Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 hafta kaldı ama vakit geçmiyor izlediğim bölümler unuttum nerdeyse
  • Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009)

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009)

ya son kısımda cameron ın johnu kovalayıp da en son vurmaktan vazgeçtiği sahne mükemmeldi bence.insanoğlu kaderini kendi yarattığı makinaların kararlarına bırakacak gibi bi mesaj vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkman8 -- 22 Ocak 2009; 23:29:13 >

• ya şimdi jon bu robata aşıksa dizi mutlu sonla bitmezki sky net ( 25 yıldır durmamışta şimdimi durdurcaklar) durdurduktan sonra bu robatta terminatör filmindeki gibi ya eritip yok edecek yada robot görevimi yaptım bekleme moduna geçiyorum diyecek sonrada paslanıp bozulcak, bekleme moduna geçmesede jon evlenmek istesede annesi gelin almaz, jon da koskoca düyada aşık ola ola robot mu bulmuş ( akşam akşam iyi salladım )
    bu hafızayı siliyorlar diyor belkide yüzeysel, yani bizim kullandımız bilgisayarlarda bir dosya program silsekte kurtarma programları ile tekrar bulup sorunsuz bir biçimde kullana biliyoruz buda öyle bir durumdur .
  • heeee... ama belli mi olur belki cameron da johna aşık olur.baksanıza karar verebiliyor sonra intikam veya kötülük için inşa edilmediğini iyi biliyor ona buna zarar vermiyor hizleri de var. aşık olmaması için engel yok da yaniii
  • 2. sezon kaç bölüm sürecek yada sezon mu bitti?
  • 22 yada 23 bölüm sürecek, 2 hafta sonra yeni bölümler çıkacak galiba 13 subat deniyor ne kadar doğru yanlış bilmiyorum.
    robot saten aşık gibi 2 sezon 1 bölümde ne biçim ağladı 2 sezonda da john fazla yaklaşmamaya başladı birazda robot gibi davranmaya başladı en son bölümdede elini ayağını cam da çıkararak bizim de hislerimiz var demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 25 Ocak 2009; 16:07:13 >
  • ilk 5 bölümü indirdim 3 ünü izledim 4 ü izliyorum şuanda gerçekten çok güzel bir diziye benziyor
  • izlemediğim dizi kalmadı ya kahretsin
    en son 13 çıktı di mi

noluyodu ya uzaylılar filan mı geldi şimdi dünyaya
  • evet en son 13 çıktı, yarın geceyarısı 14 çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

evet en son 13 çıktı, yarın geceyarısı 14 çıkar.

şubatta deniliyodu ama emin misin yarın çıkacağına
  • heryer 13 şubat cuma diyor hatta heryerde biticenide sölüyorlar tutmamış ama torentte 4 sırada bunlar herhalde 0.5 girmeyi düşünüyorlar.
    gece çıksın direk indirir izlerim.
  • 14. bölüm 13 şubatta başlayacakmış ismi de ''good wound''.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #NeWWorlD#

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

evet en son 13 çıktı, yarın geceyarısı 14 çıkar.

şubatta deniliyodu ama emin misin yarın çıkacağına

24 dizisi ile karıştırdım yahu, pardon
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

heryer 13 şubat cuma diyor hatta heryerde biticenide sölüyorlar tutmamış ama torentte 4 sırada bunlar herhalde 0.5 girmeyi düşünüyorlar.
    gece çıksın direk indirir izlerim.

Dizinin biticeğinimi ?
    Şuan ilk 5 bölümü izledim bence güzel dizi biterse yazık olur
  • öyle bir seyler dolaşıyor forumlarda ben de etrafımdaki herkeze izletmeye çalışıyorum
    hatta birforumda 4 cü film geldizaman bitirileceğini yazıyordu bilmiyorum güzel dizi biterse yazık olur.
  • Çok güzel bir dizi benim çok hoşuma gidiyor özellikle summer glau bitiriyor beni hastayım gerçekten çok tatlı bir kız
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Çok güzel bir dizi benim çok hoşuma gidiyor özellikle summer glau bitiriyor beni hastayım gerçekten çok tatlı bir kız

Benide bitiriyo
    Fan club kuralım

• terminatör'' mü sumer glau' nun mu fanı olacak bak benden demesi cameron aşık bir robot ridley vurur sonra yine başlar bu tehlike diyip vurur ondan sonra düşman olursunuz. hem bu tür dizilere her zaman yeni yüzler gelir onuda hesaba katın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

terminatör'' mü sumer glau' nun mu fanı olacak bak benden demesi cameron aşık bir robot ridley vurur sonra yine başlar bu tehlike diyip vurur ondan sonra düşman olursunuz. hem bu tür dizilere her zaman yeni yüzler gelir onuda hesaba katın.

Sadece ilk 7 bölümü izledim 2 günde
    ne yani Cameron aşık mı oluyo
    O kadar makyaj yapmasından belliydi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.