Şimdi Ara

Terminator Salvation (2009) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
640
Cevap
0
Favori
60.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OnuR

Yeni flash poster yayınlandı.
    link

Değişik bir afiş olmuş
  • obaa helena bonhem de mı var terminatorde
    valla bu filmin tadına doyum olmaz heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: *newworld*

obaa helena bonhem de mı var terminatorde

Christian Bale de başrolde. herif aştı kendini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: *newworld*

obaa helena bonhem de mı var terminatorde

Christian Bale de başrolde. herif aştı kendini.

ilk Christian Bale için sevindim zaten Helena'yı duyunca da coştum

• Bale resmen duman etti ortalıgı.Baskalarınada bırak kardesim rol her filme atlanılmazki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bale resmen duman etti ortalıgı.Baskalarınada bırak kardesim rol her filme atlanılmazki

2008-2009 resmen Will Smith ile Christian Bale dönemi oldu. Adamlar revaçtalar. Bizim değil bir arada görmek, rüyada göremeyeceğimiz paraları kazanıyorlar.
  • bende gözükmüyor ama
  • animasyonlu afişe bittim adamlar acayip çalışıyorlar her alanda reklam yapıyorlar süper bir film gelicek demekki...

Bu arada Arnold olmadan olmaz geyiklerini bırakalım artık.James Bondda sarışın olmaz dı ilk film efsaneleşti bile...
    Terminatör konusuyla götüren bir film birazcık senaryo ve oyuncu kadrosu üzerine titrensin anında efsaneleşir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

animasyonlu afişe bittim adamlar acayip çalışıyorlar her alanda reklam yapıyorlar süper bir film gelicek demekki...

Bu arada Arnold olmadan olmaz geyiklerini bırakalım artık.James Bondda sarışın olmaz dı ilk film efsaneleşti bile...
    Terminatör konusuyla götüren bir film birazcık senaryo ve oyuncu kadrosu üzerine titrensin anında efsaneleşir...

Arnold'un yokluğunu christian bale kapatacak bence. Christian bale laf olsun diye seçilmedi. Eksikliğini hissettirmemesi lazım oyunculuğu ile.
  • Arnıldsız nasıl olacak bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emox

Full HD kalitesindeki 2. Fragman. Sesi az çıkıyor nedendir anlamadım ama görüntü 10 numara...

youtube daki görüntüye full hd demek ne kadar saçma...
  • @emox
    allah belanı..

sen anladın
  • full trailer çıktı ama japonca, apple'deki ise daha düzgünü ve ingilizce

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=333&item=3
    http://www.apple.com/trailers/wb/terminatorsalvation/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurciX -- 10 Aralık 2008; 5:46:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CurciX

full trailer çıktı ama japonca, apple'deki ise daha düzgünü ve ingilizce

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=333&item=3
    http://www.apple.com/trailers/wb/terminatorsalvation/

Fragman güzel, John Connor rolünde Christian Bale'ı izlemek güzel olucak.

•  Terminator Salvation (2009)
  • Mad max tarzı, savaştan çıkmış, alternatif bir gelecek. Sırf manzarası için bile seyredilir. Oyuncular iyi, yönetmen iyi, hikayede güzel olursa tadından yenmez. Ayrıca hala Arnold diyorsunuz. Gına geldi. Ayrıca midemi bulatan şu resmi koyayımda sizde arnold arnol demekten susun. Bu adammı terminatör olacak.

Terminator Salvation (2009)

Ayırca Kyle Reese rolünüde bu çocuk canlandıracakmış. Babasına iyi fırça atar john.

Terminator Salvation (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 11 Aralık 2008; 8:15:59 >

• Arnold artık filmle bütünleşmiştir. ''Fan''lar tarafından C.Bale kabul edilmeyebilir. Ha diğer kesim de alışamayabilir. Zira yıllardır ekranlarda olan bir yüz değişmiştir. Ancak performans bakımından tartışılası pek fazla nokta olacağını sanmam. Aradan 1-2 yıl geçtikten sonra da, Arnold'un tarihe yelken açması muhtemeldir.
  • arnold'a bak nerden nereye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bale resmen duman etti ortalıgı.Baskalarınada bırak kardesim rol her filme atlanılmazki

2008-2009 resmen Will Smith ile Christian Bale dönemi oldu. Adamlar revaçtalar. Bizim değil bir arada görmek, rüyada göremeyeceğimiz paraları kazanıyorlar.

Bu ara revaşta olanlar yani Hollywood'un yeni gözdeleri Jason Statham,Will Smith,Christian Bale ve Shia LaBeouf dördüde iyi filmlerde oynuyorlar...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.