Şimdi Ara

Teşekkürler Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 28.06.2017 tarihinde Monster Abra A5 v12.1 laptopunu sipariş ettim. Faiziyle falan yaklaşık 3.500tl ödemesini yaptım. Kargoya tesliminde gecikme yaşandı ve Monster yetkilisi tarafından arandım gümrükle ilgili bir sorun olduğu için kargoya geç verileceğini bu nedenle bana aynı laptop özelliklerinde sadece işlemcisi i7 olan modeli göndereceklerini söylediler. Yani v11.1 laptopunu hdd yerine ssd, 2133mhz ram yerine 2400mhz ram şeklinde bana gönderdiler. Bu beni çok memnun etti. İlgilerinden dolayı Monster firmasına teşekkür ediyorum. Benim için baya karlı bir alışveriş oldu.

    Laptopu şehir dışında olduğu için henüz kullanmadım (kardeşim benim için denedi, fanın ele doğru üflemesi dışındaki herşey çok iyi dedi). 2 ay içinde kullanıp deneyimlerimide aktaracam.

    Genelde kötü yorumlara denk geliyorum ama ben böyle bir ilgi görmedim daha önce tekrar teşekkürler. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de istiyorummm :( hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Abra A5 V12.1 modellerinin yurt dışı teslimat süresi uzadığı için o dönem bu modelden sipariş geçen tüm A5 V12.1 müşterilerinin ürünleri belirttiğiniz bu şekilde kendilerine gönderilmiştir. Monster markasını tercih ettiğiniz biz size teşekkür eder bol oyun dolu mutlu günler dileriz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Bu arada laptoptan oldukça memnunum şuan için bir sıkıntı çıkartmadı. Sadece fan çıkışının sağ tarafta olması bazen rahatsızlık verebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.