Termonükleer silahlar cinleri ve paranormal varlıkları öldürebilir mi?

Termonükleer silahlar cinleri ve paranormal varlıkları öldürebilir mi?
(En Son Oy Tarihi: 5.6.2021)
-
-
up.
-
denedim olmuyo
-
sen nükleer silah mı kullandın?
-
Nükleer silah insan ruhuna bile zarar veriyormuş. Demek ki cinlere de verse şaşırmamalıyız.
-
Sıcak olan her şey öldürebilir diye duymuştum hatta silahın attığı mermi bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
e ankette öldüremez diyenler neyin kafasını yaşıyor?
-
Siz hiç güneşin içinde yaşayan cin gördünüz mü
Demek ki ufak güneş olan nükleer patlamalarda da yaşayamazlar
-
şu öldüremez diyen arkadaşlar 1 adım öne çıksın hesaplaşıcaz.putin reisin emridir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasısen nükleer silah mı kullandın?
söyleme kimseye.
-
Denildiği gibi Cinlerin kendine ait boyutu varsa öldürmez neticede bahsi geçen bombalar belli bir bölgeyi etkiliyor
-
Cinler bir enerjiden ibaret olduklarına göre bu enerjisini nötr hale getirecek herşey onları öldürebilir. Yani bir insan dahi vücudundaki manyetik enerji ile onların ölümüne veya yaralanmasına yol açabilir. Nükleer bombalar da enerji değişimine neden olduklarından onları öldürebilir. Ama onlar çok hızlı olduklarından o ortamı çok çabuk terkedebilirler. Yani bence öldürür ama bizler göremeyiz tabi.
-
boyutlarıyla zarar görmelerinin bir alakası yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıboyutlarıyla zarar görmelerinin bir alakası yok.
Bomba attığında başka bir boyuta geçerse zarar görmez
Ayrıca bahsi geçilen kadar hızlıysa atılmadan hepimizi yenmiş olurlar
Ha ama sen diyorsan bomba isabet ettiğinde zarar görür mü görmez mi diye öyle bir savaş olmadan bilemeyiz
-
başka boyutta olduğu zamanda zarar görüyor.ayrıca bunlar yarımakıllılar.bombanın geldiğini anlamazlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıbaşka boyutta olduğu zamanda zarar görüyor.ayrıca bunlar yarımakıllılar.bombanın geldiğini anlamazlar.
Başka boyutun nerede olduğunu bilmeden nasıl zarar gördüğünü söylüyorsunuz hocam
Örnek olarak cinler boyutu ayda diyelim dünyada kullandığın silahlar aydaki cinleri etkiler mi
Ayrıca soruda İslam dinini ele alıyorsak yarım akıllı filan değiller
-
madem masallarla ilgili soru soruyoruz benim sorum da şu: misket bombası uçan spagetti tanrısını öldürebilir mi?
-
Olmayan şey yok olamaz. Zaten yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bak cin suresini okurum hepiniz yamuk yumuk olursunuz ha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X