Şimdi Ara

Terlemeye Çözüm Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobüse bindiğinizde yüzünüze sıcak bir hava çarpar da aha kesin terleyecem dersiniz ve sonrası eğer şoför klimayı açmazsa mokoko. Özellikle alnı, koltuk altı ve sırtı terleyipte şunu yaptım geçti yada azalttı normal insana döndüm diyenler bi el atıverin. Cildiyeye gittim tahlil sonucunda tiroid çok az yüksek çıktı dahiliyeye git dedi ayrıca terkur krem verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Terlemeye çözüm yok biraz psikolojik bir şey. Ter kokusuna var. Deotak kullan. Ayrıca yanımda her zaman yedek tişört taşırım.
  • remiles01 R kullanıcısına yanıt
    Deotakı önerir misin nerede satılır ve zararı var mı

• Al işte
  • Orhan Gencebay kesin çözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66C6BA3E3

Deotakı önerir misin nerede satılır ve zararı var mı
    Aşırı öneriyorum inanılmaz bir ürün. Bir kere siliyorsun 2-3 gün kokmuyorsun duş yapsan bile gitmiyor. Zararını görmedim 3-4 günde bir sürüyorum, fazla sürülmemesi gerekiyor. Bazı ciltlerde sivilce/isilik yapabiliyormuş deneyip görmek gerekiyor bende olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    20 mekik 50 barfiks sonra gel konuşalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

Aşırı öneriyorum inanılmaz bir ürün. Bir kere siliyorsun 2-3 gün kokmuyorsun duş yapsan bile gitmiyor. Zararını görmedim 3-4 günde bir sürüyorum, fazla sürülmemesi gerekiyor. Bazı ciltlerde sivilce/isilik yapabiliyormuş deneyip görmek gerekiyor bende olmadı.

Alıntıları Göster
    Nereden aldınız ve fiyatı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66C6BA3E3

Nereden aldınız ve fiyatı nedir

Alıntıları Göster
    Eczanede ve süpermarketlerin kişisel bakım reyonlarında var diye biliyorum. 30 ml 13 lira. Fiyatlar farklılık gösteriyor biraz. Bir ay gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 21 Mayıs 2018; 22:55:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.