Şimdi Ara

Tesisat Projesi Metraj Yazılımı v.2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boru, genel imalat ve havalandırma (HVAC) kanalları metraj yazılımı.

Tesisat projesi çizen firmaların zorluk çektiği bir konu da yaptıkları projenin metraj listesini çıkarmaktır. Proje bittiğinde ortaya çıkan imalatın metrajı şimdiye kadar, ya çizim üzerinden teker teker boyları, adetleri çıkarıp, sayılan imalatı silerek veya çizimi kağıt üzerine dökerek, bütün ölçümleri kağıt üzerinden cetvelle ölçerek yapılmaktaydı. Bu şekil hem hatalara yol açmakta, hem uzun sürmekte, hem de çileli bir iş olduğundan kimse yapmaya yanaşmamaktadır.

Artık bu işleri hatasız ve zevkli bir şekilde yapabilirsiniz. Program Boru, İmalat ve Kanal metrajlarını kolay bir şekilde çıkarabilmeniz amacıyla hazırlanmıştır.

Gerekli metrajları Bayındırlık pozlarına göre otomatik olarak sınıflandırır. İmalata göre m, m2, adet olarak sonuç verir. Sonuçları Excel de ayrı sayfalarda ve düzgün kategoriler halinde hazırlar.

Çiziminizdeki nesneleri tanımlayarak çalışır ve istediğiniz zaman tanımlı ve tanımsız nesneleri filtreleyerek kontrol yapabilirsiniz. İşinizin başından kalkıp, geri geldiğinizde nerede kalmıştım , bunu saymışmıydım, saymamışmıydım endişesine düşmezsiniz.

Gereksinimler:
    AutoCAD 2002 veya üstü, Metraj çıktısı için Microsoft Excel

İndirmek için tıklayınız

• Ah be dostum, 4 yıl önce teknik ressamlık yaptığım, bir sürü ekipmanla uğraştığım zamanlarda neredeydin Gerçi 4 yıl önce bende burada değildim ya! neyse...

Birilerinin işine mutlaka yarayacaktır. Teşekkürler.
  • cok tesekkürler değişik programlarda paylaşılıyor artık. Yazılım bölümü dahada guselleşiyor
  • evet değişik bir program ama gerçekten manyak bir program, onun için paylaşmak istedim
    metraj çıkaranlar bilir, bu işin ne kadar zahmetli, eziyet verici olduğunu, iş gelince herkes kaçışır ama program gerçekten süper,
    alışageldiğiniz çalışma sistemini bozmadan, direk autocad içinde metraj çıkarma imkanı sağlıyor, sonuçları excel e atıyor ve uygun bayındırlık pozlarına göre kategorize ediyor, daha ne olsun?
    selamlar
  • süper
  • ben programa ulaşamadım yardımcı olabilirmisiniz? benimde ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim
  • linkte hata var sanırım düzeltebilirseniz sevinirim tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de şu linkte ki videoyu izlemenizde yarar var; "http://www.youtube.com/watch?v=POW_V3nVS00 "
    Özellikle havalandırma tesisatı metrajı için extradan hesaplamaya gerek kalmaksızın m2 bazında metrajını anında alabılıyorsunuz...
  • 10 yıl önceki mesajıma özel mesajdan sorular soruluyor, o yüzden buradan yazmayı tercih ediyorum.
    Ürünün yıllar boyu bir sürü özellik eklenmiş, ve her geçen gün sürekli yeni özellikler eklenen yeni ve son halini aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.
    Artık bütün metraj ve keşif işlemleri tek tuşla yapılabilir hale gelmiştir.

Bu şekliyle elle 1 ay süren işler artık 1 günde çok çok rahat bir şekilde bitmektedir.
    Vaktiniz size ve sevdiklerinize kalsın.

http://nzn.com.tr/index.php/urunler/tesisat-metraj

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-OzsAwujZO3IPBi1lakowNiVO7DV9XjV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusel -- 2 Mayıs 2015; 11:19:43 >

• Program heryerden kaldırılmış. Programın demo sürümü olsa dahi elinde olan ve upload edebilecek olan var mı? Zaten 3-5 mb sanırım. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.