'nda görmeyi umduğumuz e-tron GT üzerinde çalıştığını onaylamış durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Audi'nin ilk tam elektrikli aracı tanıtıldı: Karşınızda Audi e-tron
    Otomobilin zaten Tesla Model S'in karşısına sağlam bir rakip olarak dikilmesi bekleniyordu ve bu birinci ağızdan resmen doğrulandı. Audi’nin güç aktarma organı bölümünün başındaki isim olan Siegfried Pint, Autocar isimli internet sitesine yaptığı açıklamada e-tron GT'nin performans açısından Model S P100D’ye rakip olacağını söyledi. Performans odaklı otomobil yaklaşık 400 km menzil sunacak.

     


    Porsche genlerine sahip olacak


    Audi e-tron GT, önümüzdeki ay Los Angeles Otomobil Fuarı'nda bir konsept olarak karşımıza çıkacak. Üretim versiyonunun ise Porsche Taycan gibi J1 platformunu temel alacağı belirtildi.

     

    Audi teknik geliştirme bölümünün patronu Ulrich Widmann aracın Porsche ile aynı platformu paylaşsa bile "Porsche'den bazı genler alacağını ve bunları çok sayıda Audi geniyle harmanlayacağını" söyledi. e-tron GT ayrıca 350 kW'lık hızlı şarjı destekleyen ilk Audi olacak.







  • Model S çıkalı kaç yıl olmuş, 2020de çıkacak araba anca ona rakip olacaksa vay haline

  • Birisi audiye "yaw he he" desin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız çizimler şahane.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güya bizimkide çıkacak daaa ooooo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne Teslaymış be. Herkes rakip.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk çizimdeki jant süpermiş.

  • Teslaya rakip olamaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyede bilim yok ki otomobil çıkartamaz. Dünya standardında testler vs ... bir sürü durum var.. ne pil yapıyor ne motor nede test.. test etmek için ölçü aleti lazım.. ölçü test aleti de yapamıyoruz.. zaman geçiyor.. yine alıcı olacağız. Burası bizi geri bırakıp alıcı olmamızı sağlayıp bizi sömürtüyor. Yıllardır nasıl bir hainlik içerisindeyiz nedir bu çektiğimiz arkadaş ! İşin kötüsü bu devlet politikası olmuş. Birde üstüne yerli diye adam kandırıyorlar. Buda milli politika. Herşeyin bir iki yüzü sahtesi var burada. Ve ben bundan bıktım en aptal adamın akıllanmasını beklemek zorundamıyım. 15yılda 15defa eğitim değişti. Geri kalmak için elden gelen her yol sakin sokan hesabı deneniyor. Yapılacak şeyler kalem kalem ve basit. Bunu bilmekten acizler mi? de tersini yapıyorlar !!!

    En azından insan simcity, age of empires oynar da görür. Simülasyonunu yaparda gerçeğini 87milyonu harcamaz !!!!! Ne kadar aciz oldukları belli. İşin daha da kötü hali bu acizlik bilinçli. Buna da hainlik (gizli nefret) denir.


    Her ülke sınırlarını kapatıp iletişim kurmadan gelişse biri diğerinin ülkesine uzay gemisi ile gökten gelecek. Diğerleride Tanrı sanıp diz çökecek. Bilgi ve ürünlerin para ile bile satılmadığını düşün. Şu an ne araban var. Ne uçağın. Ne önündeki monitör ne de bilgisayar hesap makinası ampul bile yok !!!! Mağara devrindesin. Dışarısı sahte göstermelik, Hiç biri bizim değil. Ne kadar geride olduğunu anla. Aynaya bak ! Anlamaya bak !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 21 Ekim 2018; 1:16:53 >




  • almanlar tamamiyle elektrikli otomobillere arge yapsında o zaman teslanın tozunu göremeyeceksiniz yaklaşan bir son bekliyor tesla yı

  • Taycan'a audi amblemi takacaklar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla elektrikli araç denince akla ilk gelen marka.Apple in yaptığını yaptı etki olarak.Dolayisiyla Almanlar şunu yapınca Tesla batacak, bu cikinca Tesla surunecek gibi yorumlar çok gereksiz.



    Çok geç kaldılar atak yapma konusunda.Model S şu an zaten ütopik bir araç ve binlerce kişi aktif olarak bu ütopik aracı kullanıyor.Bunlar daha şu platformda olacak, şu yıl çıkacak derdindeler :). Elektrikli otomobil konusunda Tesla nin marka imajını kolay kolay zedeleyemezler.P100d performans olarak zaten korkunç, bundan daha iyisini yapmak için neredeyse fizik kanunlarında değişiklik yapmaları lazim :).Dolayısıyla Tesla daha çok ekmek yer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 21 Ekim 2018; 1:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 2019 a dahi girmedik, adamlar 2020 de rakip olacaklar. Zaten o zamana kadar da Tesla hiç gelişmeyecek, sizin gelmenizi bekleyecekler.
    Bana öyle dediler..

  • Evet TESLA'nın teknolojisi çok gelişmiş ama özel bir uzmanlık gerektirmiyor. Konvasiyonel otomobil üreticileri elektirikli otomobil pazarının geliştiğini gördüğü anda marka güçleri, üretim ve satış ağlarını kullanarak TESLA'yı bir günde ezerler. Sonuçta son ürün bir otomobil.

    Mercedes mi TESLA mı?

  • Bir 400km menzildir gidiyor arkadaş.Biz deki bahsi geçen elektrikli otomobil de ,kağıt üstünde 400km menzil sunuyor.

    Tesadüf olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebulabado

    Evet TESLA'nın teknolojisi çok gelişmiş ama özel bir uzmanlık gerektirmiyor. Konvasiyonel otomobil üreticileri elektirikli otomobil pazarının geliştiğini gördüğü anda marka güçleri, üretim ve satış ağlarını kullanarak TESLA'yı bir günde ezerler. Sonuçta son ürün bir otomobil.

    Mercedes mi TESLA mı?
    Kesinlikle yorumuna katılıyorum,

    Petrol şirketleri ve uzantılarının baskısı olmasa ,elektrikli otomobil ve kullanımının yaygınlaşması için gerekli alt yapılar istense çoktan geliştirilmiş ve yaygınlaşmışdı şimdiye.

    Avrupa birliği herşeye rağmen bu konuda ,gerek petrol ithalatı ,gerekse emisyon hacmini düşürmek açısından kendi arasında az da olsa anlaşmaya varmış durumda zaten.Elektrikli otomobil kullanımı bile ciddi şekil de destekleniyor ve cazip hale getirilmeye çalışılıyor şuan.

    Avrupa da oldukça yaygınlaşmaya başlamış durumda,ancak izin verildiği ölçü de.Bahsettiğiniz gibi ,asıl otomobil devleri elektrikli otomobil segmentine ,tam olarak el atma gereği duymuyorlar.

    Gerek gördükleri an ,üretim ve satış adedi bazın da,Tesla filan vız gelir.



    Tam olarak olmasa da,bu elektrikli otomobil olayını, Uydu telefon lar dan Mobile telefon lara geçiş gibi yaygınlaşacağını düşünüyorum.



    Şuan elektrikli otomobil kullanmanın da ,zamanın da uydu telefon kullanmak gibi,lüks ve yerine göre külfetli bir şey olduğu aşikar.



    Gerek duyulduğun da,gerekli alt yapılarla istense hızla yaygınlaşır.



    Hatta Sermayesi olan şimdi den ,Türkiye de elektirikli otomobiller için ,gerekli alt yapıya el atsa,büyük rant kazanabilir.Üretim den bahsetmiyorum,mevcut konjöktür de bu gibi şeyler de Türkiye nin öncü olması hayal ancak.



    Seçim den seçime esamesi okunur sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 21 Ekim 2018; 10:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

    Tesla elektrikli araç denince akla ilk gelen marka.Apple in yaptığını yaptı etki olarak.Dolayisiyla Almanlar şunu yapınca Tesla batacak, bu cikinca Tesla surunecek gibi yorumlar çok gereksiz.



    Çok geç kaldılar atak yapma konusunda.Model S şu an zaten ütopik bir araç ve binlerce kişi aktif olarak bu ütopik aracı kullanıyor.Bunlar daha şu platformda olacak, şu yıl çıkacak derdindeler :). Elektrikli otomobil konusunda Tesla nin marka imajını kolay kolay zedeleyemezler.P100d performans olarak zaten korkunç, bundan daha iyisini yapmak için neredeyse fizik kanunlarında değişiklik yapmaları lazim :).Dolayısıyla Tesla daha çok ekmek yer.
    Apple örneğiniz yerine cuk oturmuş.Ancak elektrikli otomobil segmenti gereken ivmeyi kazandığı ve esaslı otomobil üreticileri ar ge odaklarını ve sermayelerini tam olarak elektrikli otomobile odaklandıkları an, Tesla şuan ki Apple gibi ,ekmek yediği ,hitap ettiği kesimden ekmek yemeye devam eder.

    Ha tabi ki ,Tesla nın da kendi segmentin de ,şuan olmasa da ,zamanın da tıpkı Apple gibi capacitive ekran vb yenilikler ile piyasaya yön veren bir firma olacağı kesin.

    Sonuç da ,ar-ge = patatent di ,sertifikay dı vs vs vs erken kalkan erken yol alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 21 Ekim 2018; 10:9:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yorumlarda zeka akıyor maşallah :) Audi dışında hangi otomobil üreticisi bu kadar hızlı davranıyor ? Bizim ülkede zaten ya yıldız alacaksın ya da bavyera.. Bunlar çöp bile olsa değeri oluyor. Ama Audi diyince bir nefret var bazı ahmaklarda..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: firat_kilic

    Türkiyede bilim yok ki otomobil çıkartamaz. Dünya standardında testler vs ... bir sürü durum var.. ne pil yapıyor ne motor nede test.. test etmek için ölçü aleti lazım.. ölçü test aleti de yapamıyoruz.. zaman geçiyor.. yine alıcı olacağız. Burası bizi geri bırakıp alıcı olmamızı sağlayıp bizi sömürtüyor. Yıllardır nasıl bir hainlik içerisindeyiz nedir bu çektiğimiz arkadaş ! İşin kötüsü bu devlet politikası olmuş. Birde üstüne yerli diye adam kandırıyorlar. Buda milli politika. Herşeyin bir iki yüzü sahtesi var burada. Ve ben bundan bıktım en aptal adamın akıllanmasını beklemek zorundamıyım. 15yılda 15defa eğitim değişti. Geri kalmak için elden gelen her yol sakin sokan hesabı deneniyor. Yapılacak şeyler kalem kalem ve basit. Bunu bilmekten acizler mi? de tersini yapıyorlar !!!

    En azından insan simcity, age of empires oynar da görür. Simülasyonunu yaparda gerçeğini 87milyonu harcamaz !!!!! Ne kadar aciz oldukları belli. İşin daha da kötü hali bu acizlik bilinçli. Buna da hainlik (gizli nefret) denir.


    Her ülke sınırlarını kapatıp iletişim kurmadan gelişse biri diğerinin ülkesine uzay gemisi ile gökten gelecek. Diğerleride Tanrı sanıp diz çökecek. Bilgi ve ürünlerin para ile bile satılmadığını düşün. Şu an ne araban var. Ne uçağın. Ne önündeki monitör ne de bilgisayar hesap makinası ampul bile yok !!!! Mağara devrindesin. Dışarısı sahte göstermelik, Hiç biri bizim değil. Ne kadar geride olduğunu anla. Aynaya bak ! Anlamaya bak !


    Tebrik ederim .Bu forum da son zamanlar da okuduğum en güzel yorumlar dan biri.
    Özellikle son paragraf harika.
    Sonuç da, halk bilinçlenmesin ,okumasın ,hattatlar aç kalmasın diye,matbaayı bile kaç yüz yıl sonra kabul etmiş bir ecdadın torunlarıyız.
    Hoş şuan bile okumuyoruz,okusak da ,eldekilerle bilinçlenmiyoruz,kötüye kullanıyoruz ya neyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 21 Ekim 2018; 10:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.