Şimdi Ara

TERGAN ERKEK BOT - 99 TL-ÜCRETSİZ KARGO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
8.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -K@-

2 Bot aldım haber veren arkadaşa teşekkürler :)

2 tane de ben kaptım. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
  • Tergan kalitesi tamam ama burdaki orjinal mağaza mi ? Ona göre alacağım. Ve buradan aldığımız ürünü mağazaya garanti kapsamında götürebiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aldıklarımı onaylamamışlar daha. Arayıp yok demezler umarım.
  • Ürünün birisi yok diye geri döndüler az önce. Diğerini de yok dediklerinin hatırına almıştım.

İkisi toplam 137,50 tuttu. Birisini iptal etsem indirim oranı aynı kalır mı? Yani bana iade edilecek tutar 137,50'nin yarısı mı olur yoksa 38,50 mi?
  • N11 den 1 liralık bişey eklesek olmuyor mu?

• İki ayakkabı aldım iki ayda parçalandı alt kısımları. Üstelik 8 kere falan giydim. Mağazaya götürdüm kullanıcı hatası dedi çıktım. Bir daha da tek bir şey almam oradan. Bana denk gelmiş olsa bile insan ilgilenir. Değişim yapar vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzeban

Ürünün birisi yok diye geri döndüler az önce. Diğerini de yok dediklerinin hatırına almıştım.

İkisi toplam 137,50 tuttu. Birisini iptal etsem indirim oranı aynı kalır mı? Yani bana iade edilecek tutar 137,50'nin yarısı mı olur yoksa 38,50 mi?

68.75tl iade oluyor. Ben de bir tanesini stokta olmadığı için iptal etmek zorunda kaldım. Diğeri de hala kargoya verilmedi. Gelen ürün iyi olsa bari.

• Bunlar suni deri mi?
  • tergan ne ki sahtesi olacak bide satılan botlarda tipte yok zaten ulan var ya güldürdünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimonski

tergan ne ki sahtesi olacak bide satılan botlarda tipte yok zaten ulan var ya güldürdünüz

katılıyorum ... tergan nedir ki sahtesi olsun çok doğru.

şahsen toriumdaki desa'dan 99tl ye bir bot aldım geçen hafta isteyen olursa resim de eklerim.
    ömrümede kullandığım en şık ve rahat ayakkabı diyebilirim. (47 no ayağım olmasına rağmen)

• Bence dışarıda denemeden almayın, cidden botta sadece numara değil giydiğinizdeki rahatlık ve hafiflik önemli
  • benim bildiğim Tergan cüzdancı çantacıydı ne ara ayakkabıcı oldu
  • Tergan'ın kendisi n11 üzerinden satıyor. Sahte filan olması söz konusu değil. Gerçek deri kullanılıyor. Tergandan sayısız alışverişim oldu hatta şuan ayağımda geçen sene aldığım bot var daha 1 tane ayakkabısı eskimedi yırtılmadı en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Şahsen tavsiye ederim.
  • Konuyla hiç alakam olmamasına rağmen, mesajları okurken gördüğüm DH yöneticisi arkadaşın tarzı beni rahatsız etti. Öncelikle düzeltmeyi rahatsız edici bir biçimde bildirip sonrasında konuyu açan arkadaşın yorumunu da gene rahatsız edici bir mesajla cevaplamış. Bence sadece işinize bakın sayın yönetici. Herkese laf yetiştirmeye çalışmanıza gerek yok.
  • benimkide bugün geldi çok sağlam duruyor
  • http://www.n11.com/tergan-m11k1bt50268c39-lacivert-nubuk-bot-P36319289

şu 30 liralık botlardanda gına geldi arkadaş

aynı botu 30ada satıyolar dockers timberland gibi firmalar 200e de satıyor

tergan insaflı yine 100 lira demiş
  • Bu botlar adamın ayağını mahveder arkadaş yahu.. Bot aldın mı kaliteli alacaksın ki, sorun yaşamayacaksın yıllarca.

Bu tür botlar genellikle alınıp, ayakta rahat durmadığından bir kenara atılır ve yıllarca o kenar köşelerinde bekler durur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Bu botlar adamın ayağını mahveder arkadaş yahu.. Bot aldın mı kaliteli alacaksın ki, sorun yaşamayacaksın yıllarca.

Bu tür botlar genellikle alınıp, ayakta rahat durmadığından bir kenara atılır ve yıllarca o kenar köşelerinde bekler durur..

kaliteli kelimesinin ucu acık maaleef
    kaliteden kasıt lumberjack cat ve vb sacma sapan markalar ise katılmıyorum
    insanın ayagını mafeden soguk tutan ve üstüne 200 üstü lira verilen ürünleri tavsiye etmiyorum
    hatta ve hatta 2 aylık kış icin marketlerde satılan botları bile tercih etmek daha akıllıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Bu botlar adamın ayağını mahveder arkadaş yahu.. Bot aldın mı kaliteli alacaksın ki, sorun yaşamayacaksın yıllarca.

kaliteli kelimesinin ucu acık maaleef
    kaliteden kasıt lumberjack cat ve vb sacma sapan markalar ise katılmıyorum
    insanın ayagını mafeden soguk tutan ve üstüne 200 üstü lira verilen ürünleri tavsiye etmiyorum
    hatta ve hatta 2 aylık kış icin marketlerde satılan botları bile tercih etmek daha akıllıca

Hocam haklı olabilirsiniz, ancak bu marketlerden, ve sitelerde satıılan 20-30-40 liralık botlar için, kanserojen madde uyarısı yapılmış, gördüğüm kadarı ile..

Bu botlar hem insanın ayağını mahveder, hem de bu şekilde kanserojen madde ile sağlığımız ile oynar..

O sebepten verirsin en alasından bir bota 300 lira, 10 sene kullanırsın..

Hoş maddi durumumuz iyi değilse her türlü ölüme bağlıyız o ayrı..

• quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

tergan cüzdan aldım bundan 5 ay önce 133 tlden indirimde 91 tlye filan almıştım.Adam çok net 5-10 yıl kullanırsın dedi.
    5 ay geçti derisinde gram eskime mi olmaz halbuki cüzdanıda çok hor kullanırım atarım masa üstüne atarım çantaya.
    Ayrıca ürününün bu kadar arkasında duran bir marka görmedim.4-5 yıl sonra götürseniz bile ilgileniyorlar.Mağazada birine denk
    gelmiştim ordan biliyorum

sattıkları sorunlu ayakkabının sorunlu olduğunu bildikleri halde ne değişime ne iadeye yanaşmayan bir firma için fazla iyimser davranıyorsunuz.

her TERGAN konusunda belirttiğim gibi, bedava ürün veriyoruz deseler kapısından içeri girmem. Kurumsal (!) bir mağazanın bizden almadınız gidin aldığınız mağazadan ayakkabıyı değiştirin demesi bile kurumsallaşamadığının göstergesidir. İzmirde yaşıyorum Hotiç ayakkabımın bağcığını kopardım, Kayseride hotiçe girip ayağımda Hotiç ayakkabı olmadığı halde durumu izah ettim, sorgusuz sualsiz bana bağcık verdiler. Elimden geldiğince deri ayakkabı ve cüzdan alışverişimi Hotiçten yapıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.