Şimdi Ara

Termal Macun Nasıl Sürebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorum Olacaktı Cooler Master Htk-002: Termal Macun Alacağım Fakat Nasıl Süreceğimi Tam Olarak Bilmiyorum
    Birçok Aaştırma Yaptım Ancak Tam Anlamadım Laptopuma Termal Macunu Sürerken Nokta Şeklindemi Sürmeliyim Yoksa Şerit Halindemi Bazı Yerlerde İse Kartla Yaymaktan Bahsediyorlar Sizce Hangisini Uygulamalıyım Teşsekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube de nasıl sürüleceğine dair detaylı videolar var ancak artic silver gibi bir ürün kullanıyorsan dış çerçeveyi taşırmaman gerekiyor. Normal beyaz renkli macunlarda ise işlemci üzerine yayma yöntemini kullan çünkü nokta şeklinde bıraktığın zaman üzerine soğutucuyu koyduğunda istenilen şekilde yüzeye yayamaz. Ben yıllardır 0.5mm lik esnek plastik (macun kutusunun kenarındaki) ile bunu yapıyorum, tavsiye ederim.
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.