Şimdi Ara

Termal macun değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Termal macun kaç ayda bir değişiyor. Elimde termal macun olmadığı için dergide okumuştum diş macunu sürdüm işlemciye yük altında 40 dereceyi geçmedi daha

• ben 2 ayda felan değişiyorum sıkıntı yok yani sen 6 ayda bi yenile yeter
  • kişiye ve kullanılan macun marka çeşidine göre değişir aylar boyunca gidebilir seneye bir değiştirenler olabilir iyi macunsa ama diş macunu fazla gitmez çabuk kurur.şunu al kurtul bence ikide bir diş macunu sürmekten.

http://www.vatanbilgisayar.com/powerful-thermal-macun.html?srt=UP
  • Darbit3838 kullanıcısına yanıt
    Gümüş alaşımlı koyu bir termal macun al yükte 40 derece oluosa maximum işlemci 2 sene rahat eder o sıcaklıklar termali yormaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz benim sorunumu çözmüştünüz 70 derecelik işlemci şimdi yük altında 40 dereceyi geçmiyor colgate diş macununu sürdüm güzel şuan alıcağım en yakın zamanda yarın yada pazar günü
  • ki yine de fazla veriyor voltajı anakart 1.325v vereceğine 1.4 civarı veriyor bir de onu düşürme şansımız olsaydı ve macunla bu sıcakta hiç ısı sorunun olmayacak aslında ama şimdilik macun sürerek idare edebilirsin.tahminim bir daha sorun olmaz sıcaklık en azından makine kapanmaz ama güç kaynağını da unutmadım yandan vurunca kapanıyordu makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbit3838

Arkadaşlar Termal macun kaç ayda bir değişiyor. Elimde termal macun olmadığı için dergide okumuştum diş macunu sürdüm işlemciye yük altında 40 dereceyi geçmedi daha

Dis macunuda surunide ilk defa duydum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş macunu uzun kullanma yoksa işlemci yüzeyi asiniyor. Daha sonra termal macun sursen bile fayda etmiyor. Zimparalaman gerekiyor.

• aynen şuan 37 derecede yük altında
  • quote:

hocam siz benim sorunumu çözmüştünüz 70 derecelik işlemci şimdi yük altında 40 dereceyi geçmiyor colgate diş macununu sürdüm güzel şuan alıcağım en yakın zamanda yarın yada pazar günü

signal white now kullan hocam hem işlemcinde beyazlar
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
  • hocam bu işlemci termal macunuda bu macun ekran kartı içinde sürülür mü açtım baktım donmuş ekran kartı macunuda onada sürülür mü
  • quote:

hocam bu işlemci termal macunuda bu macun ekran kartı içinde sürülür mü açtım baktım donmuş ekran kartı macunuda onada sürülür mü

Sürebilirsiniz.
  • quote:

hocam bu işlemci termal macunuda bu macun ekran kartı içinde sürülür mü açtım baktım donmuş ekran kartı macunuda onada sürülür mü

iyi macun aldıysan daha geç zamanda ekran kartında gördüğün gibi sertleşir.zaten bu yüzden sürekli macun yeniliyor insanlar macun kuruduğu için.eskiden gümüş bazlı macunlar vardı artic silver 5 mesela şimdi yok sanırım onlar kurumuyor mesela kolay kolay.ekran kartı için farklı macuna gerek yok işlemciye aldığın macunu kullanabilirsin.
  • İlginç...

Neredeyse 3 (belki 4) senedir ne işlemciyi ne de fanını elleştim. Sıcaklıkla ilgili sorun da yok.
  • Aldım hocam önerdiğiniz macunu işlemciye ve gpuya sürdüm güzelce.Sıcaklıklar şu şekilde boşta

Termal macun değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbit3838 -- 14 Temmuz 2014; 3:18:29 >
  • Signal white nowww

• Ben mesir macunu sürdüm işlemci 6.ghz de çalışıyor şu an .
  • etki etmiş macun gayet güzel değerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

hocam siz benim sorunumu çözmüştünüz 70 derecelik işlemci şimdi yük altında 40 dereceyi geçmiyor colgate diş macununu sürdüm güzel şuan alıcağım en yakın zamanda yarın yada pazar günü

signal white now kullan hocam hem işlemcinde beyazlar

Bak bu iyidi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.