Bu kadar bu düştük be filmde üstteki ufak türk bayrağına seviniyoruz Adamlar kurtuluş günü filminde dünyanın kurtuluş gününü amerikanın bağımsızlık günü ile birleştirmişler. Savas filmlerinde amerikan destanlarını izliyoruz ama bunlara bile sevindiysek vay halimize.
ben bir tek 40 days and nights ı yakalamıştım izlerken
güncel diyelim
Terminator 3 teki bu ayrıntıyı gördükten 1 yıl sonrası yani geçen yıl; Terminator serisinin 2 ve 3. bölümleri arasını anlatan bir dizi çekileceği haberlerini okumuştum. Acaba bu dizidede Türkiye ile ilgili bir şey olurmu diyordum. Dizi Cnbc-e de Eylül ayında yayınlanacak. Tabi ben dayanamadım ve hd olarak temin edip izledim. Ve bir yıl önceden sorduğum sorunun cevabını aldım ve çok şaşırdım. Sizlerle paylaşmak istedim. Terminator - The Sarah Connor Chronicles adlı diziyi izleyenler bilir zaten. Terminator 3 te bu topikte anlatıldığı gibi Skynet Türkiyedeki üsleri bir bir ele geçiriyordu değilmi? Dizide ise Skynet'in daha olgunlaşmamış ilk haline verilen isim ne dersiniz. Sıkı durun Turk.
birkaç tanesini biliyordum çok ilginç resimler yav..
süpermeni biliyordum enteresan resimler...
hannibal belgeselindede hannibal Türkçe konuşuyorçok şaşırmıştım
Çok ilginç fotolar var.
Terminatördeki sahnede sadece Türkiye'deki üslerin isimleri geçiyorsa gerçekten ilginçmiş
topic süper yanlız
Transformers filmindede Türkiye lafı geçiyor.
terminator sarah chroniclesdada the turk diye bir terminator vardı :)
Arkadaşlar Hollywood maalesef tamamen ermeni lobisini elindedir.Onun için karalama filan maalesef oluyor.Örnek geceyarısı ekspresi.
ilk baktığımda bunu bende görmüş ama unutmuştum.
bir daha da filmi yeniden izlerken dikkat etmedim.
ama artık yeniden dikkat edeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
Arkadaşlar Hollywood maalesef tamamen ermeni lobisini elindedir.Onun için karalama filan maalesef oluyor.Örnek geceyarısı ekspresi.
boşa komplo teorisi üretiyorsunuz diyen arkadaşlar bakın altından bişey çıktı bile hayatlarında türk görmemiş adamlar sizce neden bizden nefret ediyor?
FRANSIZ BOLES FİLMİNDE CNBC-E VERMİŞTİ MART AYINDA FELAN
İKİ GÖÇMEN GÖSTERİYORLAR PİSLİK İÇİNDE YEMEK YİYORLAR OYUNCU ''BU TÜRK BUDA KÜRT'' DİYOR
FILM 2006 YAPIMI
BENCE HERKESIN BILDIGİ JEAN C. VAN D IN Bİ FİLMİNDE MALEZYA İLE TÜRKİYEDEN DÖVÜŞÇÜLER VARDI
TÜRK OLANIN YUMURTALUGINA BİR TEKME VE YENILMIŞTİ
quote:
Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ
orta-doğudaki U.S askeri üsleri diye geciyor...
bu da superman filminden bir sahne. Camda Turkce "Daha iyisi olamaz" yazıyor.
ordaki ülker pötübör bisküvi değilmi
superman filminde arı bisküvi firmasındaki biri gizli reklam yapıyor
terminator de ise çalışanlar senaryo gereği üstler bulunması isteniyor netten bulup koyuyorlar
art niyet yok yani
quote:
Orjinalden alıntı: pierozi
superman filminde arı bisküvi firmasındaki biri gizli reklam yapıyor
terminator de ise çalışanlar senaryo gereği üstler bulunması isteniyor netten bulup koyuyorlar