Şimdi Ara

terleme ve maxim roll on

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben ets ameliyatı oldum el terlemesi için şükür geçti el terlemem fakat yüz terlememem devam ediyo acaba maxim roll on kullanan var mı aramızda terleme için? yardımcı olursanız sevinirim..

• sanırım sadece bende var yüz terlmesi
  • Ben de yüz terlemesi yok yağlanması var, kulaklarda da...
  • hangisi kötü sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_teneke_kalpli

hangisi kötü sence

Yağlanma.
  • bence terleme en ufak bişide ıslak yüz :D
  • quote:

bence terleme en ufak bişide ıslak yüz :D

Kilo var mı dostum sende?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

quote:

bence terleme en ufak bişide ıslak yüz :D

Kilo var mı dostum sende?

normal ya 1,70 boy 72 kilo kiloyla alakası yok bunun sempatik sistem bozuk( termostat bozukluğu) sebepsiz yere eller, yüz, ayak ıslak oluyor.Ameliyat oldm eller geçti:D yüze dokundurtmadım yüz bölgesine müdahelede refleks terlme denilen bi olay var o daha kötü..
  • kalbi teneke olan adamın diğer kısımlarının normal olması beklenemez zaten

Geçmiş olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

kalbi teneke olan adamın diğer kısımlarının normal olması beklenemez zaten

Geçmiş olsun bu arada

haklısın o teneke kalpte terden paslandı ya:D saol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

kalbi teneke olan adamın diğer kısımlarının normal olması beklenemez zaten

Geçmiş olsun bu arada

haklısın o teneke kalpte terden paslandı ya:D saol

• yüzüne roll on mu sürücen
  • quote:

mrb arkadaşlar ben ets ameliyatı oldum el terlemesi için şükür geçti el terlemem fakat yüz terlememem devam ediyo acaba maxim roll on kullanan var mı aramızda terleme için? yardımcı olursanız sevinirim..

hocam bu ets ameliyatı hakkında biraz bilgi verirmisin ? küçüklüğümden beri el,ayak ve koltuk altı terlemesi var aşırı şekilde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

quote:

mrb arkadaşlar ben ets ameliyatı oldum el terlemesi için şükür geçti el terlemem fakat yüz terlememem devam ediyo acaba maxim roll on kullanan var mı aramızda terleme için? yardımcı olursanız sevinirim..

hocam bu ets ameliyatı hakkında biraz bilgi verirmisin ? küçüklüğümden beri el,ayak ve koltuk altı terlemesi var aşırı şekilde .

Alıntıları Göster

tabi öncelikle ameliyat öle korkulacak bişi değil iki küçük kesik sol ve sağ meme hizasında, kapalı ameliyat olduğu için acısı yok fazla ameliyat sonrası dren takıyolar kolay iki günde taburcu oluyon buraya kadar herşey güzel:D el terlmesinden sonuç alırsın eller kupkuru oluyo ayakta azalma olur koltuk altıda kesilir fakat burdan çıkmayan ter az bişi belden ve karından çıkıyo stresli ortamlarda felan ama el kuruluğunu hiç bişiye deişmem:D katlanabilir bi sonucu var bende t2 bölgesi denilen bi yer var göğüste sempatik sinirlerden biri ben ona dokundurtmadan oldum refleks terlme olayını tetiklediğinw inanıyorum, öyleymişte eğer olursan bu telkinde bulunursun, sonuç olarak benim eller terlmiyo ayakta azalma var yüze karışılmasını istemedim ondada azalma var ama yinede terliyo ama sen önce roll onlardan başla koltuk altına çözüm olurlar fakat el ve ayağı keseceğine inanmıyorum:D

• quote:

Orijinalden alıntı: weatore

yüzüne roll on mu sürücen

mecbur bu terdaşlar her şeyi deniyo teri kesmek için gazeteci tuğçe baran(mutlu tönbekici) vardı oda hiperhidrosis hastası bu maxim roll onu yüzüne ve koltuk altına kullanmış yüzde yüz sonç almış bunu köşe yazsında kaleme almıştı ordan esinlendim bende ama pahalı bişey velet :D
  • quote:

quote:

mecbur bu terdaşlar her şeyi deniyo teri kesmek için gazeteci tuğçe baran(mutlu tönbekici) vardı oda hiperhidrosis hastası bu maxim roll onu yüzüne ve koltuk altına kullanmış yüzde yüz sonç almış bunu köşe yazsında kaleme almıştı ordan esinlendim bende ama pahalı bişey velet :D

yüzü bilemicem ama ben koltuk altına pudralı deodorant kullanıyorum.büyük oranda azaltıyor.

• quote:

quote:

quote:

yüzü bilemicem ama ben koltuk altına pudralı deodorant kullanıyorum.büyük oranda azaltıyor.

hmm yüz terlmesinde pudra gitmez sanırım :D tşk

•  terleme ve maxim roll on

Fiyat bilgisi almak icin iletisime gecebilirsiniz.
    Urun hakkinda bilgi almak ve siparis vermek icin 05325789090 numarali hattan whatsapp ile veya arayarak iletisime gecebilirsiniz
    donanim haber uyelerine %10 indirim yapilacaktir lutfen bu bilgiyi bizimle paylasiniz tesekkurler.
     terleme ve maxim roll on

iletişim
    sonerct@hotmail.com
    [size=6]0532 578 90 90
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/MAXIM_ROLL_ON/
     terleme ve maxim roll on

terleme ve maxim roll on

terleme ve maxim roll on

• Adam konuya bayii açmış mübarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.