Şimdi Ara

Terminator Salvation (2009) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
0
Favori
60.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başta okurken dedim bu ne yönetmen fantazilerinden mi yola çıkmış dicekken ' robotları durdurma' falan gördüm vazgeçtim
  • Heyecanla beklemekteyiz
  • sinema salonuna gideceğiz, Terminator'ün meşhur soundtrack'i çalacak ve karşınızda Christian Bale...... gözümüz her yerde Arnold'u arayacak ama yok, ne kadar pörsümüş de olsa bizim terminatorümüz oydu
    ayrıca yönetmen de james cameron olmalıydı
    Arnold isteriz
  • Terminator serisini sevenler 4ün son olduğunu unutsunlar çünkü 4, 5 ve 6 olmak üzere 3leme olacağı açıklandı. Yapımcıların açıklamasına göre 2011 yılında 5. çıkması düşünülen filmde yönetmen koltuğunda yine McG olacağı planlanıyor ver bu sefer ortadoğuda geçmesi planlanıyor. Artık bize de beklmek düşer ama nereye kadar bekleyeceyik transformers'i bile bekleyemezken 2 sene daha var neyse hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurciX -- 15 Aralık 2008; 20:56:20 >
  • Fragman yayınlandı arkadaslar

Fragmanı İzlemek için TIKLAYIN!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CurciX

Terminator serisini sevenler 4ün son olduğunu unutsunlar çünkü 4, 5 ve 6 olmak üzere 3leme olacağı açıklandı. Yapımcıların açıklamasına göre 2001 yılında 5. çıkması düşünülen filmde yönetmen koltuğunda yine McG olacağı planlanıyor ver bu sefer ortadoğuda geçmesi planlanıyor. Artık bize de beklmek düşer ama nereye kadar bekleyeceyik transformers'i bile bekleyemezken 2 sene daha var neyse hayırlısı

2011 yazacaktın herhalde yanlışlık olmuş

• ewet sorry wallahi heyecandan elim ayağım birbirine dolandı terminator işte
  • http://www.rapidshare.com/files/172801925/terminatorsalvation-tlr2_h720p.rar

720P Türkçe Altyazılı fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 15 Aralık 2008; 21:32:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

http://www.rapidshare.com/files/172801925/terminatorsalvation-tlr2_h720p.rar

ooo yess
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

http://www.rapidshare.com/files/172801925/terminatorsalvation-tlr2_h720p.rar

http://www.sonypictures.net/movies/terminatorsalvation/

Yeni fragman mı bu?
    İndiriyorum.

Ekleme:
    Aynıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 21 Aralık 2008; 1:10:39 >

• indiriyorum altyazılı olanı
  • beyler işi gücü bırakın.filmde Son nokta.terminator hakettigi itibarı tekrar kazanıyor.John connor olay budur.trailer yeterince seyi acıklıyor.mükemmel bi film geliyor.hem konu bütünlügü saglanmış robotların gelişimi ,hemde direniş tam anlamıyla görünüyor.John connor ın nasıl john connor oldugunu görücez.en son SW3 darth vader olurken bu kadar kasmıştım.
  • Filmle ilgili biblolar tanıtıldı

Terminator Salvation (2009)

• harika bir film geliyor bale batmanda olduğu gibi yine soğuk bir ifadeyle oynarsa bu film gişe rekoru kırar
  • Şöyle eski Terminator filmleri gibi olsaydı daha iyi olurdu.. Bu tam teneke savaşı olmuş
  • Zaten teneke savaşını bekliyorduk senelerdir..Eskiden imkan yok diye geleceğe bırakmışlardır kesin bu savaş sahnelerini.Biraz savaş izliyelim...
  • asıl hikaye bu filmle basşlıyor.ilk t800 modelleri,toplama kampları.3leme olacaksa Kyle(john un babası) in geçmişe gönderilmesiyle bitebilir.
  • Bu gösterime girmeden 3lemeyi izlemek lazım.
  • Terminatör filminde çok büyük bir mantık hatası var esasında...
    Bunu arkadaşlarla çok tartışmıştık şöyle açıklayayım.
    Şimdi ilk filmde John Connorı korumak için gelen adam John connarın babası oluyor.Şimdi komik olan o adam zamanda geri yollanmasa john doğmıcak böylelikle john olmıcak gelecektede asi lideri olmıyacak asi lideri de kendini koruması için annesin yanına birini yollamıyacak:)

Yani hiç olmamış bir gelecekte hiç olmamış bir çocuk hiç olmamış bir yardımcısını geçmişe yollayıp annesini korumasını sağlıyor.Biraz karışık biliyorum ama anlıyan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Terminatör filminde çok büyük bir mantık hatası var esasında...
    Bunu arkadaşlarla çok tartışmıştık şöyle açıklayayım.
    Şimdi ilk filmde John Connorı korumak için gelen adam John connarın babası oluyor.Şimdi komik olan o adam zamanda geri yollanmasa john doğmıcak böylelikle john olmıcak gelecektede asi lideri olmıyacak asi lideri de kendini koruması için annesin yanına birini yollamıyacak:)

Yani hiç olmamış bir gelecekte hiç olmamış bir çocuk hiç olmamış bir yardımcısını geçmişe yollayıp annesini korumasını sağlıyor.Biraz karışık biliyorum ama anlıyan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

Peki John un babasının bir önemi yoksa yani kimden olduğu önemli değilse bende böyle düşünmüştüm.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.