Şimdi Ara

teröristle röportaj yapan gazeteye bak bee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/290399/Demirtas_olumu_bile_goze_aldi.html

"cumhuriyet" vuuuuuuuuu. nereden nerelere geldik lan kaç kişinin ölümünden sorumlu ama ülkemizde nasıl bir hain nüfus varsa hoşuna gidiyor. nasıl bir ülke olduk lan?

• Soysuzlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linki okumadım ve cumhuriyet gazetesiyle ilgili bilgim yok ama gazetecinin görevi gündemi tarafsız bir şekilde halka anlatmaktır

Ama genel olarak medyada bi hdp'yi pazarlama amacı olduğunu görüyoruz, çoğu satılmış

Düzenleme: Haberi okudum, propaganda gibi bir şey olmuş. Yeniçağ dışında gazete okumuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 4 Haziran 2015; 22:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S-Works

Linki okumadım ve cumhuriyet gazetesiyle ilgili bilgim yok ama gazetecinin görevi gündemi tarafsız bir şekilde halka anlatmaktır

Ama genel olarak medyada bi hdp'yi pazarlama amacı olduğunu görüyoruz, çoğu satılmış

yani tarafsız olmadıgı belli de, tarafsız bile olsa daha şehitlerin kanı kurumadan arkasından vurulan askerleri, direğe bağlanıp kurşuna dizilen korucular, eşinin yanında vurulan askerler varken bırak tarafsız olmasınlar bu konuda.
  • saadet bile akp karşısında hdp ile birleşiyor. yazıklar olsun bu günler unutulmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

saadet bile akp karşısında hdp ile birleşiyor. yazıklar olsun bu günler unutulmayacak

Hdp'ye meydan verenler de unutulmayacak

• Teröristleri taraf olarak mı sayıyorsun lan sen? Ne tarafı ulan? Hangi taraf?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

saadet bile akp karşısında hdp ile birleşiyor. yazıklar olsun bu günler unutulmayacak

Saadet= eski ak parti

Bugün saadet iktidara gelsin aynı bugün ki gibi olmazsa bende neyim

• ben teröristten korkmam ama dini sömürüyle halkın beynini yıkayan insandan korkarım. teröristle savaşırsın ama beyni yıkanmış vatandaşına bir halt edemezsin. o yüzden hırsızlar düşene kadar teröristlerden daha önemli bir sorunumuz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Saadet= eski ak parti

Bugün saadet iktidara gelsin aynı bugün ki gibi olmazsa bende neyim

olmaz merak etme. berkine rahmet dileyip esadla görüşen sözde milli ittifakı akp ile bir tutman komik
  • quote:

akp'nin yanlışları olduğunu düşünüyor musun ?

yoksa tayyibe şirk koşulmaz mı ?

ak partiye oy vermek sevap mıdır ?

vermemek günah mıdır ?

tşkler
  • lan senin tapındığın adamlar terör örgütüyle müzakere ediyor masaya oturuyor.sen neyin kafasındasınmakarnamı?
  • quote:

quote:

vermemek günah mıdır ?

tşkler

dalga geçmeye çalışan liseli cevapları biliyorsun. şu kadar zamandır bir muhabbetimiz var sayılır, bu konulara tahammülüm yok ısrarla üstüme geliyorsun. yaptığın ayıp.
  • quote:

seçimden sonra senin davidoğlu hdp ile koalisyon kurarsa alıntılarım tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

ben teröristten korkmam ama dini sömürüyle halkın beynini yıkayan insandan korkarım. teröristle savaşırsın ama beyni yıkanmış vatandaşına bir halt edemezsin. o yüzden hırsızlar düşene kadar teröristlerden daha önemli bir sorunumuz var.

en azından onları terörist olarak gördüğünü çıkarıyorum bu da gelişme. ama hırsızdan kaçarken canını katillere emanet etmek ironik gerçekten.

ayrıca bu teröristleri sevgi pıtırcığı gibi gösterenlerde beyni yıkanmış diyecem ama beyin yok ki.
  • quote:

quote:

quote:

vermemek günah mıdır ?

tşkler

dalga geçmeye çalışan liseli cevapları biliyorsun. şu kadar zamandır bir muhabbetimiz var sayılır, bu konulara tahammülüm yok ısrarla üstüme geliyorsun. yaptığın ayıp.

ilk soruyu ciddi sordum :D diğerleri için özür

düzenleme: mesajını ben eksilemedim

bir de ikinci ciddi soru hdp ile akp birlik olup anayasayı değiştirip güneydoğuda özerklik verirse tepkin ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 4 Haziran 2015; 22:29:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.