Şimdi Ara

TERGAN ERKEK BOT - 99 TL-ÜCRETSİZ KARGO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
8.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim siparişimden bir tanesi bugün geldi. Kalıbı, şekli, kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Keşke diğerinde stok problemi olmasaymış.

30tl'ye deri botu nerede satıyorlarsa söyleyin şeklini sevmesem de alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık çok gec
    kinetix

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Kalıpları nasıl arkadaşlar, normalde 45. Sporda 45,5-46 giyiyorum. Kalıbı genişse 44ünden almayı düşünüyorum

hocam abartmıyorum neredeyse tüm ayakkabılarım tergan 44 giyiyorum .normalde 44 numara diger ayakkabı giydiğimde küçük gelebiliyordu .ama terganda 44 bana tam oluyor. aynı bende sporda 45 filan giyiyorum .

sıkıntı olacagını düşünmüyorum olursa da iptal edersin artık yapacak bişey yok .
    deneyeceğin bir tergan magazası yoksa bence direk al.

Sağolun hocam bilgilendirme için, linkteki botlardan tavsiye ettiğiniz var mı?

Merhaba hocam,bende almayi dusunuyorumda normalde 42 giyen birisiyim sizce 41 almalimiyim.siz bir numara altinimi aldiniz.

• konu hortlasın.. şu an yine n11 de ürünler 99 lira.. kendi sitesine baktım 129 dan başlıyor
  • Yarım saattir 2 ayakkabıyı 150'ye indirmeye çalışıyorum, 2014'de açıldığını yeni gördüm,
  • Bu yıl bot ihtiyacımı lumberjackten karşıladım.şu an kargoda.gelince detaylandırırım

• Orjinallik ve kalite olarak bilgisi olan varmı bayan bot için özellikle

• lumberjack de 99 tl bandında vasat ayakkabılar yapıyor diye biliyorum. Yoksa o hammerjackmiydi lumberin imitasyonvarisi olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Yarım saattir 2 ayakkabıyı 150'ye indirmeye çalışıyorum, 2014'de açıldığını yeni gördüm,

Bende bugün 99 a bir adet aldım.Bu konuyu ilk gördüğümde tüh gitti güzelim kampanya dedim taki altta senin yorumunu görene kadar
  • Bende almayı düşünüyorum.Markanın kalitesi hakkında bilgisi olan yazarsa çok iyi olur.
  • Markanin ayakkabi ve botlari kaliteli gercek deri ve suet tavsiye ederim.ayak numaraniz ne ise onu alin buyuk almayin

• Kalıpları nasıl?
  • HORTA BAK 2 SENE
  • Bende sipariş verdim %11 de ayakkabı kategori indiriminden yararlandım.. ama şikayetvar sitesinde çok olumsuz şeylerde yazılmış.. 90tl fiyata çok kaliteli bisey gelirmi artık bilmiyorum ama bakıp göreceğiz..

Birde Denizbank kredi kartına %20 iade ile alınca indirimle birlikte bot 78tl ye gelir..

Ben o kampanya dan daha önce yararlandim diye Denizbank paracard %10 bonus ile aldim.. toplam tutar odedigim 3 bota 271.50tl... Karta 27tl bonus gelecek yani..

İnşallah güzel bi bot cikarda bu kış bot derdim kalmaz
    Bu mesaja eklenen görseller:

TERGAN ERKEK BOT - 99 TL-ÜCRETSİZ KARGO

• Caykara_61 C kullanıcısına yanıt
    Tergan sağlam ürünleri olan bir firmadır avm lerde mağazaları mevcuttur internet üzerinden alıcaksanız evvela fiziksel magazalarında kalıplarını denemenizde fayda vardır.
  • Türk malıdır iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mentino46

Tergan sağlam ürünleri olan bir firmadır avm lerde mağazaları mevcuttur internet üzerinden alıcaksanız evvela fiziksel magazalarında kalıplarını denemenizde fayda vardır.

gelince yorumlarunı bekliyoruz..
  • arkadaşlar bir adet bot bir adet kundura aldım 230 tl ye geldi çarşamba gecesi sipariş verdim perşembe kargoya verildi bugün elime ulaştı.
    aldığım bot bu http://urun.n11.com/erkek-bot/tergan-gri-deri-erkek-bot-m16k1bt52359b43-P129721445
    yıllarca ayakkabıcılık yapmış biri olarak açıksası 99tl ye sipariş verirken aklımda soru işaretleri vardı iş'te takım elbise altına idare etsin yeter diye aldım ama ürün beklentilerimin çok üstünde çıktı.çok şık ve kaliteli bir ayakkabı
    şiddetle tavsiye ediyorum

• http://urun.n11.com/erkek-bot/tergan-kahve-crazy-erkek-bot-m14k6bt51538q44-P73898435
    bunu aldım. n11 indirimiyle 79 tlye indi. 2 günde elime ulaştı. normalde 42 giyiyorum ama 43 numara istedim.şu an bayağı geniş geliyor değiştirebilecekmiyim bilmiyorum. forumda 42 alıp 43 e değişmek isteyen varsa değişiriz.
    ama gayet güzel şık bir ayakkabı. bu fiyata kesinlikle alınmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin584 -- 14 Ekim 2016; 22:59:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.