Şimdi Ara

Terim'in Gitmesiyle En Mutlu Olduğum Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni gelecek hocanın tırt selçuk inan'ın bir halta yaramadığını görecek olmasıdır. kimse selçuk çok iyi oyuncu falan diye anlatamaz. adam direk selçuk'u köyüne yollar.

şimdi gelecek tabi, türk antrenörler hemen diyecek selçuk çok iyidir bak onu banko oynat. o da gelecek mecbur bir süre oynatacak, sonra bakacak ki allah sizi kahretsin diyecek, sonra selçuk'u kesecek tabi 1-2 olumsuz skor da alırsak... sonra medyada linç başlayacak falan filan...

adam bakacak,

lan bu koşmuyor,
    top çalmıyor,
    fizik yok,
    hız yok,
    ateşleme yok,
    seri düşünme yok,
    ortada al ver dışında bir iş yaptığı yok,
    orta saha yuvarlağından çıkacak mecali yok,
    sert mücadelelere girme yok,
    fake atma yok,
    dikine oynama zerre yok,
    risk yok,
    katkı yok,

ne var?

takımın ilk 11 ini doldurmak ve orta saha ortasında yer tutup en yakınındakine pas atmak. unutmadan, dany ile yaptığı enfes paslaşmaları es geçersem terbiyesizlik yapmış olurum.

şükür ÜNALL... sen selçuk'un yerden yere vurulduğu, yedek kaldığı günleri göstereceksin ya bana... hele birde ab kuralı gelsin, selçuk direk git amatörde gençlere hava at.

senin frikiği batsın onu atamasan şuan kadro dışı takılıyordun anak türk futbol sever bilgisi ne yazık ki kısıtlı...

adamın maçta adı duyulmuyor selçuk top sürüyor, selçuk koşu yaptı, selçuk oyunu çok iyi açtı, selçuk ikili mücadeleden galip ayrıldı.... tövbeeeeeeeeeee, zinhaarrrrrrr.... bu adam maestro oluyor, pehhh...

•  Terim'in Gitmesiyle En Mutlu Olduğum Nokta
  • Yerimizi alalım birazdan buralar şenlenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espriyle karisik laf sokayim demissin ama konu boka sarmis. Gelen adam hic takimi arastirmadan, mac videolarini izlemeden etrafindan duyduklariyla kadro kuracak kadar geri zekaliydi zaten.
  • Aynı şeyi ben Bilic gelmeden önce Veli ve Olcay için düşünüyordum. Ama yanıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Espriyle karisik laf sokayim demissin ama konu boka sarmis. Gelen adam hic takimi arastirmadan, mac videolarini izlemeden etrafindan duyduklariyla kadro kuracak kadar geri zekaliydi zaten.

kusura bakma da, yeni gelen hangi hoca detaylı inceleme yapıp kadro hazırlar? benim bu lafımdan rastgele kadro çıkarır manası da çıkmıyor.

riske girmez. düzeni bozmaz. 1 max 2 oyuncu çıkarır. o da taktikten dolayıdır oyuncunun kişisel özelliklerinden değil... zaten kadromuzun sabitlerini oyuna sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Aynı şeyi ben Bilic gelmeden önce Veli ve Olcay için düşünüyordum. Ama yanıldım.

usta benim davam başka.

bu adamın vasat sıradan bir oyuncu olduğunu aynı oyuncunun şuanda bank asya'da kopyalarının dolu olduğunu söylüyorum hoca bunu anlayacak, ben inanıyorum ki uygulamarlında da gösterecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "2015'in en iyi futbolcuları"
    10 yıl önce açıldı
    hayatımın kocaman bir gg olması
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Espriyle karisik laf sokayim demissin ama konu boka sarmis. Gelen adam hic takimi arastirmadan, mac videolarini izlemeden etrafindan duyduklariyla kadro kuracak kadar geri zekaliydi zaten.

kusura bakma da, yeni gelen hangi hoca detaylı inceleme yapıp kadro hazırlar? benim bu lafımdan rastgele kadro çıkarır manası da çıkmıyor.

riske girmez. düzeni bozmaz. 1 max 2 oyuncu çıkarır. o da taktikten dolayıdır oyuncunun kişisel özelliklerinden değil... zaten kadromuzun sabitlerini oyuna sürer.

ek olarak,
    selçuk'un videosunu izlerse direk takımdan feshini ister. adamın videosu yapılamıyor ki... toplam 2 dk falan sürüyor. al hemen ver. vermediği zamanda da topu ayağında minik minik dürtüyor...

gereksiz uzun pası dany ile enfes paslaşmasını, hantallığını görür. ben bir meloyu izliyorum bir selçuk'u.. biz melo'nun bu halini bile eleştirirken selçuk'a laf yok.

yazıklar olsun böyle adalete.

• quote:

quote:

Her hocanin kendine has oyun anlayisi ve sistemi vardir. Elindeki malzemeye gore sistemini kurup takimi sahaya surer. Bak bu iyi oyuncu bunu oynat he denilebilecegini dusunmen bile bu islerden anlamadigini gosteriyor zaten. Ben Italya 2. lig takimini bile takip ederken, bu isi profesyonel bir ekiple yapan insanlar Galatasaray'i takip etmiyor mu zannediyorsun? Sanki Gungoren Belediyespor'a Zimbabwe den teknik direktor geliyormus gibi yorum yapiyorsun. Gelen adam Selcuk'u da Sabri'yi de taniyordur merak etme sen. Eger oyun tarzlari sistemine uymuyor ve bekleneni karsilamiyorsa zaten oynatmaz.

• quote:

quote:

quote:

Her hocanin kendine has oyun anlayisi ve sistemi vardir. Elindeki malzemeye gore sistemini kurup takimi sahaya surer. Bak bu iyi oyuncu bunu oynat he denilebilecegini dusunmen bile bu islerden anlamadigini gosteriyor zaten. Ben Italya 2. lig takimini bile takip ederken, bu isi profesyonel bir ekiple yapan insanlar Galatasaray'i takip etmiyor mu zannediyorsun? Sanki Gungoren Belediyespor'a Zimbabwe den teknik direktor geliyormus gibi yorum yapiyorsun. Gelen adam Selcuk'u da Sabri'yi de taniyordur merak etme sen. Eger oyun tarzlari sistemine uymuyor ve bekleneni karsilamiyorsa zaten oynatmaz.

hikaye anlatıyorsun çünkü;

adam devre arası yada yaz sezonunda gelmiyor. en sıkı maç programının arasında geliyor ve zaten 10 gün civarı sonra milli maçlar var. o ara bir şeyler düşünür ayrıntılı.

bana söyle hangi hoca kimi gelir gelmez keser?

oyun anlayışı diyorsun da hoca gelir gelmez hangi oyuncuyu nasıl tanıyacak? tek yapacağı ben tek forvet çıkarım ona göre kadro dizeyim ya da ben şu taktikte çıkarım ona göre kadro dizeyim. zaten bu değişiklikte keseceği ya 1 ya 2 oyuncudur o da mecburiyettendir. selçuk orta saha olduğu için kesilmesi zor ama burak mesela kesilebilir anlatadabilidim?

selçuk'un vasatlığının keşfi için bir süre geçmesi gerek. ayrıca sen hocalar yeni geldiklerinde yani böyle zamanlrda geldiklerinde kendilerimi kadro hazırlıyor zannediyorsun? yardımcıları türkler ve geçmiş maçlardaki kadrodan fikir alıyor, zaten ilk 11 üç aşağı beş yukarı aynı. kimi kesecek? tek kesinti yapacağı şey yapacaksa tek forvete geçmek ve yabancı sınırından dolayı değişikler...

selçuk hem türk hemde orta saha olduğu için yeri bir süre banko.

ya ne kadar gereksiz bir şeyi tartışıyoruz.

sen istediğin kadar gs'yi takip et, gs'nin içini dışını bil, takıma gelip 2 gün sonra maça çıkıyorsan kesik yapmazsın.

• gelen hoca da Selçuk'u ilk 11 oynatirsa kendini 1 ay banliyorsun ve bir daha Selçuk konusunu acmiyorsun kabul mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

gelen hoca da Selçuk'u ilk 11 oynatirsa kendini 1 ay banliyorsun ve bir daha Selçuk konusunu acmiyorsun kabul mu?

yahu benim işim sidik yarışı değil. ben basit iddialara girmem. ben eleştirdiğim oyuncular için hiçbir zaman sayısal veri vs kullanmam. analiz yapar eleşiririm. ben burak balon konusu açtğımda gol sayısından zerre bahsetmemişken bana gol sayısı gösteriyorlardı ama şimdi hepsi isyanda adam bir türlü atamıyor oysa ben konuda demiştim ki burak gol atıyor ama her forvet gibi kazmalık dönemleri gelecek bu doğaldır önemli olan maç içinde aktif mi top tutabiliyor ani hareketler yapabiliyor yaratıcı mı falan filan diyordum...

her neyse,

ben selçuk'u ilk 11 oynatmayacak demiyorum ki. oynatacak ki görecek ne olduğunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hikaye anlatıyorsun çünkü;

adam devre arası yada yaz sezonunda gelmiyor. en sıkı maç programının arasında geliyor ve zaten 10 gün civarı sonra milli maçlar var. o ara bir şeyler düşünür ayrıntılı.

bana söyle hangi hoca kimi gelir gelmez keser?

oyun anlayışı diyorsun da hoca gelir gelmez hangi oyuncuyu nasıl tanıyacak? tek yapacağı ben tek forvet çıkarım ona göre kadro dizeyim ya da ben şu taktikte çıkarım ona göre kadro dizeyim. zaten bu değişiklikte keseceği ya 1 ya 2 oyuncudur o da mecburiyettendir. selçuk orta saha olduğu için kesilmesi zor ama burak mesela kesilebilir anlatadabilidim?

selçuk'un vasatlığının keşfi için bir süre geçmesi gerek. ayrıca sen hocalar yeni geldiklerinde yani böyle zamanlrda geldiklerinde kendilerimi kadro hazırlıyor zannediyorsun? yardımcıları türkler ve geçmiş maçlardaki kadrodan fikir alıyor, zaten ilk 11 üç aşağı beş yukarı aynı. kimi kesecek? tek kesinti yapacağı şey yapacaksa tek forvete geçmek ve yabancı sınırından dolayı değişikler...

selçuk hem türk hemde orta saha olduğu için yeri bir süre banko.

ya ne kadar gereksiz bir şeyi tartışıyoruz.

sen istediğin kadar gs'yi takip et, gs'nin içini dışını bil, takıma gelip 2 gün sonra maça çıkıyorsan kesik yapmazsın.

Hangi hoca kimi mi keser? Mustafa Keser... haydi iyi geceler sana. Daldan dala atlayip duruyorsun ne dedigin belli degil.

• Adam yine doğruları yazmış ama gündüz linç edilecek burada.
  • patos kardeş sana ben de katılıyorum

• Katılıyorum, yazdığın yazıları beğeniyorum. @patos64
  • Yeni hoca geldi diye tum oyuncular elindekinin fazlasini yapmaya calisicak.

Kadinlardan fena insanlar var bu forumda ben bunu ogrendim burda.. En ufak seyden turlu turlu seyler uretiyolar..

Yahu birakin bi yeni hoca gelsin..

• Selçuk iyi bir oyuncuu ama katılmadığım nokta yok. Selçuk bir cm oyuncusudur cm oyuncuları kimi defansif olur kimi ofansif oynar kimi hem defansif hem ofansifidir marchisio vidal gibi. Selçuk oynamadığı maçlarda ne defansif oynuyor ne ofansif oynuyor. Fiziken top kapmak yok. Ceza alanı dışında adam eksiltip forveti arkası pas yok ilk sezon çok iyi yapıyordu bunu sneijder gelince ileri çıkmak istemiyor sanki sneijder geldikten sonra performansı düştü Selçuk'un. Selçuk ofansif anlamda kullanmayacaksak melo gibi kesici bi cdm ile oynamamız daha iyi olur.
  • tamam sen fatih terim ve şenol güneşten daha iyi biliyorsun
  • Fatih Hocayı yedin, Selçuk'u da bitirirsen sırada Burak kalıyor sanırım. Onda zaten işin kolay olur. Senden korkulur kardeş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.