Şimdi Ara

Terime yuklenmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim bilir iceride neler oluyor biz bilemeyiz, bizim oyle bir baskanimiz varki ben cozemedim, yok Terim gelcek ben oldugum surece Terim olcak diyordu Terim geldiginden beri aralarindaki husumetsizlik eksik olmadi, bir kerede cikip aramizda birsey yok diye bir aciklama yapmadi, melo fatih terimi iktirdi kirmizi karttan sonra sizce fatih terim gibi bir adam sonraki macta meloyu oynatirmiydi? Oynatmaliydi cunku sampiyonluk gidebilirdi, bir yerde basari varsa biraz alttan alacaksin ki bahsettigimiz adam Fatih hoca, Turkiyenin imparatoru Galatasaraylidan baska kimse sevmez bu adami cunku adam basarili, boyle yaparak Turkiyedeki kina stoklarini tuketti Unal Aysal, yok egoymus yok cartmis yok curtmus olacak arkadas olacak, Galatasaray basi sikisinca Terimde solugu aliyorsa kurtar hocam diye, Turkiye milli takimi sikisinca Terimde solugu aliyorsa kurtar hocam diye bu adami pohpohlayacaksin, sen gidipte bjk galibiyetinden sonra Terimden yoksun sadece futbolculari kutlayamazsin, kim olursa olsun sozlesme imzalamaz bu ortamda ben Fatih hocanin arkasindayim adami kaosa suruklediler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın
  • Bak ne güzel söylemişsin ''Kim bilir içerde ne oluyor bitiyor, bilemeyiz''

Sonra da 1 saat Ünal Aysal'a giydirmişsin, çok tutarlı, çok mantıklı tebrik ederim. Belki Terim hatalı? Terim'i peygamber olarak mı görüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Okumayın

Bukadar uzun yazi yazmisim saygisizlik yapma git trollugunu konu disinda yap

• quote:

Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

quote:

Okumayın

Ben okudum da millete okumayın diyorum. çok tutarsız bir yazı. tanımaz etmezsin beni trollük yapmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Okumayın

Ben okudum da millete okumayın diyorum. çok tutarsız bir yazı. tanımaz etmezsin beni trollük yapmıyorum.

Yaptigin is trolluk, okursun bi adam gibi yorum yaparsin katilmiyorum soyle boyle diye gidip direk okumayin yazmazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okumayın diyenlere bakma kardeşim doğruları yazmışsın aysalcılar anlamaz boşver

• Bilmeden ahkam kesmeyin herkes başka kafada yaziyor arkadaş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okumayın

Yaptigin is trolluk, okursun bi adam gibi yorum yaparsin katilmiyorum soyle boyle diye gidip direk okumayin yazmazsin

Benim zamanımı harcadın başkalarını harcama diye milleti uyardım. hem neyse ne fazla uzatma. tekrar diyorum. OKUMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Bak ne güzel söylemişsin ''Kim bilir içerde ne oluyor bitiyor, bilemeyiz''

Sonra da 1 saat Ünal Aysal'a giydirmişsin, çok tutarlı, çok mantıklı tebrik ederim. Belki Terim hatalı? Terim'i peygamber olarak mı görüyorsunuz?

Unal Aysalin amaci avrupayi bi ortam yaratmak, ama bu Turkiyede cok zor, Rjkaard, Hiddink vs.
    Bu takimdan Fatih Terim giderse 2 sene sonra herkes Unal Aysala kufur eder

• quote:

Orijinalden alıntı: hcno

okumayın diyenlere bakma kardeşim doğruları yazmışsın aysalcılar anlamaz boşver

Adamlarin gozu hicbirseyi gormuyor ilk geldiginde bu takima Fatih Terimden baska birini getirseydi bu taraftar bukadar Aysala taparmiydi cok merak ediyorum

• quote:

quote:

Unal Aysalin amaci avrupayi bi ortam yaratmak, ama bu Turkiyede cok zor, Rjkaard, Hiddink vs.

Ünal Aysal'ın amacı takımı koca bir sezon tamamen kafası dağılmış, konsantrasyonu bölünmüş bir adama bırakmamak. Bu açıdan Fatih Terim'in Galatasaray'daki geleceğini şu an netleştirmek en mantıklı karar.

Ya sözleşmeyi imzalayacak, milli takım Dünya Kupası'na gitse bile oradan ayrılıp sadece Galatasaray'ı çalıştıracak. Ya da bu kadar istiyorsa milli takımı çalıştırmayı, Galatasaray'ı mümkün olduğu bir zaman bırakacak, Galatasaray yola başka bir hoca ile devam edecek.

Adam Beşiktaş maçından önce çıkıyor ''30 tane daha maç var'' diyor, kulübede de rahat, demeçleri de rahat. 6-1'lik o skor, bu rahatlıktan kaynaklandı, bundan sonra aynı rezillikleri görmeyeceğimizin garantisi de yok. Siz bunları göremiyor musunuz?

Nasıl bir isim sevdasıdır bu anlamadım gitti. Biz de seviyoruz Fatih Terim'i, haftalardır eleştirenlere ''Hocanın hataları var ama kendisi fark edecektir, normale dönecektir'' diyorum, adam gidiyor milli takımı çalıştırıyor, Real Madrid'e hazırlanması gerekirken Andorralarla Romanyalarla uğraşıyor.

Yapmayın gözünüzü seveyim, kim olursa olsun bu kadar isim sevdalısı olmayın, önemli olan Galatasaray'dır.

• quote:

quote:

quote:

Ünal Aysal'ın amacı takımı koca bir sezon tamamen kafası dağılmış, konsantrasyonu bölünmüş bir adama bırakmamak. Bu açıdan Fatih Terim'in Galatasaray'daki geleceğini şu an netleştirmek en mantıklı karar.

Ya sözleşmeyi imzalayacak, milli takım Dünya Kupası'na gitse bile oradan ayrılıp sadece Galatasaray'ı çalıştıracak. Ya da bu kadar istiyorsa milli takımı çalıştırmayı, Galatasaray'ı mümkün olduğu bir zaman bırakacak, Galatasaray yola başka bir hoca ile devam edecek.

Adam Beşiktaş maçından önce çıkıyor ''30 tane daha maç var'' diyor, kulübede de rahat, demeçleri de rahat. 6-1'lik o skor, bu rahatlıktan kaynaklandı, bundan sonra aynı rezillikleri görmeyeceğimizin garantisi de yok. Siz bunları göremiyor musunuz?

Nasıl bir isim sevdasıdır bu anlamadım gitti. Biz de seviyoruz Fatih Terim'i, haftalardır eleştirenlere ''Hocanın hataları var ama kendisi fark edecektir, normale dönecektir'' diyorum, adam gidiyor milli takımı çalıştırıyor, Real Madrid'e hazırlanması gerekirken Andorralarla Romanyalarla uğraşıyor.

Yapmayın gözünüzü seveyim, kim olursa olsun bu kadar isim sevdalısı olmayın, önemli olan Galatasaray'dır.

Eger Fatih Terim'in Milli takimi calistirmasi sorun olarak göruluyorsa, bunu milli takimla gorusmeden once soyleyecekti.

Biz profosyonel bir kulubuz, hocamızın başka bir takımı çalıştırması mümkün değildir deyip bu ısı coktan bitirebilirdi.

Önce milli mesele falan diyerek buna giz yumup, sonra fatih terim milli takımı çalıştırdı diye yolları ayırmak amacın üzüm yemek degil bağcıyı dövmek olduğunu gösterir.

Profosyonel bir yonetici bunu yapmaz. Delikanlı adam da bunu yapmaz. Kusura bakmayın ama eğer bahane milli takım olursa, Fatih terim kirli bir oyuna kurban gitmiş olur. Delikanlı adam açık açık ben seni istemiyorum der. Ama kimse çıkıp da Fatih hoca Galatasaray'ı sattı falan ayağına yaramaz. Bu taraftar bunu yemiyor.

• quote:

quote:

quote:

Unal Aysal kac senedir futbolla ilgileniyor, Fatih Terim kac yildir ilgileniyor, Unal Aysal bukadar seviliyorsa Fatih Terim sayesindedir, adam sozlesme imzalamiyomus konsantrasyonu dusukmus, ayni muamele banada yapilsa bende imzalamam ne demek sen mactan sonra oyunculari kutlayip hocayi esgeciyorsun ne demek bu? Bunun gibi acaba daha neler olduda Fatih Hoca zivanadan cikip sozlesme imzalamiyor, adam heryerde gunah kecisi Baskan milli davaya izin verir hesap Terimden sorulur, baskan egonu cekemem buranin patronu benim der Fatih Terim gibi bir adam karsisinda, sozlesme imzalamadi diye yine hesap Fatih Terimden sorulur, adamin ilkeleri var adamin hakli bir egosu var cunku Turkiyenin en iyisi ve Dunyaninda sayili Teknik Direktorleri arasinda, ozaman bu adami bastan almayacaktin takima olk basta sozles.e imzalamadi bir sure istedigi transferler olmadan neden imzaladin madem bu adami cekemeyecektin, cunku elin mahkum tek care Fatih Terimdi,
    Yaptigi hatalar var Fatih Terimin ama bu adami bukadar kolay harcayamazsiniz, fb lisi bjk lisi suan bayram yapiyor Fatih Terim gittigi icin

• Uzun uzun yazamayacağım başka bir konuda hem benim mesajım hemde beni alıntılayan ve sözlerine katıldığım arkadaşım mesajını birebir koyuyorum buraya.

quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Fatih Terim'i çok severdim ama bu sezon gözümden baya düştü, Galatasaray'ı kullanıyor mu be bu adam? diye düşünmüyor değilim, daha önceden de aynı olay oldu, bıraktı gitti.

Milli takımın başına geçmeyi ne kadarda çok seviyormuş, Aslolan Galatasaray değilmiş onun için, Aslolan Prestij miş bunu öğrenmiş oldum artık.

Egoları ve kendini büyük görmesi yüzünden Aslolan Galatasaray'ın düştüğü şu duruma bakın ya, birde herkesi arkasına almak için neler söylüyor.

Açıkçası artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum, bizi basına ve diğer kulüplerin diline bu kadar düşüren ve Galatasaray'ın Başkan'ını küçümseyen biri benim için değersizdir. Bu kim olursa olsun, eğer o kişi Başkan ise ona saygı duyacaksın, duymak zorundasın. O kademeye seni getiren kişinin değerini bileceksin, seni oraya layık gördüyse, sende ona layık olacaksın. Telefonunu açmamak nedir ya?

kaldı ki bir kişinin takımı bu kadar etkiliyor olması ve bu noktaya gelmesi hiç doğru değil.
    fatih terim için konuşmuyorum, herhangi biri için konuşuyorum, galatasaray kişilere bağlı bir kulüp yapısından sıyrılmalı.
    ünal aysal olmazsa takım dağılır, fatih terim olmazsa takım dağılır, drogba oynamazsa takım dağılır.
    artık bunları aşmamız lazım, fatih terim gelinmiş olan noktada galatasaray ı kendine bu kadar muhtaç ediyorsa hatalıdır.

doğrudur fatih terimin kendisi gs yi en zor zamanında aldı bu hale getirdi. ben istemiyorum artık fatih terimin böyle can kurtaran misali
    olaylara müdahale edip burdan beslenmesini, bizim sorunlu zamanlarımızda gelip bizi ayağa kaldırıyor ve sonra bize karşı bunu kullanıyorsa bize zahmet bunuda istemiyoruz.
    fatih terimin bizim için vazgeçilmez olmasını istemiyorum, takım üstünde bu kadar etkisi olmasını istemiyorum.

mümkünse aslolan şeyin her zaman fatih terimin ego su olduğunu görelim artık. seni işe alan aysal'ı yani galatasaray ünvanını taşıyan kişiyle ego savaşı yapıyorsun.
    evet bunu sadece eleman olan birisi yapar.

lütfen gitsin artık ve bir dahada bu takımla ilgilenmesin bu takımın ona ihtiyacı olmasın, takım ona muhtaç durumda kalmak zorunda olmasın. bu şekilde yaşamaktan
    vazgeçsin, aynı senarya milli takım içinde geçerli, milli takım zor durumda yetiş fatih hoca.
    ya hocam bi düşün senin niye böyle bi misyonun var, niye hep zor durumlarda yetiş fatih hoca deniliyor, niye bu role soyunuyorsun.
    yoksa burdan mı alıyorsun gücünü.
    evet bundan alıyorsun ve kullanıyorsun, o yüzden lütfen git.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.