Şimdi Ara

Terzi'nin yanında çalışıyorum beyler soruları alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
21.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıldır terzinin yanında çalışıyorum beyler bu konudaki sorularınızı alıyım yardımcı olmaya çalışırım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Terzinizin Hizmetlerinden Yararlanarak Pantolonlarınızı Mükemmel Oturuma Kavuşturun

Pantolonlarınızın tam oturmasını sağlamak, şık ve kendinden emin görünmenize yardımcı olur. Ancak zamanla, pantolon paçaları dönebilir, bel çevreniz değişebilir veya kot pantolonlarınız daralabilir. Bu gibi durumlarda, terziniz bu sorunları çözmenize ve pantolonlarınızı tekrar mükemmel bir şekilde oturmasına yardımcı olabilir.

Dönen Pantolon Paçası Nasıl Düzeltilir?

Dönen pantolon paçaları can sıkıcı olabilir, ancak bir terzi bu sorunu kolayca çözebilir. Terziniz, paçaları yeniden dikerek veya ütüleyerek pantolonlarınızın düzgün bir şekilde sarkmasını sağlayacaktır.

Terzi Kot Pantolon Genişletme

Kot pantolonlarınız daralıyorsa, bir terzi onları genişletebilir. Terziniz, bel çevresini veya bacak genişliğini artırarak pantolonlarınızın daha rahat oturmasını sağlayacaktır.

Terzi Pantolon Daraltma

Pantolonlarınız çok genişse, bir terzi onları daraltabilir. Terziniz, bel çevresini veya bacak genişliğini azaltarak pantolonlarınızın vücudunuza daha iyi oturmasını sağlayacaktır.

Terzi Pantolon Beli Genişletme

Pantolonunuzun beli dar geliyorsa, bir terzi beli genişletebilir. Terziniz, bel bandına ek kumaş ekleyerek veya beli yeniden dikerek pantolonlarınızın daha rahat oturmasını sağlayacaktır.

Terzi Pantolon Genişletir Mi?

Evet, terziler pantolonları genişletebilir. Bel çevresini veya bacak genişliğini artırabilirler.

Terzide Kot Pantolon Daraltma

Bir terzi, kot pantolonları da daraltabilir. Bel çevresini veya bacak genişliğini azaltarak kot pantolonlarınızın vücudunuza daha iyi oturmasını sağlayabilirler.

Daraltılan Pantolon Genişletilir Mi?

Evet, daraltılmış pantolonlar genellikle genişletilebilir. Ancak, bu işlem daha pahalı ve zaman alıcı olabilir.

Terziniz, pantolonlarınızı mükemmel bir şekilde oturmasına yardımcı olacak çok yönlü hizmetler sunar. Dönen paçalardan dar kotlara kadar, terziniz pantolonlarınızı tekrar sevdiğiniz hale getirmenize yardımcı olabilir. Bir dahaki sefere pantolonlarınızın oturmasıyla ilgili sorun yaşarsanız, terzinizin yardımcı olabileceğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şey dikiyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

şey dikiyormusunuz

saçma sorular sormayın abi ya
  • terzi kendi söküğünü dikebiliyor mu ?
  • İşler nasıl hocam
  • terzi kendi döküğünü si
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcovic

İşler nasıl hocam

bayram'da işler fazlasıyla yoğundu ama bayram sonrası sakin geçer ama genel olarak iyi diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: papummm

quote:

İşler nasıl hocam

bayram'da işler fazlasıyla yoğundu ama bayram sonrası sakin geçer ama genel olarak iyi diyebilirim

Genelde ne yapıyorsunuz paça sökük falan mı
  • quote:

quote:

quote:

İşler nasıl hocam

Genelde ne yapıyorsunuz paça sökük falan mı

zamanımız varsa eğer aklınıza gelebilecek her türlü işi yapabiliyoruz

ama tabiki konfeksiyon işi felanda çıktığı zaman yapabilcek kapasiteye sahipiz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

terzi kendi söküğünü dikebiliyor mu ?

dikmesine diker'de kendine zaman gelene dek müşteriyi ön planda tutar
  • Hocam yurt dışından bana gelen bi tişörtün boğaz yeri(kafayı soktuğumuz) çok büyük.Yani tişört boydan güzel ama orası çok büyük ve kötü gözüküyor.Terziler bu işi düzeltebilirlermi yani orayı biraz küçültebilirler mi? Çok sevdiğim bi tişört.
  • Bermuda sortlari daraltabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Hocam yurt dışından bana gelen bi tişörtün boğaz yeri(kafayı soktuğumuz) çok büyük.Yani tişört boydan güzel ama orası çok büyük ve kötü gözüküyor.Terziler bu işi düzeltebilirlermi yani orayı biraz küçültebilirler mi? Çok sevdiğim bi tişört.

sanırsam düzeltilebilir fakat bu işi acemi terzilere kesinlikle bırakmayın derim güzelim tişört heba olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ghn

Bermuda sortlari daraltabilir misiniz?

nasıl bi şort o yahu hiç duymadım ss alabilirmiyim acaba ?
  • PS VITA WI-FI 32 GB MS

LitteBigPlanet - Michael Jackson The Experience - Uncharted Golden Abyss™ - Ultimate Marvel vs Capcom® 3

XBOX 360 SLIM 250 GB HDD + 2 TB HDD

FIFA 12 - PES 12 - NBA JAM : ON FIRE EDITION - NBA 2K12 - BATTLEFIELD 3 - CALL OF DUTY MW3 - WWE 12' - NFS THE RUN - AC : REVALOTIONS - DISNEY UNIVERSE - THE SIMS 3 - KUNG FU PANDA 2 - RESİDENT EVİL 4 HD
    alabilirmisin maaşınla ha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

kendime özel kostüm diktirsem. 3-4 farklı kumaş ile. boy 190 75 kilo var. yaklaşık kaça dikersin . kumaşlar en ucuzundan. hatta ben verecem

vallahi fiyat işiyle hiç uğraşmadım sadece iş yaptığımız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feist

PS VITA WI-FI 32 GB MS

LitteBigPlanet - Michael Jackson The Experience - Uncharted Golden Abyss™ - Ultimate Marvel vs Capcom® 3

XBOX 360 SLIM 250 GB HDD + 2 TB HDD

FIFA 12 - PES 12 - NBA JAM : ON FIRE EDITION - NBA 2K12 - BATTLEFIELD 3 - CALL OF DUTY MW3 - WWE 12' - NFS THE RUN - AC : REVALOTIONS - DISNEY UNIVERSE - THE SIMS 3 - KUNG FU PANDA 2 - RESİDENT EVİL 4 HD
    alabilirmisin maaşınla ha?

önemli olan popüler kültürün her türlü zırvalığını elimizde bulundurmak'mı yoksa insani koşullar altında yaşamaya yeticek kadar para kazanmakmı cevabı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papummm -- 24 Ağustos 2012; 21:25:49 >
  • paça kaça yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

paça kaça yapıyorsunuz

kot,keten 3 kumaş 4 5 6 öğrenciye felan değişiyo kumaş fiyatları kot,keten zaten basit olduğu için ucuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

paça kaça yapıyorsunuz

kot,keten 3 kumaş 4 5 6 öğrenciye felan değişiyo kumaş fiyatları kot,keten zaten basit olduğu için ucuz

pantolon bana 2 beden büyük küçülülebilir mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.