Şimdi Ara

Terminator 2 3D (2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1991 yapımı efsane film 2016 nın son çeyreğinde 25. yılı dolayısıyla yeniden sinemalara geliyor.Ses ve görüntüde iyileştirme ve 3d ye çevrilerek izleyici önüne tekrardan çıkarılacak. DMG and STUDIOCANAL ile beraber çalışacak olan James Cameron yepyeni bir 3d teknolojisi ile sinemaseverleri özellikle terminator severleri çılgına çevirecek.Günyüzüne çıkmayan kesilmiş sahnelerinde ekleneceği film öncekinden de daha sert olacakmış.. Cameron şöyle bir açıklama yaptı ..

"audiences around the world will get a chance to see the biggest, baddest version of TERMINATOR 2 in immersive 3D. According to Cameron, “If you’ve never seen it, this’ll be the version you want to see and remember.”

Bakalım heycanla bekliyoruz.Gelişmeleri eklerim

FİLM 2017 YE ERTELENDİ ARKADAŞLAR

çıkış tarihi belli oldu Ağustos 2017

Terminator 2  3D   (2017)

Official Poster

Terminator 2  3D   (2017)

Turkiyede hangi sinemalarda oynayacak şu an belli değil yani ben bir bilgi bulamadım.. Geçen sene Jurassic Park 1 3d olarak sinemalara gelmişti Terminator de eminim gelecektir ama sayılı sinemalar oynatacaktır.

edit: 25 Ağustos da Turkiyede vizyonda

Official Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 14 Haziran 2017; 19:44:55 >

• Yeni nesli bilmem ama bütün 78-85 arası kuşagın bu filmi sinemada tekrar izleme şansını kaçıracaklarını hiç sanmıyorum :) 2-3 yıl evvel jurassic park 1 turkiyede 3d olarak geldiğinde koşarak gitmiştim ve gerçekten çok büyük zevk aldım.. Bu filmide asla kaçırmam :)
  • Directors cut versiyonun daha uzun versiyonundan mı bahsetmiş tam anlamadım.
  • tarihi önemli umarım bu yaz izleriz, sonraki filmler kendisini çok arattı da
  • Çin'de bu Ekim'de gösterime girecekmiş sinemalara -http://china.org.cn/arts/2016-05/19/content_38489061.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Çin'de bu Ekim'de gösterime girecekmiş sinemalara -http://china.org.cn/arts/2016-05/19/content_38489061.htm

Çinde hiçbirzaman gösterime girememiş film.O yüzden james cameron bir güzellik yapıp ilk çinde gösterime gireceğini açıkladı sonra tüm dünyada.

• ÇOK ÇOK SÜPER BİR HABER.BÜYÜK HAYRANIYIM.BÜTÜN KESİLMİŞ SAHNELERİ TEKRAR TEKRAR İZLEDİM SENARYOSUNU HER NOKTASINA KADAR EZBERE BİLİRİM.
    SİNEMA TARİHİNDE BİR ÇIGIR AÇAN FİLM...
    TEKRAR SİNEMADA İZLEMEK ÇOK BÜYÜK KEYİF OLACAK...

STAY HERE I'LL BE BACK !
    HASTA LA VİSTA BABY
  • Izlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim derki 25 senelik film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar yemin ederim.
  • Harika

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90'lardaki tadını vermeyecektir. İnsanları nasıl söğüşlesek, nereden para koparsak diye düşünülmüş bir etkinlik.
  • Kesinlikle Çok Güzel Bir Haber Terminatör Serisinde En Sevdiğim Film 2.Film Olmuştu 3D Sini Merak Ediyorum Gerçekten Sonuçta 25 Senelik Bir Film.. Eğer James Cameron Titanic Te Yaptığı 3d Yi Yapacaksa Hiç Uğraşmasın Daha İyi Çünkü Titanic 3D Berbattı.. Ama Herşeye Rağmen Sinemada İzlenir..
  • 3D ise kalsın..
  • Eski filmlere şöyle sağlam bir geri dönüş kuşağı yapsalar iyi olacak aslında inş. 2017'nin başlarına doğru çıkar. (2016'nın son çeyreğine göre)
  • Umarım Böyle Efsanevi Filmler Gibi Matrix Ve Lotr Filmleride 3D Olarak Sinemaya Gelirde Tekrardan Sinemada 3D Olarak İzleriz
  • Şaka değil değil mi
    Süper haber!
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiyokedici

ÇOK ÇOK SÜPER BİR HABER.BÜYÜK HAYRANIYIM.BÜTÜN KESİLMİŞ SAHNELERİ TEKRAR TEKRAR İZLEDİM SENARYOSUNU HER NOKTASINA KADAR EZBERE BİLİRİM.
    SİNEMA TARİHİNDE BİR ÇIGIR AÇAN FİLM...
    TEKRAR SİNEMADA İZLEMEK ÇOK BÜYÜK KEYİF OLACAK...

STAY HERE I'LL BE BACK !
    HASTA LA VİSTA BABY

Kesilmiş sahnelerinde olduğu versiyonunu nereden izleyebilirim ?

• Süper haber, mutlaka izlerim.

Edit: 25 Ağustos çok geç olmuş, şu aylarda çıksa çok iyi olurdu ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 20 Şubat 2017; 16:59:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.