Şimdi Ara

Terzi'nin yanında çalışıyorum beyler soruları alıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
21.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: papummm

quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

paça kaça yapıyorsunuz

kot,keten 3 kumaş 4 5 6 öğrenciye felan değişiyo kumaş fiyatları kot,keten zaten basit olduğu için ucuz

pantolon bana 2 beden büyük küçülülebilir mi

geniş demek istediniz sanırsam 2 beden daralır tabiki

• quote:

nasıl bi şort o yahu hiç duymadım ss alabilirmiyim acaba ?

Terzi'nin yanında çalışıyorum beyler soruları alıyım
    Bu tarz şortlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ghn

quote:

nasıl bi şort o yahu hiç duymadım ss alabilirmiyim acaba ?

Bu tarz şortlar

tam olarak emin değilim fakat daraltıldığı zaman ceplerin bozulacağını düşünüyorum ama yine daha tecrübeli bi terziye sorsanız iyi olur sonuçta hala kalfayız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Hocam yurt dışından bana gelen bi tişörtün boğaz yeri(kafayı soktuğumuz) çok büyük.Yani tişört boydan güzel ama orası çok büyük ve kötü gözüküyor.Terziler bu işi düzeltebilirlermi yani orayı biraz küçültebilirler mi? Çok sevdiğim bi tişört.

sanırsam düzeltilebilir fakat bu işi acemi terzilere kesinlikle bırakmayın derim güzelim tişört heba olabilir

Yarın götürcem bakalım yapabileceklermi.? sağol bu arada

• quote:

quote:

quote:

Hocam yurt dışından bana gelen bi tişörtün boğaz yeri(kafayı soktuğumuz) çok büyük.Yani tişört boydan güzel ama orası çok büyük ve kötü gözüküyor.Terziler bu işi düzeltebilirlermi yani orayı biraz küçültebilirler mi? Çok sevdiğim bi tişört.

sanırsam düzeltilebilir fakat bu işi acemi terzilere kesinlikle bırakmayın derim güzelim tişört heba olabilir

Yarın götürcem bakalım yapabileceklermi.? sağol bu arada

bişey değil

• hocam dar paça bi pantolunum var paçasını 1-2 cm genısletmek ıstıyorum fakat paysız daraltılmış varmı boyle bı sansımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: manu1905

hocam dar paça bi pantolunum var paçasını 1-2 cm genısletmek ıstıyorum fakat paysız daraltılmış varmı boyle bı sansımız

pay yoksa genişleme şansıda yok ama isterseniz bi terziye sorun yani
  • quote:

quote:

hocam dar paça bi pantolunum var paçasını 1-2 cm genısletmek ıstıyorum fakat paysız daraltılmış varmı boyle bı sansımız

dedım belkı ek falan atarlar 1-2 cm sonucta cok fazla ıstemıyorum saglık olsun artk
  • quote:

quote:

quote:

dedım belkı ek falan atarlar 1-2 cm sonucta cok fazla ıstemıyorum saglık olsun artk

daraltma olsa basit'te pay olmadığı zaman genişletme olmaz diye biliyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: fc7

Ne kadar gereksiz ve saçma bir konu ? Arkadaş sorularınızı alıyım'' derken siparişlerinizi alayım demek istemiş belliki..

ne alaka işlerini kargoylamı yollıycaklar allahım ya kafasına bişey takılan merak eden olursa diye açtım konuyu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fc7

Ne kadar gereksiz ve saçma bir konu ? Arkadaş sorularınızı alıyım'' derken siparişlerinizi alayım demek istemiş belliki..

ne alaka işlerini kargoylamı yollıycaklar allahım ya kafasına bişey takılan merak eden olursa diye açtım konuyu

Şakasına dedim kanka :D şimdi millet ciddiye almadan yazıyimde

• gomlegimin bedeni biraz büyük daraltilabilir mi.daraltilirsa bir şeyler yapıldığı belli olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

gomlegimin bedeni biraz büyük daraltilabilir mi.daraltilirsa bir şeyler yapıldığı belli olur mu

tabiki daraltılabilir yok işlem yapıldığı belli olmaz rahatlıklıkla yaptırabilirsiniz
  • http://youtu.be/UBz1R6T5g1k?t=31s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 30 Ağustos 2012; 13:48:23 >
  • pantolon pacasi kesmeden nasil kisaltiriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekilsef -- 27 Ocak 2016; 22:47:48 >
  • kendi söküğünü dikebiliyor musun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feist

PS VITA WI-FI 32 GB MS

LitteBigPlanet - Michael Jackson The Experience - Uncharted Golden Abyss™ - Ultimate Marvel vs Capcom® 3

XBOX 360 SLIM 250 GB HDD + 2 TB HDD

FIFA 12 - PES 12 - NBA JAM : ON FIRE EDITION - NBA 2K12 - BATTLEFIELD 3 - CALL OF DUTY MW3 - WWE 12' - NFS THE RUN - AC : REVALOTIONS - DISNEY UNIVERSE - THE SIMS 3 - KUNG FU PANDA 2 - RESİDENT EVİL 4 HD
    alabilirmisin maaşınla ha?

önemli olan popüler kültürün her türlü zırvalığını elimizde bulundurmak'mı yoksa insani koşullar altında yaşamaya yeticek kadar para kazanmakmı cevabı bekliyorum

Üç buçuk yıl geçti hala cevap bekliyor musun?

• Merhabalar,

Dar gelen duz paca kot pantololari nasil genisletebiliriz ? Pandemiden once aldigim pantolinlar 30 beden, onlari 32 bedene genisletme yolu var mi?

• bizim evde bitane dikiş makinesi var çalışrken çok ses çıkartıyor. az ses çıkarması için ne yapmak gerek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.