Şimdi Ara

TERÖRÜN DİNİ YOKTUR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Camiye de saldırdılar, otobüs durağındaki halka da, yılbaşı kutlayan insanlara da..
    Anlayın artık..
    Terörün dini, dili, ırkı yok.

Yılbaşı kutluyor diye masum insanların canına kıymak alçaklıktır. Ve bu alçaklar bırakın müslüman olmayı, insan bile olamaz.

Yurt dışında bize sağcı solcu diye değil Türk olarak bakacaklar bu ülke karışırsa gidecek baska yerimiz yok unutmayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müslümanlar cehaletten kurtulup kendilerini maşa olarak kullandırtmayı bırakmadıkları sürece islam coğrafyasındna terör eksik olmaz. heh sen demişsin şimdi terörün dini yoktur diye, haklısın ama göz ardı edemeyeceğin istatistiksel veriler var. dünyada ki terör eylemlerinin çoğunu kendilerine "müslüman" diyenlerin yaptığı.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bu cevap verdiğim insan herkesi bir tutuyor işte sorun bu tip insanda bu tip insan ile "açık giyindi bu kadın kesin o......dur" diyen zihniyet aynıdır herkesi genelleyen bu zihniyete ben düşmanım!

• Terörün dini neden olmuyor.Bir din şiddet içeremez mi?
  • Terorun dini de, irki da, ideolojisi de vardir.

Turkiye'nin de dunyanin da karsi oldugu sey, islamist, cihadist terordur. Suclulari da sivrilesmis, extrem taraflara kaymis musluman kisilerdir.

Saldiri duzenleyen adam da asiri islamist cihadci bir teroristtir.

Milletin uzerine 5 sarjor AK47 bosalttigini da varsayarsak, muhtemelen multeci olarak Turkiye'ye giris yapmis bir Suriyeli olmasi olasiligi da yuksektir.

Siz ve sizin gibi dusunen, humanist liberal kafa, karsinindaki tehdidin, dinden, ideolojiden geldigini anlayana, kafasina dank edene kadar da bu saldirilar devam edecek.

Gercek islam bu degil, bu adamlar musluman degil diyerek, ancak gunu kurtarirsiniz.

Insanlari bilinclendireceginize, duzgun, ideolojiden, dinden, irktan bagimsiz, evrensel bir egitim vereceginize daha fazla imam hatip acarak da turk mali teroristler yetistirmeye baslayacagiz yakinda, batiya en buyuk armaganimiz olacak.

Dipnot: Turkler gidecek ulke bulur, 4 milyon suriyeliyi icine almis enayi bir ulkenin ferdi olarak bize yardim ederler herhalde, malum humanistiz ya.

• Terörün dini vardır ve şuan yaşanmaktadır. İslamı kabul edip benimseyen hiçbir ülkede mutluluk ve huzur aranamaz, aransa dahi bulunamaz. İslamın gereklilikleri din ile birlikte kısıtlayıcı yönetimdir. Bunu kabul edip isteyen İslamcılar zorlu dayatmalarla İslamın kurallarına uymayı reddeden kısma karşı terör eylemlerinde bulunuyor. Şort giyen kadına tekme atılması da terördür, yılbaşı kutlayanların katledilmeside terördür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Ben artık anlamıyorum , şimdi bende Müslümanım ve dinime çok bağlıyım ama şort giyen yada etek giyen yada içki içen yada yolda öpüşen bile olsa banane abi , sonuçta cezası varsa ALLAH verir deyip geçerim , yani bu kadar basitken herşey ve Kuranda Cihat kelimesi bile okuyup anlatmak olarak belirtilmisken , herşey bu kadar açık ve öğrenmesi kolayken ben bu saldırıları yapanın kukla yaptıraninda ne Müslüman ne Hristiyan nede Yahudi olduğuna inanıyorum şeytanı kendine tapan zenginlerin işi diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Din Meselesi..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Ben artık anlamıyorum , şimdi bende Müslümanım ve dinime çok bağlıyım ama şort giyen yada etek giyen yada içki içen yada yolda öpüşen bile olsa banane abi , sonuçta cezası varsa ALLAH verir deyip geçerim , yani bu kadar basitken herşey ve Kuranda Cihat kelimesi bile okuyup anlatmak olarak belirtilmisken , herşey bu kadar açık ve öğrenmesi kolayken ben bu saldırıları yapanın kukla yaptıraninda ne Müslüman ne Hristiyan nede Yahudi olduğuna inanıyorum şeytanı kendine tapan zenginlerin işi diyorum.

Maalesef seni benide bu genellemenin içine katıyorlar.
  • her yerde terör var namazında cumaya giderdim artık vazgectim neme lazım camiyi içeri falan tararlarsa kötü olur
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    teroru besleyenler senin gibilerdir.

• quote:

Açık açık yazıyorum, ülkedeki radikal müslüman kesim cahildir. Ne okur ne de okumaya yeltenir. Birkaç tane sarıklı, cübbeli hocanın peşine takılır gider. Kuranda her dine saygı emredilir, ancak islam dinine mensup olmayanlara gavur, kafir diyerek dışlar, küfür eder. Alevilere bile saygısı yoktur, farklı mezhebi kabullenmiş insanları ayrıştırır. Abdestin kadına herhangi bir temas halinde bozulacağına bile inanabilir. Bu tokalaşmak olsa dahi. Kısaca mağarada yaşasa herkes için daha hayırlı olan bir kesimdir.

Sorun bu kesimde. Sizin gibi mantıklı düşünen kesimde değil. Yazarken bunu ayırmadığım için özür diliyorum.

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Sen yine git kardeşim doğru yoldan vazgeçme,çünkü karşımızda öyle şerefsiz bir terör örgütü var ki , hem camiye saldırıyor,sonra müzeye saldırıyor,sonra eğlence merkezine saldırıyor yani ne oldukları belli değil ne nerde ne olucak hiç belli olmuyor , derler ya düşmanın bile iyisi kötüsü vardır işte bize en kötüsü denk geldi şerefsiz hepsi

• quote:

Bu cevap verdiğim insan herkesi bir tutuyor işte sorun bu tip insanda bu tip insan ile "açık giyindi bu kadın kesin o......dur" diyen zihniyet aynıdır herkesi genelleyen bu zihniyete ben düşmanım!

O cevap verdiğin insan Ülke gündeminden kovulmuş ve aylarca uzaklaştırılmış biri.

Sürekli Müslümanları aynı kefeye koyar. Herkesi bir tutar. Yandaşları yorumlarını sürekli +'lar.

Uğraşma dostum. Seni anlayan olmaz. İşlerine geleni anlarlar.

• Terörün dini olmaz. Ancak örnek olsun diye söylüyorum "Noel kutlamayın, yılbaşı kutlamayın" diyip kutlama yapılan alandaki saldırıyı içten içe veya açıkça "oh olsun" diye yorumlayan varsa -ki var- o kişilerin şu katliamı yapan soysuzdan hiçbir farkı yoktur. Eyleme geçse o da onlardan olacak. Yani tamam bunun Müslümanlıkla ilgisi yok tamamen İslamı karalamak diyorsunuz, eyvallah da. Abi sizin sesiniz bir tek İslam'a eleştiri gelince çıkıyor. Noel şöyle yılbaşı böyle diyenlere bir şey demiyorsunuz üstelik bazıları bunun da ötesine geçiyor ve yine ses yok. IŞİD ne kadar İslam imajına zarar veriyorsa bunlara sessiz kalanlar, bunun da ötesinde bunu içten içe destekleyenler ve onlar gibi olmaya çalışanlar da İslam'a o kadar zarar veriyor. Ama ses bir tek ihalenin İslam'ın üzerine kaldığı o son aşamada çıkıyor. O ihale kalmazsa o ses de çıkmıyor zaten. Yani kusura bakmayın ama böyle de bir gerçek var.

• Peregrino kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dediğinize katılıyorum o tarz insanlara hep uyuz olmuşumdur,zaten terör örgütlerine bakarsanız hepsi böyle küçük küçük topluluklar halinde başlayıp büyürler ve böyle murid denilen saçma insanları toplarlar ve sonra kendilerine uymayanlara saldırırlar,şimdi ben bi ara onlara ALLAH kitap göndermiş oku öğren ne gerek var deyince tek o yetmez dediler işte böyle sapık insanlar , he tabi bunlara karşı olan gruplarda vardır ama çok çok az diğer sapkın guruplar daha fazla ve Tv yede çıkıyorlar artık hemen kanal değiştiriyorum nefret ediyorum hepsinden

• quote:

O insan zaten provokatorun onde gideni.

Alakasız konuları çeker köprüye, ensara, yani ülkede hersesin sinir olduğu şeylere bağlar, şakşakçılardan artıları alıp mutlu olur.

Geriye ayrışmış bir ergen grubu kalır.
  • quote:

Sen yine git kardeşim doğru yoldan vazgeçme,çünkü karşımızda öyle şerefsiz bir terör örgütü var ki , hem camiye saldırıyor,sonra müzeye saldırıyor,sonra eğlence merkezine saldırıyor yani ne oldukları belli değil ne nerde ne olucak hiç belli olmuyor , derler ya düşmanın bile iyisi kötüsü vardır işte bize en kötüsü denk geldi şerefsiz hepsi

doğru diyorsun 3 günlük ölümlü dünyada neyi değiştirecekler anlamıyorum yıl olmuş 2017 hala bu kafaların var olduğuna inanamıyorum sanırım bu terör işid türevi müslüman olmayan teroristler kargaşaya getiriyor
  • Terörün dini yok saldırıları yapanlar atayizler

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

quote:

Açık açık yazıyorum, ülkedeki radikal müslüman kesim cahildir. Ne okur ne de okumaya yeltenir. Birkaç tane sarıklı, cübbeli hocanın peşine takılır gider. Kuranda her dine saygı emredilir, ancak islam dinine mensup olmayanlara gavur, kafir diyerek dışlar, küfür eder. Alevilere bile saygısı yoktur, farklı mezhebi kabullenmiş insanları ayrıştırır. Abdestin kadına herhangi bir temas halinde bozulacağına bile inanabilir. Bu tokalaşmak olsa dahi. Kısaca mağarada yaşasa herkes için daha hayırlı olan bir kesimdir.

Sorun bu kesimde. Sizin gibi mantıklı düşünen kesimde değil. Yazarken bunu ayırmadığım için özür diliyorum.

Açık açık yazıyorum, ülkedeki radikal müslüman kesim cahil değil; bildiğin maldır.
    Diğer uçta duranlar da maldır.

Bu radikaller bıraksa, insanlar mutlu mesut yaşayıp gidecek.

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Birşey değişmiyor ama biz düşündükçe zamanlarımız ölüp gidiyor ve biz böyle herşey bitti he bitecek derken bazı ülke yada insanlar amaçlarına ulaşıyor,bizim gibi insanların tek isteği okula yada işe gidelim herkes mutlu olsun he bu olur mu ileride olur çünkü Ortadoğuda alacak birşey kalmayınca başka din yada millet terör dini olucak ve herkes oraya yüklenecek , örnek Almanlar yakın tarihte Hitler zamanında en nefret edilen ırkçı ülkeyken şimdi iyi duruma geldi yani bu dünyada herşey çok çabuk değişiyor çok takmamak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.