T-1001 böyle bir karşılaşmayla görevini tehlikeye atmaz dolaylı yoldan yok etmeye çalışacaktır.
aynen.
Dizi kaç sezon sürecek bilen varmı? bide 2. sezon kac bölüm?
24 bölüm veya 22 bölüm sürecek deniyor. 13 şubatta başlıyacak hazirana kadar sürer bu da 3 ay 15 gün kadar zaman var 12 bölüm yayınlanır 1 tekrar en yüksek oran hesaplamalarla 25 de oluyor.
2.sezon sonmu?
quote:
Orjinalden alıntı: 12oz
2.sezon sonmu?
bilinmiyor tam olarak.bence son olmaz
cameron ın zekasını mükemmel tasarlamışlar bence.kız eski bir robotun neden yanlış zamana gittiiğini didik didik etti sonunda da neler oldu. normalde bununla ilgilenmemesi gerekeirdi gibi geliyordu bana ama o adamın neden geçmişte kaldığını da anlayamamıştım sonradan çaktım.meğer yanlışlıkla o binayı yaptırması gereken adamı öldürüp farkında olmdan geleceği değiştirmiş bu yüzden de orda kalıp o binayı bi şekilde kendisi yapıp duvarlardan birine sakalanrak 2010 u beklemeye başalmış ( yuh dedim tabi cameron bulunca)
yanlız nedendir bilmem cüsse olarak cameron dan her ne kadar büyük olsa da rakipleri cameron ı asla geçemiyor hepsini kırıp büküyor bişeyler yapıyorr.... dizi çok güzel ilerliyor. prison halt etmiş:))) yok yok o da güzel
2.sezon 8i izledim Gelecekten istediklerimi zamana ışınlanabiliyorlarsa neden john un cocukluğuna ışınlanıp öldürmüyorlar birde birini öldürdüklerinde gelecekden kayıpmı oluyor robotların geldiği gelecekten? habire bi robot geliyo :D
quote:
Dizi hakkında aklıma takılan 2 soru var
2.sezon 8i izledim Gelecekten istediklerimi zamana ışınlanabiliyorlarsa neden john un cocukluğuna ışınlanıp öldürmüyorlar birde birini öldürdüklerinde gelecekden kayıpmı oluyor robotların geldiği gelecekten? habire bi robot geliyo :D
oho ne yaptın sen ya filmleri izlemedin mi hemen terminatör filmlerini izlemen lazım çocukluğunu bırak daha john doğmadan sarah connor'ı öldürmeye çalışıyorlar da başaramıyorlar
quote:
Dizi hakkında aklıma takılan 2 soru var
hocam diziyi izlemeden bari en azından ilk TERMİNATÖR'ü izlersen diziyi kavramanda çok yardımı olur
Film i izlemiştim fakat çok önceden unuttum Evet şimdi biraz hatırladım ama tam değil Tekrar izliycem
spoiler olur mu bilmiyorum 3. filmle ilgili bir şey sadece
bu arada sarah connor eninde sonunda ölecek dizide çünkü 3. filmde kanserden öldü diye yer almıyor
Benim merak ettiğim John Connor neden her yeni taşındıkları yerde hemen bir okula kayıt yaptırmak zorunda? Daha taşındıkları evdeki odasını bile görmeden okula başlıyor. Yani okula gitmese ne kaybeder bilen var mı? Malum okul tehlikeli onun için.
Sanırım John okula düzgün bir hayat yaşamak için gidiyor Fakat Sarah onu neden okula yazdırıyor orası ? Eğitimini tamamlaması için olabilir
ben ce dizinin yeni gelecek filim le bile alakası yok, sadece 2. filmden sonrası değiştirmişler, farklı yol izliyor; gelecekte sadece cameron var. Ama film de jonh karısı var ve hamile ( filmin fragmanın dan izledim ). Formun birinde filmden sonra sona ercek diyorlar, ne kadar doğru yanlış bilemem bir arada fazla izleyicisi yok diye yayından kaldırılacaktı, asılsız idda çok film heroes lost gibi büyük yapımlara yakın bir izleyici kitlesi var ona göre düşünün, altın yumurlayan tavuğu kesmezler.
45. sırada olması nedemek haberin varmı, burda amerikan dizisinden bahsediyoruz sadece amerikada izlenmiyor, dünyanın her yerinde izleniyor. bizim türkiyede olsa hemen yayından kaldırılırdı
quote:
Orjinalden alıntı: tubejh
45. sırada olması nedemek haberin varmı, burda amerikan dizisinden bahsediyoruz sadece amerikada izlenmiyor, dünyanın her yerinde izleniyor. bizim türkiyede olsa hemen yayından kaldırılırdı
34.şuanda Yeri çok iyi birçok ünlü diziyi geçti
Başlasada izlesek son 7 gün
13 şubata bişey kalmadı, gerçekten güzel bir dizi lost un 5 sezon 3 bölüm çıktı izlemedim heroes aynı şekilde ama bunu iple çekiyorum torrentte indirmede 4 sıradaymış puanın da 34 olması iyi yarın o 25 düşer.
quote:
Orjinalden alıntı: tubejh
13 şubata bişey kalmadı, gerçekten güzel bir dizi lost un 5 sezon 3 bölüm çıktı izlemedim heroes aynı şekilde ama bunu iple çekiyorum torrentte indirmede 4 sıradaymış puanın da 34 olması iyi yarın o 25 düşer.