Şimdi Ara

Tersten tıraş olmak. Yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 yıldır sakal tıraşı oluyorum. Bu zamana kadar her zaman yukarıdan aşağıya doğru aldım sakalları. Fakat bu yukarıdan aşağıya doğru almak beni tatmin etmiyor. Yani bu şekilde tıraş olduğum zaman kıllar cımbızla çekilecek boyda oluyorlar ve dışarıdan görülebiliyorlar. İnternet te ve DH de bir çok konu,yorum okudum herkes ayrı bir havada çalışıyor kimisi bir şey olmaz diyor kimi yüzünü mahvedersin diyor bu yüzden bende konu açma istediğin de bulundum.

İlk önce tıraş köpüğünü sürdüm iyice yaydım daha sonra yukarıdan aşağıya doğru her yeri aldım ve daha sonra da tekrardan köpüğü sürüp bu sefer de tersten alsam bir sıkıntı olur mu? Veya bu SİNEKKAYDI diye tabir ettiğimiz olayı tam olarak nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler. :)

• başlığı gorunce amuda kalkıp traş oluyorsun sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığın jilet dandik sanırım. az paraya kıy kalitelisini al
  • Makine ile alıyorum nasil kolay geliosa oyle capraz asagidan yukari , yukardan asagi vs farketmiyor bence sakalin nasil cikcagi genetikle alakali

• Ben hep önce düz sonra tersten keserim yıllardır böyle yaparım hiçbir sorun yok buarada yaşım 30
    Ben mesela sadece düz kesince bende bayağı bir kıl kalıyor yani sinekkaydı olmuyor mecburen terstende kesiyorum .

• Blue 3 kullanıyorum. Cımbızla alınacak boyda derken sakın 1 cm veya yarım cm gibi düşünmeyin yani kılların ucu gözüküyor manasında demek istemiştim. :) Asıl sorum benim SİNEKKAYDI tıraş sorun çıkartır mı? :)
  • Kendimden biliyorum sağ yanağımı 6 yıldır yukarıdan aşağı alıyordum sol yanağımı yukardan aşağı aldığımda kıllar kalıyodu hep solu ters sağı düz yaptım simdi sol yanağımda sakallar at hırsızı giib çıkıyo sağ tarafsa gayet düzgün.ÇOk pişmanım ters aldığıma.Sakın yapma hocam cildine Bi zararı olmaz sadece sakalların şekilsiz çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tersten alırsan yüzünde olma ihtimali yüksek durum

Tersten tıraş olmak. Yardıma ihtiyacım var.
  • aman diyim sakın yön değiştirme yukarıdan aşağı devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.