Bildirim
Terminator Salvation (2009) (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
Yeni flash poster yayınlandı.
link
Değişik bir afiş olmuş -
obaa helena bonhem de mı var terminatorde
valla bu filmin tadına doyum olmaz heyecanla bekliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: *newworld*
valla bu filmin tadına doyum olmaz heyecanla bekliyorum
Christian Bale de başrolde. herif aştı kendini. -
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: *newworld*
valla bu filmin tadına doyum olmaz heyecanla bekliyorum
Christian Bale de başrolde. herif aştı kendini.
ilk Christian Bale için sevindim zaten Helena'yı duyunca da coştum
-
Bale resmen duman etti ortalıgı.Baskalarınada bırak kardesim rol her filme atlanılmazki -
quote:
Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
Bale resmen duman etti ortalıgı.Baskalarınada bırak kardesim rol her filme atlanılmazki
2008-2009 resmen Will Smith ile Christian Bale dönemi oldu. Adamlar revaçtalar. Bizim değil bir arada görmek, rüyada göremeyeceğimiz paraları kazanıyorlar. -
bende gözükmüyor ama -
animasyonlu afişe bittim adamlar acayip çalışıyorlar her alanda reklam yapıyorlar süper bir film gelicek demekki...
Bu arada Arnold olmadan olmaz geyiklerini bırakalım artık.James Bondda sarışın olmaz dı ilk film efsaneleşti bile...
Terminatör konusuyla götüren bir film birazcık senaryo ve oyuncu kadrosu üzerine titrensin anında efsaneleşir... -
quote:
Orjinalden alıntı: sendenbenden
animasyonlu afişe bittim adamlar acayip çalışıyorlar her alanda reklam yapıyorlar süper bir film gelicek demekki...
Bu arada Arnold olmadan olmaz geyiklerini bırakalım artık.James Bondda sarışın olmaz dı ilk film efsaneleşti bile...
Terminatör konusuyla götüren bir film birazcık senaryo ve oyuncu kadrosu üzerine titrensin anında efsaneleşir...
Arnold'un yokluğunu christian bale kapatacak bence. Christian bale laf olsun diye seçilmedi. Eksikliğini hissettirmemesi lazım oyunculuğu ile. -
Arnıldsız nasıl olacak bakalım -
quote:
Orjinalden alıntı: Emox
Full HD kalitesindeki 2. Fragman. Sesi az çıkıyor nedendir anlamadım ama görüntü 10 numara...
youtube daki görüntüye full hd demek ne kadar saçma... -
@emox
allah belanı..
sen anladın -
full trailer çıktı ama japonca, apple'deki ise daha düzgünü ve ingilizce
http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=333&item=3
http://www.apple.com/trailers/wb/terminatorsalvation/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurciX -- 10 Aralık 2008; 5:46:51 > -
quote:
Orjinalden alıntı: CurciX
full trailer çıktı ama japonca, apple'deki ise daha düzgünü ve ingilizce
http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=333&item=3
http://www.apple.com/trailers/wb/terminatorsalvation/
Fragman güzel, John Connor rolünde Christian Bale'ı izlemek güzel olucak.
-
-
Mad max tarzı, savaştan çıkmış, alternatif bir gelecek. Sırf manzarası için bile seyredilir. Oyuncular iyi, yönetmen iyi, hikayede güzel olursa tadından yenmez. Ayrıca hala Arnold diyorsunuz. Gına geldi. Ayrıca midemi bulatan şu resmi koyayımda sizde arnold arnol demekten susun. Bu adammı terminatör olacak.
Ayırca Kyle Reese rolünüde bu çocuk canlandıracakmış. Babasına iyi fırça atar john.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 11 Aralık 2008; 8:15:59 >
-
Arnold artık filmle bütünleşmiştir. ''Fan''lar tarafından C.Bale kabul edilmeyebilir. Ha diğer kesim de alışamayabilir. Zira yıllardır ekranlarda olan bir yüz değişmiştir. Ancak performans bakımından tartışılası pek fazla nokta olacağını sanmam. Aradan 1-2 yıl geçtikten sonra da, Arnold'un tarihe yelken açması muhtemeldir. -
arnold'a bak nerden nereye. -
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
Bale resmen duman etti ortalıgı.Baskalarınada bırak kardesim rol her filme atlanılmazki
2008-2009 resmen Will Smith ile Christian Bale dönemi oldu. Adamlar revaçtalar. Bizim değil bir arada görmek, rüyada göremeyeceğimiz paraları kazanıyorlar.
Bu ara revaşta olanlar yani Hollywood'un yeni gözdeleri Jason Statham,Will Smith,Christian Bale ve Shia LaBeouf dördüde iyi filmlerde oynuyorlar...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X