|
Tesla'lar artık sahibine benzeyecek: Sürüş tarzını kopyalama geliyor
-
-
pek ilgilerini çekmez ama olurda tas kafalı bi suça sürüklenen ucube eğer tesla alırsa arabası da suça sürüklenmiş bi maganda gibi mi davranacak yani
-
Tükiyede 50 yıl sonra falan trafiğin düzelmesi umududa böylece rafa kalktı sanırım.
-
Sıçtık, adım başı kaza demek...
-
Kaza olursa suça ortak olur artık teslacığım
-
taksiciler de alıp eğitime başlasın otonom taksiye geçersek eksikliklerini hissetmeyelim
_____________________________ -
Otonom maganda geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Iphone 16 Pro Max Vodafone TR - Turkcell TR - Telekom MK - Telekom ME - A1 SRB - Telenor RS - Kievstar UKR - Lifecell UKR - Geocell GE - BeeLine GE -
E biz şimdi naneyi yemedik mi? Biz zaten kötü kullandığımız için otonom sürüş hizmetini satın alıyorduk.
-
Suça sürüklenen Tesla'ları şimdiden görebiliyorum. Şaka maka bu kamiller Tesla'larda ayrıntılı bir şekilde ek güvenlik önlemleri algoritmalarını araçlara koymazlarsa trafik kurallarının pek sallanmadığı bizim gibi ülkelerde çok ciddi kazalar ve dramalar bekliyorum. Belki de önce her şeyin düzgün işlediği insanların kurallara uyduğu ülkelerde pilot uygulamalara giderler. Uoksa kırmızıda geçen mi dersin, kaynak yapacağım diye kaldırıma çıkıp sonra tekrar yola giren kendini alemin tek akıllısı sanan Einstein'lar mı dersin, geri giderken arkaya bakmayıp mal gibi yayaya çarpan sürücüler mi dersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Taksicilerden eğitim alırlarsa Tesla araçlar kısa mesafeye gitmez, yağmurlu havada çıkmaz, bagajın yükün oldu mu aracın içine koymana izin vermez koyarsan hareket etmez, etnisitende Araplık, cüzdanınında bolluk yoksa araç kıpırdamaz, rakip otonom araçların yollarda gezmesine isin vermez, gerekirse tüm Teslalar toplanır diğer otonom araçlara zarar verir, önlerini keser.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
eksiği fazlası yok efendim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt