< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gothic40 -- 10 Ekim 2024; 13:42:49 > |
TerraTech.v1.6.1 Türkçe Yama %100 Çeviri
-
-
Ellerine emeklerine sağlık , çok teşekkür ederim.
-
1.4.26 sürümü geldi ve şu an çalışmıyor
-
Adamlar devamlı oyunu yeniliyorlar maşallah yetişilemiyor ki hızlarına Ama ilerde güncellemeyi düşünüyorum. Aslında bu ara Dragon Age Origins'i kimse tam çevirmemiş malesef o da çok sıkıntılı onun üzerinde uğraşıyorum... Ama Terratechi çevirecem yakında bekleyin biraz.
-
steam desteklimi destekliyse steam dne nasıl kurcaz
-
Sürümü uyumlu değilse çalışmaz zaten.
-
Dragon age origins çevirisine başladın mı hocam ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ToLHaN_07Dragon age origins çevirisine başladın mı hocam ?
Onu kodlayacak programı bulamadım şuan Dragon Origins aweking oynuyorum oyunun skillleri bazen türkçe oluyor bazen ingilizce oyun düzgün çevrilmemiş .
Awekingi çözdüm tekrar Türkçe olamasını sağlamak için aşağıdakini uygulayın..
Aweking oyunun full türkçe olması için ilk oyundaki karakteri aktarmayın ve yeni açtığınız oyunda
ileride skiller ingilizce olursa yeniden karakter açın ve o kayıtta dursun ora oynadığınız oyunu tekrar yükleyin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gothic40 -- 12 Nisan 2023; 14:58:41 > -
Bu arada Dragon age oyununu bitirip Terratechi tekrar yükleyip v1.4.26.1 versiyonunu çevirmeyi düşünüyorum.
-
Anladım hocam cevap için teşekkürler
-
Güncelleme için teşekkürler elinize sağlık
-
Önemli değil zamanında biz de milletin çevirdiğini oynadık.
-
eline emeğine sağlık
-
Teşekkür
-
Çok teşekkür ederiz. Oyunun versiyonu 1.5.4 oldu. yamanız oyunu çalıştırmıyor siyah ekranda kalıyor. Güncelleyebilmeniz mümkünse şimdiden emeğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla
-
Bu yamayı aslında oyun yapımcılarının alması lazım ben izin veriyorum nasıl iletiriz acaba
-
Sa kanka bu yamayı güncellersen çok dua alırsın benden 1.6 güncelle reis be :)
-
Oyun güncellemesi 1 rakam değişse Türkçe yama olmuyor. Bu yamayı oyun yapımcılarının alması lazım...
Benzer içerikler
- taxi life a city driving simulator türkçe yama
- lies of p türkçe yama
- palworld türkçe yama
- mort translate
- oxygen not included türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X