Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Tesisat Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yeni topladığım ses sisteminin 2. günü 2 hoparlörlerden bas ritminin bittiği tam anda cat cat diye ses geliyor
    2. problem ise subwooferı bağladığım zaman cok gücsüz kalıyor ve hiç etkisi yokmuş gibi hissettiriyor
    sizce bunların sebebi nedir ?

Sistem :
    Jameson usa 604 anfi
    2 takım pıoneer TS-A6964S 400W 3 yollu hoparlör
    jbl gt4 30cm 1000W subwoofer
    jameson js-8888 teyp

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkrmert -- 4 Ağustos 2012; 23:10:01 >

Orijinalden alıntı: dkrmert

Merhaba arkadaşlar
    yeni topladığım ses sisteminin 2. günü 2 hoparlörlerden bas ritminin bittiği tam anda cat cat diye ses geliyor
    2. problem ise subwooferı bağladığım zaman cok gücsüz kalıyor ve hiç etkisi yokmuş gibi hissettiriyor
    sizce bunların sebebi nedir ?

Sistem :
    Jameson usa 604 anfi
    2 takım pıoneer TS-A6964S 400W 3 yollu hoparlör
    jbl gt4 30cm 1000W subwoofer
    jameson js-8888 teyp

yardımlarınızı bekliyorum

hocam demek istediğini tam anlamadım ama bende söle bi sorun vardı tam bass vururken pat çat ediyodu meğer sürtünmedenmiş....

ama senin sorununun rca (jack) kablondan dolayı olcağını sanıyorum arada yapar böle tam temas etmiyorsa ama tekrar söyliyorum tahmini bi çözüm bu :)

• cok teşekürler biraz atta fazlasıyla gecde olsa cevap yazmam sorun konuyu actığım aynı gün içerisinde cözüldü hoparlörlerin bass vurunca catpat etmesi temassızlıktanmış subwoofer ise anfiden ayar yapılacakmış ve şimdi beklediğimden bile daha performanslı tekrar teşekürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.