< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda06 -- 19 Ekim 2022; 17:20:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Termal pad hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Senin yerinde olsaydım hepsini 1,5mm yapmazdım. Sorunlara neden olabilir. Ne yapardım; linkteki 0,5mm ürünü alırdım, 0.5mm olan yerlere normal, 1mm olan yerlere 2 kat 1.5mm olan yerlere üst üste 3 kat yapardım. 4 kenarından da bantlardım ki termal padler kenarlara kaymasınlar.
Benim de 1070li laptop var ve böyle yapmayı düşünüyorum benim padler de eskidi. Ha, benim söylediğim yol da çok sağlıklı değil ama yüzlerce lira bu termal padlere yatırmak istemiyorum.
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...Arctic 14.5x14.5cm Soğutucu Yüksek Performans Thermal Pad (AR-ACTPD00004A) | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/arctic-5x5cm-sogutucu-yuksek-performans-thermal-pad-ar-actpd00001a-31517.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 19 Ekim 2022; 17:55:59 >
-
Aslında aklıma geldi fakat verimli olur mu net bilen birisi yorum yaparsa bizim için çok iyi olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 katta bir sorun olacağını zannetmiyorum ama 3 kat uygulamak zorunda kalırsam her katın arasına azıcık termal macun koyarak iletkenliği arttırabilirim.
-
Orijinal pedleri değiştirmenizi önermem, çok pahalı bir şey almadığınız sürece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yüzeysel bastırmadan alkol ile temizlemeyi deneyin.
orjinalinden daha kalin yada ince pad uygularsaniz isinma problemi olacaktir isiyi alma ve iletimden dolayi. iki kat uc kat yapabilirsiniz arasina termal macun uygulamak bisey degistirmez
İlk mesajda yönlendirilen mesajlar ve ilgili paylaşımları yapan arkadaşlar fikir verebilirler.
-
Hepsi için ayrı ayrı termal pad almalısın bir tane alıp hepsine uygulayamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırim 1mm ve 0.5mm alıp 1 ve 0.5 olan yerlere kendi boyutunda 1.5 olan yere ise 2 kat şeklinde uygulayacağım en azından masrafı düşürmüş olurum.Ufacık pedler inanılmaz pahalı. Dandik bir şeyde almak istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Performansa etkisi yoksa ben sizin yerinizde olsam boşuna para vermezdim, çocuğunuz değil ya kirli olsun bir şey olmaz.
İşte laptopu yeni aldım direkt termal bakımı için söktüm 1 adette fanı eksik aliexpressden sipariş ettim 1 2 güne kadar gelecek.Şu an için sıcaklık durumu veya performansını bilmiyorum.Pedleri değiştirmeden toplayıp test edip duruma göre ped takayım desem cihazı sökmek baya uğraştırıcı bi ton vida ve parça var anakart çıkmadan fanlar çıkmıyor.Pedleri bugün biraz temizleyim dedim elimi değdiğim yer parçalandı.Tüm şartları göz önüne alarak maalesef 1mm ve 0.5 mm olarak thermalright marka ufacık 2 pede 300 liraya yakın vercem gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda06 -- 1 Kasım 2022; 23:47:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X