Şimdi Ara

Terre D'Hermes parfümlerini herkese öneririm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu marka ile 2 yıl önce tanıştım. Kokusu tek kelime ile muhteşem. Beğenmeyen yok diyebilirim. Kokuyu ilk duyan arkadaşım kulağıma eğildi ve "orgazm oldum" diye fısıldamıştı zamanında
    Kız arkadaşım ise hasta oldu ve bizzat aile çevresindeki erkeklere hediye almak için internette araştırma yaptı parfüm hakkında. Markanın hemen hemen tüm ürünlerini kullanıyorum diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Markanın ürünleri hakkında (özellikle de parfümü hakkında) internetteki parfüm sitelerinde ve bloglarında yeterince inceleme var, bu konu hakkında sözü onlara bırakıyorum. Ürünleri biraz tuzlu olsa da kalite kalitedir ve size yol su elektrik olarak geri dönecektir

Terre D'Hermes parfümlerini herkese öneririm.

• erehyan kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum ancak google amcaya yazmaları yeterli. Çok güzel parfüm inceleme siteleri var. Oralarda geniş bilgi veriliyor onun için detaya girmedim. Bir de bu koku kış değil bahar/yaz mevsimlerinde kullanılabilecek hafif bir fresh bir koku ancak kalıcı ve ağır olduğu için sana kış kokusu gibi gelmiş. Ben dört mevsim kullanıyorum valla.
  • Edp olanından kullanıyorum fakat 2-3 saat sonra koku kayboluyormuş gibi oluyor.
    Tabi bana öyle geliyormuş, buram buram bilek, boyun kokuyor.
    Edp versiyonu tene daha yakın durmayı seviyor.
    Tarz bir kokudur ve tabiri caiz ise candır can.
  • hermes orange verte kullaniyordum. Fakat kokusu fazla kalici degil. Ama yaz için iyi. Geçen gun terre d'hermes denedim. Yillar once alip begenmemistim. Galiba içerigi degismis. Ertesi gun hala kokuyu hissettim.. Gidip hemen aldim. 76€ 100ml. Eau de toilette.
    Bence orta yaslilar için bir koku. Gençlere bilmiyorum olur mu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İXORA YAZ PARFÜM SEÇİMİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.