Şimdi Ara

Termal macun tazelenmese ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni CPU aldım eskisiyle değiştirdim lakin termal macunu evde aradım bulamadım. Nereye koyduysam. Neyse.

Bahçede mazot vardı mendile batırdım ve eski termal macuna bir damla damlattım yumuşadı. Sonra bunu kullanarak yeni CPU yu taktım. Şimdilik bir sorun yok. Bu ileride bi sorun çıkartırmı sizce?

• yanlız kardeş sisteme zarar verebilirsin mazot Cpu Ya kaçarsa Nitrusoxside Etki Gösterir Mazallah Sonra Havaya Uçmasın Bilgisayar
    Ama Sen Eniyisi Orayı Temizle Bide Termal Macun Al İşin Hallolsun
    Ayaklara Felan Giderse Kurtaramassın Anakartıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Frost

yanlız kardeş sisteme zarar verebilirsin mazot Cpu Ya kaçarsa Nitrusoxside Etki Gösterir Mazallah Sonra Havaya Uçmasın Bilgisayar
    Ama Sen Eniyisi Orayı Temizle Bide Termal Macun Al İşin Hallolsun
    Ayaklara Felan Giderse Kurtaramassın Anakartıda

+
    Size aynen katılıyorum..

quote:

mr.respect
    Arkadaşlar yeni CPU aldım eskisiyle değiştirdim lakin termal macunu evde aradım bulamadım. Nereye koyduysam. Neyse.

Bahçede mazot vardı mendile batırdım ve eski termal macuna bir damla damlattım yumuşadı. Sonra bunu kullanarak yeni CPU yu taktım. Şimdilik bir sorun yok. Bu ileride bi sorun çıkartırmı sizce?

Geçici olarak ince bir diş macunu kullanabilirdiniz veya bilgisayar yüke girmeyecekse, hiç bir şey kullanmadan da fanını takabilirdiniz.

• Enazından Bay_KG Az Yüktede Boş Bırakmak Değilde
    İlk Dediğin Gibi Diş Macunu Sürebilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.