Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: * Deniz *

T-1001 böyle bir karşılaşmayla görevini tehlikeye atmaz dolaylı yoldan yok etmeye çalışacaktır.

aynen.
  • Dizi kaç sezon sürecek bilen varmı?
    bide 2. sezon kac bölüm?
  • 24 bölüm veya 22 bölüm sürecek deniyor. 13 şubatta başlıyacak hazirana kadar sürer bu da 3 ay 15 gün kadar zaman var 12 bölüm yayınlanır 1 tekrar en yüksek oran hesaplamalarla 25 de oluyor.
  • 2.sezon sonmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12oz

2.sezon sonmu?

bilinmiyor tam olarak.bence son olmaz
  • cameron ın zekasını mükemmel tasarlamışlar bence.kız eski bir robotun neden yanlış zamana gittiiğini didik didik etti sonunda da neler oldu. normalde bununla ilgilenmemesi gerekeirdi gibi geliyordu bana ama o adamın neden geçmişte kaldığını da anlayamamıştım sonradan çaktım.meğer yanlışlıkla o binayı yaptırması gereken adamı öldürüp farkında olmdan geleceği değiştirmiş bu yüzden de orda kalıp o binayı bi şekilde kendisi yapıp duvarlardan birine sakalanrak 2010 u beklemeye başalmış ( yuh dedim tabi cameron bulunca)

yanlız nedendir bilmem cüsse olarak cameron dan her ne kadar büyük olsa da rakipleri cameron ı asla geçemiyor hepsini kırıp büküyor bişeyler yapıyorr.... dizi çok güzel ilerliyor. prison halt etmiş:))) yok yok o da güzel
  • Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009)

[simage]http://img528.imageshack.us/img528/6381/xfp45zef7.jpg[/image
  • Dizi hakkında aklıma takılan 2 soru
    var

2.sezon 8i izledim
    Gelecekten istediklerimi zamana ışınlanabiliyorlarsa neden john un cocukluğuna ışınlanıp öldürmüyorlar birde
    birini öldürdüklerinde gelecekden kayıpmı oluyor robotların geldiği gelecekten? habire bi robot geliyo :D
  • quote:

Dizi hakkında aklıma takılan 2 soru
    var

2.sezon 8i izledim
    Gelecekten istediklerimi zamana ışınlanabiliyorlarsa neden john un cocukluğuna ışınlanıp öldürmüyorlar birde
    birini öldürdüklerinde gelecekden kayıpmı oluyor robotların geldiği gelecekten? habire bi robot geliyo :D

oho ne yaptın sen ya filmleri izlemedin mi
    hemen terminatör filmlerini izlemen lazım
    çocukluğunu bırak daha john doğmadan sarah connor'ı öldürmeye çalışıyorlar da başaramıyorlar

• quote:

Dizi hakkında aklıma takılan 2 soru
    var

2.sezon 8i izledim

hocam diziyi izlemeden bari en azından ilk TERMİNATÖR'ü izlersen diziyi kavramanda çok yardımı olur
  • Film i izlemiştim fakat çok önceden unuttum
    Evet şimdi biraz hatırladım ama tam değil
    Tekrar izliycem
  • spoiler olur mu bilmiyorum 3. filmle ilgili bir şey sadece

bu arada sarah connor eninde sonunda ölecek dizide çünkü 3. filmde kanserden öldü diye yer almıyor
  • Benim merak ettiğim John Connor neden her yeni taşındıkları yerde hemen bir okula kayıt yaptırmak zorunda? Daha taşındıkları evdeki odasını bile görmeden okula başlıyor. Yani okula gitmese ne kaybeder bilen var mı? Malum okul tehlikeli onun için.
  • Sanırım John okula düzgün bir hayat yaşamak için gidiyor
    Fakat Sarah onu neden okula yazdırıyor orası ?
    Eğitimini tamamlaması için olabilir
  • ben ce dizinin yeni gelecek filim le bile alakası yok, sadece 2. filmden sonrası değiştirmişler, farklı yol izliyor; gelecekte sadece cameron var. Ama film de jonh karısı var ve hamile ( filmin fragmanın dan izledim ).
    Formun birinde filmden sonra sona ercek diyorlar, ne kadar doğru yanlış bilemem bir arada fazla izleyicisi yok diye yayından kaldırılacaktı, asılsız idda çok film heroes lost gibi büyük yapımlara yakın bir izleyici kitlesi var ona göre düşünün, altın yumurlayan tavuğu kesmezler.
  • Dizi şuanda Tv.com da 45. sırasında buradan bakabilirsin

Buradan oy verebilirsinizz
  • 45. sırada olması nedemek haberin varmı, burda amerikan dizisinden bahsediyoruz sadece amerikada izlenmiyor, dünyanın her yerinde izleniyor. bizim türkiyede olsa hemen yayından kaldırılırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

45. sırada olması nedemek haberin varmı, burda amerikan dizisinden bahsediyoruz sadece amerikada izlenmiyor, dünyanın her yerinde izleniyor. bizim türkiyede olsa hemen yayından kaldırılırdı

34.şuanda
    Yeri çok iyi birçok ünlü diziyi geçti

Başlasada izlesek son 7 gün
  • 13 şubata bişey kalmadı, gerçekten güzel bir dizi lost un 5 sezon 3 bölüm çıktı izlemedim heroes aynı şekilde ama bunu iple çekiyorum
    torrentte indirmede 4 sıradaymış puanın da 34 olması iyi yarın o 25 düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

13 şubata bişey kalmadı, gerçekten güzel bir dizi lost un 5 sezon 3 bölüm çıktı izlemedim heroes aynı şekilde ama bunu iple çekiyorum
    torrentte indirmede 4 sıradaymış puanın da 34 olması iyi yarın o 25 düşer.

Diziyle çıkacak 4.film in bi bağlantısı olacakmı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.